Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lauri vím,že musím,ale říkali jsme si s mm,že nejlepší by pro nás bylo,kdybysme tam zůstali všichni a byli bysme spolu,pže rozhodli minuty,ale moji rodiče by teď byli v houpací síti v blázinci
![]()
jsem zvědavá na kocúrika,jak to bude snášet,musím objednat i toho našeho
ahoj holky nevíte jak dát video na youtube? Registrovala jsem se ale žádný email nedošel a nevím co ted dál
grr ![]()
jj 12.bude první pichanec
![]()
acko píše:
natu superza 2 tyzdne zacinas stimulku, ze?
Áčko červenej
![]()
Májuška
to mi nedělej,mě nestraš s poklesama
udělej ovu test i odpoledne pro jistotu,ať něco neprošvihneš
a s mm už v pohodě?
![]()
natu a kedy mas predbezne planovane vlozenie embrijok? da sa to vobec naplanovat, alebo uvidia ako budes reagovat na stimulku?
Babule kto má na predaj ovu testy - budem ich zase asi potrebovať ![]()
smouli mam este nejake. bude stacit 15 ?? 5 si chcem nehat na moje testovanie ovu
.
ale este potom objednam.
michel - nestraším. naschvál som si dala do ff - ten spodný graf z februára. myslím, že aj teraz to tak bude, ako vtedy. ![]()
s mm v poriadku. som mu včera volala, že mu donesiem obed, tak ma prekvapil, že mám prísť na obed ja - cestou na záhradu kúpil mäso na grilovanie - také dvojbalenie, takže myslel aj na mňa. všetko síce dopadlo inak, lebo prišiel môj otec so synovcom a obed nám zjedli, v domnení, že my sme už jedli. tak sme sa večer na tom smiali, mm museli stačiť penne so šampionovo-syrovou omáčkou. on nemá moc rád cestoviny, ale čo už. ale povedal, že celozrnné penne už kupovať nemusím. ![]()
inak dobre že chlapi prišli, aspoň mu to pomohli vykopať, takže je to hotovka. a aj ja som si trochu mákla, takže záhrada je pripravená na sobotnú akciu. ešte aby počasie vyšlo.
![]()
michel - tak strašne ťažko sa mi hľadajú slová, ktoré by som tu napísala vždy, keď čítam váš príbeh.
snáď vás čakajú už len pekné dni. ![]()
LAURI bude stačiť, len ešte počkám nech príde ta hnusobá červená a potom objednám ![]()
no uz ako chces, ved napis potom, alebo od acka. ![]()
ja tiez chcem testovat, lebo uz sa na teploty velmi spolsahnut neviem ![]()
áčko - nádherný kočík.
tým výletom sa ti síce trošku predraží, ale je krásny. ![]()
No ja som si musela odbehnúť kúpiť si niečo na jedenie, ale mám pocit, že dnes nemám dna ![]()
Baby a kde si objednávate testíky?!
babule neviem ako vy, ale ja som už viackrát postrehla, že pár dní pred mrchou mám strašnú chuť všetko upratovať -ale až takú nekontrolovateľnú chuť ![]()
Já to mám taky
,před mrchou si vždycky uklidím všechno do detailu,šuplíky a tak
![]()
smouli píše:
babule neviem ako vy, ale ja som už viackrát postrehla, že pár dní pred mrchou mám strašnú chuť všetko upratovať -ale až takú nekontrolovateľnú chuť