Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno ![]()
Elll, Tobě všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, pohody a brzy // na testíku ![]()
Smoulíku, těšíme se na Tvůj testík ![]()
Kica, posílám ti velkou dávku a zároveň doufám, že ho nebudeš potřebovat a že vám to vyjde už tentokrát ![]()
Já se momentálně raduju z našich andulek- tam to vypadá líp, než u nás- dvě samičky už začaly lítat do budek, tak možná to s těma mladýma dopadne… ![]()
ahojky holky a dobré ráno
ellla ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9182.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9182.gif
natula viskozitu ejak. zistis lahko pri keksiku, vidis ci to ma mm huste alebo riedke
My ideme do unicy a reprofitu len preto, ze sme objednani a overit si moju teoriu, ze prof. maly nema pravdu ![]()
Jodi píše:
Kica, posílám ti velkou dávku a zároveň doufám, že ho nebudeš potřebovat a že vám to vyjde už tentokrát
Už už niečo cítim, že sa niečo pozitívne derie z toho môjho počítača ![]()
![]()
esther03 píše:
natula viskozitu ejak. zistis lahko pri keksiku, vidis ci to ma mm huste alebo riedkeMy ideme do unicy a reprofitu len preto, ze sme objednani a overit si moju teoriu, ze prof. maly nema pravdu
Jodi píše:
Kica, no super- dneska budeš pozitivní ty a zítra test
Nie, nie testu sa chcem vyhnúť, nenahováraj
![]()
ahojte holky tak sem si fotečky vložila do nového alba sem, na MK mi to smazali ![]()
Jinak mě dnes ráno začali bolet prsa
ale asi spíš jen tak chvilkově, tak že by MS konečně dorazila každým dnem
![]()
natul, kica, no moj mm mal tak husty, ze ked isiel k dr. ten mu povedal, ze zastavte sa az za dve hodky, je to tak huste, ze sa to ani pozriet neda. No, ale ja som to tiez poznala, ze to je moc huste a potom sa spermosky nemozu hybat a su pomale a niekedy staci len zriedit hlieny a spg sa upravi sam. Kazdopadne sa im u nas uz bude dobre plavat
![]()
Michell teda ještě že jsem tvé fotky neviděla už včera večer, já mám velký strach z tohohle, asi bych neusla. Ale opravdu tam je. Ona je určitě blízko, dává na tebe pozor a brzy se dávat pozor i na tvé miminko ![]()
Kicuš taky si to myslím

Ester promin,možná,žejsem natvrdlá,ale jak jsem zjistili,že to má lepší,když jste nebyli na spg