Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natul: ano mam ist o 11:20, no som zvedava lebo sa mi to zda strasne skoro, len dufam, ze sa nepomylili a na listocku mi nedali zly termin a nemal to byt 27.8. a kedze dovolat sa tam je nemozne, nemozem si to ani overit. nastastie mam to 5 minut od bloku tak tam zajdem a zaklopem im na dvere, hadam mi otvoria ![]()
Tremi mě po Dufíku přišlo 3 den špinění a 4 se mrcha rozjela
![]()
babulky, co by ste povedali na ten moj divny hlien? ako ho mam zaznacit? alebo radsej vobec nijak a pockat, co sa z toho vykluje? ![]()
Ellli viděla jsi moje gratulace?
![]()
Nevím,jestli nemám hnízdění až teď,večer mě v posteli bolelo v podbříšku,že jsem myslela,že moje poslední hodinka
![]()
Ahojky holčiny!
Tak jsem tu zase… můžete mi prosím poradit, jestli mám jít ke gyndr, nebo to neřešit? Teploty jsou úplně divné, navíc jsem začala v pátek 23. špinit. Myslela jsem si, že to může být ovulační, ale ta asi neproběhla a špiním dál…navíc na můj vkus docela dost ![]()
http://www.fertilityfriend.com/home/2ff8a3
Ellli myslím,že jsi o den míň DPO podle grafu,takže proto testík ani ťuk
![]()
Michelangelo píše:
Ellli viděla jsi moje gratulace?![]()
![]()
![]()
ano moja, dakujem
![]()
Michelangelo píše:
Ellli myslím,že jsi o den míň DPO podle grafu,takže proto testík ani ťuk![]()
lenze na 17DC som nemala ani hlienik a krcok uz bol nizsie a nebol taky makky a otvoreny ako den predtym..
Michel a ked dam FF, aby mi urcil ovu, tak mi ju da este o den skor (na 15dc), cize by som bola 12DPO, co sa mi vobec nezda…
Příspěvek upraven 28.07.10 v 09:28
Ellinka, VSETKO NAJ NAJ NAJ a ja verim, ze aj // pridu velmi skoro, najlepsie uz hned tento mesiac
![]()
elllla píše:Michelangelo píše:lenze na 17DC som nemala ani hlienik a krcok uz bol nizsie a nebol taky makky a otvoreny ako den predtym..
Ellli myslím,že jsi o den míň DPO podle grafu,takže proto testík ani ťuk![]()
Nooo,jáá si radši počkááám,myslím,že u tebe vykouknou // později
![]()
augustovka píše:
ahojte tak posielam aj dnesny tetsik v porovnani zo vcerajsim,len teplotka akosi klesa
Augustovka, testik je kraaaasny! ![]()
Pozrela som tvoj grafik a dnes tam nemas zaznaceny progesteron, tak dufam, ze si ho nevysadila, ze si ho len zabudla dopisat…co sa tyka poklesu, ozaj 1 dnovy nic neznamena a ak si vysadila P, tak je dovod jasny. V pripade tehu by sa ale P mal brat az do momentu, kedy placenta preberie funkciu zlteho telieska…cca 14-16tt, ozaj by sa nemal vysadzat ![]()
Lili, dakujem ![]()
Michel, kiez by si mala pravdu, ach, ale uz nejako stracam nadej… ved kto tu mal na 10 dpo uplne negativny testik a neskor az dve ciarky??? niktooooo..
elka, vsetko naj k narodkam, nech si zdrava a stastna, a aj tvoja rodinka. http://media.photobucket.com/image/happy%20birthday/mix111com/HappyBirthday57.gif
a neboj a nedepkuj, dala by som ruku do ohna za to, ze dalsie narodky uz budete slavit vo stvorici, ak babatko nebude este na svete, tak bude isto v brusku. a to je celkom pozitivny vyhlad, nie? ![]()
ellla vsetko najlepsie, nech sa sny zacnu plnit
![]()
minew juuj, paradny narast, myslim, ze mimomaternicove to nebude, to vraj (ak si dobre pamatam) rastie HCG pomaly a potom uz ani nerastie, takze ja tomu mimcu veriiiiim ![]()
paji drz sa, tentoraz to vyjde
![]()