Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
28.7.10 08:21

Kicuš taky si to myslím :think: :think: :lol:

Ester promin,možná,žejsem natvrdlá,ale jak jsem zjistili,že to má lepší,když jste nebyli na spg 8-o 8-o 8-o a kterého jdete do Brna?
esther03 píše:
Natul, nechystam sa testovat spg, ja tento mesiac otehotniem prirodzene :palec: :palec: :palec: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
natulaa
28.7.10 08:23

Ester chtěla jsem napsat,jak JSTE zjistili,né jsme :mrgreen: :mrgreen: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1843

Dobré ráno :srdce:
Elll, Tobě všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, pohody a brzy // na testíku :hug:

Smoulíku, těšíme se na Tvůj testík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Kica, posílám ti velkou dávku a zároveň doufám, že ho nebudeš potřebovat a že vám to vyjde už tentokrát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
28.7.10 08:25

Já se momentálně raduju z našich andulek- tam to vypadá líp, než u nás- dvě samičky už začaly lítat do budek, tak možná to s těma mladýma dopadne… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
28.7.10 08:25

ahojky holky a dobré ráno
ellla ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9182.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9182.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
28.7.10 08:26

natula viskozitu ejak. zistis lahko pri keksiku, vidis ci to ma mm huste alebo riedke :mrgreen: My ideme do unicy a reprofitu len preto, ze sme objednani a overit si moju teoriu, ze prof. maly nema pravdu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1047
28.7.10 08:28
Jodi píše:
Kica, posílám ti velkou dávku a zároveň doufám, že ho nebudeš potřebovat a že vám to vyjde už tentokrát :wink:

Už už niečo cítim, že sa niečo pozitívne derie z toho môjho počítača :mrgreen:
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 08:29
Ahaa,tak to my nikdy nekontrolovali :mrgreen: :mrgreen: a to fáákt poznáte joo? 8-o 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen:
esther03 píše:
natula viskozitu ejak. zistis lahko pri keksiku, vidis ci to ma mm huste alebo riedke :mrgreen: My ideme do unicy a reprofitu len preto, ze sme objednani a overit si moju teoriu, ze prof. maly nema pravdu :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1047
28.7.10 08:33

Tak to sme ani my nikdy nekontrolovali 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
28.7.10 08:34

Kica, no super- dneska budeš pozitivní ty a zítra test :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 08:38
Jodi píše:
Kica, no super- dneska budeš pozitivní ty a zítra test :dance:

Nie, nie testu sa chcem vyhnúť, nenahováraj :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
28.7.10 08:41

ahojte holky tak sem si fotečky vložila do nového alba sem, na MK mi to smazali :D

Jinak mě dnes ráno začali bolet prsa 8-o ale asi spíš jen tak chvilkově, tak že by MS konečně dorazila každým dnem :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
28.7.10 08:42

natul, kica, no moj mm mal tak husty, ze ked isiel k dr. ten mu povedal, ze zastavte sa az za dve hodky, je to tak huste, ze sa to ani pozriet neda. No, ale ja som to tiez poznala, ze to je moc huste a potom sa spermosky nemozu hybat a su pomale a niekedy staci len zriedit hlieny a spg sa upravi sam. Kazdopadne sa im u nas uz bude dobre plavat :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6530
28.7.10 08:43

Michell teda ještě že jsem tvé fotky neviděla už včera večer, já mám velký strach z tohohle, asi bych neusla. Ale opravdu tam je. Ona je určitě blízko, dává na tebe pozor a brzy se dávat pozor i na tvé miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí