Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
28.7.10 09:49
soldi píše:
ellka, zelam Ti krasne narodeniny a priklanam sa k nazoru acka, ze to su Tvoje posledne kedy ste traja :srdce:
dakujem, ze si tu s nami, davas nam super rady a vzdy sa podelis o najnovsie vychytavky v oblasti plodenia :-Psi nase zlaticko a som moc rada, ze Ta tu mame :hug:
Soldi krásně jsi to napsala a mám stejný názor :huban: :srdce: Elllla je zlatíčko a informuje super :huban: :srdce: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 09:50

ria, daj si wattery, mierne zakaleny nevadi, pokial to nie je ako lotion, tak kludne to wattery :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
28.7.10 09:50

ahojte :)

ellka vsetko najlepsie k narodeinam.hlavne uz coskoro dve // ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12660.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12660.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.7.10 09:51

Kica to je skvělé,jenže já su PC břídil :pocitac: :pocitac: a nevím,kde se k nim dohrabat :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 09:51

baby ja som taká hladná a to som jedla ráno chlebíka, jogurtík a trošku žemlovky a stále mám na niečo chuť, veď to nie je normálne!!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
28.7.10 09:52

augustovka hlavne nevysadzuj progesteron!!! :cert: :-) a nie je to dramaticky pokles, zajtr pojdes hore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

ria, tazko povedat, ten hlienik si drzala v ruke len ty :mrgreen: pripadne pockaj zajtra, ze ako sa to bude vyvijat :-)

baby, nasla som perfektny kocik :dance: uplne haluzny: http://www.youtube.com/watch?…
len tu ho zatial nepredavaju, ale vraj mozno budu kym budem dostatocne tehu. a mm sa tiez tak paci, ze povedal, ze ak ho nebudu predavat, tak pojdeme na vylet do USA ho kupit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
kica píše:
baby ja som taká hladná a to som jedla ráno chlebíka, jogurtík a trošku žemlovky a stále mám na niečo chuť, veď to nie je normálne!!!! 8-o

kica ved test by ti povedal, ci je to normalne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
28.7.10 09:53
soldi píše:
ria, daj si wattery, mierne zakaleny nevadi, pokial to nie je ako lotion, tak kludne to wattery :wink:

:wink: no je to velmi vodove, len som si nebola ista kvoli tomu zakaleniu… ale je to cisto biele a crtalo sa pomedzi to aj nieco priesvitne :-)

:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Minewka

Albi, no aj ja verím, že to už bude ok… :srdce:

Baby, ja neviem reagovať na všetko čo tu píšete, bo jeden graf mi otvára 10 minút :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
54030

Lauritka ahoooj,kocúrik se chová slušně? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
28.7.10 09:54
acko píše:
ria, tazko povedat, ten hlienik si drzala v ruke len ty :mrgreen: pripadne pockaj zajtra, ze ako sa to bude vyvijat :-)
:mrgreen: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
9205

jeeeej, dakujem babulky, mam slzicky v ociach od stastia, ze vas mam a ze sme tu taka skvela partia!!!
http://www.commentsyard.com/…dship186.jpg
(pre tie, co nevedia po anglicky:*** Milujem svoj pocitac, lebo v nom ziju moji priatelia*** )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
Michelangelo píše:
Kica to je skvělé,jenže já su PC břídil :pocitac: :pocitac: a nevím,kde se k nim dohrabat :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

Na ff si daš chart gallery a potom si môžeš vybrať buď anovulačné grafíky, tehuľkové grafíky..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 09:55
Lauritka píše:
kica píše:
baby ja som taká hladná a to som jedla ráno chlebíka, jogurtík a trošku žemlovky a stále mám na niečo chuť, veď to nie je normálne!!!! 8-o
kica ved test by ti povedal, ci je to normalne :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí