Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
28.7.10 09:04

dobre ranko…
mne uz ms stvrty den konci…a bola dost slaba… signalizuje to nieco? :nevim:

michel pridas si ma do priatelov?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.7.10 09:05

heh babule ja som stále naivná a verím, že bt sa ešte umúdri, veď kým tu nie je mrcha :oops:
len ten test je asi na houby … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
28.7.10 09:06

Michel, Pajinka - pridáte si ma do priateľov? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7606
28.7.10 09:07

bre ranko :mavam:

elli: vsetko najlepsie k narodkam :huban: :kytka:

tremonti: ked beries dufik od 11 DC do 25 DC (na upravu cyklu) tak dr. si mysli ze mrcha pride do 3 dni, lebo to akurat vychadza, zeby mal byt 28 dnovy cyklus, ale ci to vychadza uplne kazdemu :nevim: chcela by som tomu verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 09:08

Bambi už jsi tam :mrgreen: :mrgreen: :hug:
Minew potvrzeno :mrgreen: krááásně rostete,jen tak dál :huban: :kytka: nevím,na co tě tam drží :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 09:08

A mňa si tiež pridáte :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.7.10 09:10

ahojte tak posielam aj dnesny tetsik v porovnani zo vcerajsim,len teplotka akosi klesa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 09:10

Moukus ty máš dneska mít výsledky né?já taky,budu volat po 10 a už jsem nervní z toho :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Minewka
28.7.10 09:11
Michelangelo píše:
Bambi už jsi tam :mrgreen: :mrgreen: :hug:
Minew potvrzeno :mrgreen: krááásně rostete,jen tak dál :huban: :kytka: nevím,na co tě tam drží :cert: :mrgreen:

Michel, no, čo DR, to neviem, ale mňa hrozný strach, aby bolo všetko v poriadku… :mrgreen: ale už by som chcela ísť domov, lebo tie príbehy, čo sú tu :-? radšej nič, nič nevedieť :andel:

• Citovat
  • Upravit
riana12
28.7.10 09:11

ahojte :-)

ja mam taky divny pocit… krcok momentalne makucky, rozliaty… ale hlienik - sice uplne vodovy, ale taky velmi bielo zakaleny… ako by ste ho oznacili? myslite, ze by to mohol byt watery? alebo nie?
troska ma zacalo podbrusko pobolievat, ale to aj vcera a predvcerom som mala (aj ked to zas mohol sposobit sexik :nevim:)

• Citovat
  • Upravit
1047
28.7.10 09:13
augustovka píše:
ahojte tak posielam aj dnesny tetsik v porovnani zo vcerajsim,len teplotka akosi klesa :(

Testíky máš krásne :potlesk: :dance: :mrgreen: a teploty..na ňu kašli, no nedá sa mi zobrať Tvoj graf, tak to ani posúdiť neviem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 09:14

august mi nejde najet na tvuj graf,ale testík zesílel,je krásný a z kolika si klesla?ale myslím,že to bude v pořádku,uvidíš,hlavně,že sílí :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
54030
28.7.10 09:15

Kica nepřišla mi tvoje žádost,něco jsem čarovala,tak možná máš moji :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
28.7.10 09:16

smouli, ta teplota ma mrzi :(

michel, neboj, este pojde tvoja teplotka horeeeee… toto je malicky poklesik…

paulinka, testik je suprovy a teplotka je vpohode, ono to chodi hore-dole, hlavne, ze je nad ciarou…

ja som bola v sprche a teraz ma zase pobolieva podbrusko ako na mrchu, uz neviem, co to ma byt, ach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 09:17
Michelangelo píše:
Kica nepřišla mi tvoje žádost,něco jsem čarovala,tak možná máš moji :mrgreen: :mrgreen:

Už ťa mám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital