Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
28.7.10 10:30

Lauri vím,že musím,ale říkali jsme si s mm,že nejlepší by pro nás bylo,kdybysme tam zůstali všichni a byli bysme spolu,pže rozhodli minuty,ale moji rodiče by teď byli v houpací síti v blázinci :cry: :cry: :hug: :hug:
jsem zvědavá na kocúrika,jak to bude snášet,musím objednat i toho našeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
28.7.10 10:30

ahoj holky nevíte jak dát video na youtube? Registrovala jsem se ale žádný email nedošel a nevím co ted dál :( grr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 10:33

jj 12.bude první pichanec 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen:

acko píše:
natu super :palec: za 2 tyzdne zacinas stimulku, ze?
  • Citovat
  • Upravit
54030
28.7.10 10:35

Áčko červenej :huban: :srdce:
Májuška :huban: :srdce: to mi nedělej,mě nestraš s poklesama :mrgreen: :mrgreen: udělej ovu test i odpoledne pro jistotu,ať něco neprošvihneš :cert: a s mm už v pohodě? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
28.7.10 10:36

natu a kedy mas predbezne planovane vlozenie embrijok? da sa to vobec naplanovat, alebo uvidia ako budes reagovat na stimulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.7.10 10:36

Babule kto má na predaj ovu testy - budem ich zase asi potrebovať :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
28.7.10 10:40

smouli mam este nejake. bude stacit 15 ?? 5 si chcem nehat na moje testovanie ovu :-) .
ale este potom objednam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
28.7.10 10:43

michel - nestraším. naschvál som si dala do ff - ten spodný graf z februára. myslím, že aj teraz to tak bude, ako vtedy. :lol:

s mm v poriadku. som mu včera volala, že mu donesiem obed, tak ma prekvapil, že mám prísť na obed ja - cestou na záhradu kúpil mäso na grilovanie - také dvojbalenie, takže myslel aj na mňa. všetko síce dopadlo inak, lebo prišiel môj otec so synovcom a obed nám zjedli, v domnení, že my sme už jedli. tak sme sa večer na tom smiali, mm museli stačiť penne so šampionovo-syrovou omáčkou. on nemá moc rád cestoviny, ale čo už. ale povedal, že celozrnné penne už kupovať nemusím. :jazyk:

inak dobre že chlapi prišli, aspoň mu to pomohli vykopať, takže je to hotovka. a aj ja som si trochu mákla, takže záhrada je pripravená na sobotnú akciu. ešte aby počasie vyšlo. :dance: :dance:

michel - tak strašne ťažko sa mi hľadajú slová, ktoré by som tu napísala vždy, keď čítam váš príbeh. :hug: :hug: :andel: :andel: snáď vás čakajú už len pekné dni. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
28.7.10 10:44

smouli, tiez mam nejake v zasobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.7.10 10:45

LAURI bude stačiť, len ešte počkám nech príde ta hnusobá červená a potom objednám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
28.7.10 10:56

no uz ako chces, ved napis potom, alebo od acka. :-)
ja tiez chcem testovat, lebo uz sa na teploty velmi spolsahnut neviem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
28.7.10 10:57

áčko - nádherný kočík. :dance: tým výletom sa ti síce trošku predraží, ale je krásny. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 10:59

No ja som si musela odbehnúť kúpiť si niečo na jedenie, ale mám pocit, že dnes nemám dna :oops:

Baby a kde si objednávate testíky?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.7.10 11:00

babule neviem ako vy, ale ja som už viackrát postrehla, že pár dní pred mrchou mám strašnú chuť všetko upratovať -ale až takú nekontrolovateľnú chuť :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 11:03

Já to mám taky :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance: ,před mrchou si vždycky uklidím všechno do detailu,šuplíky a tak :mrgreen: :mrgreen:

Ačko mám naplánováno punkci vajíček na 8září a ET na 13 září,ale to jen v případě,že všechno pujde,tak jak má,muže to být i dřív nějaký ten den i pozdějc,ale prostě takhle nějak,do pulky září by mělo být po všem :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
smouli píše:
babule neviem ako vy, ale ja som už viackrát postrehla, že pár dní pred mrchou mám strašnú chuť všetko upratovať -ale až takú nekontrolovateľnú chuť :think:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex