Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1047
28.7.10 11:04
smouli píše:
babule neviem ako vy, ale ja som už viackrát postrehla, že pár dní pred mrchou mám strašnú chuť všetko upratovať -ale až takú nekontrolovateľnú chuť :think:

A teraz, máš chuť upratovať??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
28.7.10 11:04

Ahojte :mavam:

ellli vsetko najlepsie k narodeninam,verim ze si uz tehulka len to este test neukazal

augustovka gratulujem pocas ocakavanej ms zvykne klesnut teplota tak sa neboj hlavne ze testik silnie

dnes som dostala na 5 dni VIP ma to nechcelo pustit ani do grafu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
28.7.10 11:09
kica píše:
No ja som si musela odbehnúť kúpiť si niečo na jedenie, ale mám pocit, že dnes nemám dna :oops:Baby a kde si objednávate testíky?!

kica ja z UK cez ebay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.7.10 11:12

Kica hej už včera som mala :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
28.7.10 11:13

Ahojte baby, takze moje HCG dnes 2270, stuplo to 1,9 krat, tak dufam, ze je to ok. Ale mam dalsi problem, ten zapal mocovych ciest sa mi nedoliecil, alebo vratil, neviem, no a gynekologicka ma nastrasila, ze mi hrozi potrat, tak dufam, ze to vsetko dobre dopadne.

Kto dnes testikoval? Nestiham vas docitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
28.7.10 11:15
katkamarek píše:
Ahojte baby, takze moje HCG dnes 2270, stuplo to 1,9 krat, tak dufam, ze je to ok. Ale mam dalsi problem, ten zapal mocovych ciest sa mi nedoliecil, alebo vratil, neviem, no a gynekologicka ma nastrasila, ze mi hrozi potrat, tak dufam, ze to vsetko dobre dopadne.Kto dnes testikoval? Nestiham vas docitat.

ahoj katka. ale preco ta strasi do prcic, dala ti na to nieco ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 11:17
smouli píše:
Kica hej už včera som mala :roll: :zed:

Tak to je potom v … :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 11:18

Katka nech nestraší!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
28.7.10 11:21

kica, ja som objednavala cez ebay.

katka, cikala si do nabodky a robili kultivaciu? dala ti antibiotika?

majka, no letenky su investicia, ale nakupili by sme tam toho isto viacej, kvoli samotnemu kociku by som sa tam netrepala. vsetko je tam lacnejsie, takze clovek sa zasobi handrami, pripadne elektronikou alebo inym co potrebuje a v konecnom doledku este usetri. ale to je hudba buducnosti, to len tak zo srandy hladam tie kociky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
28.7.10 11:21

natu, ved to je 1,5 mesiaca :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
28.7.10 11:22

Lauri ona to nemyslela zle, dala mi ATB Ospexin, ze to musim hned zacat brat. Ono to je take komplikovane, obvodna ma poslala za urologom, a kedze tu nikoho nepoznam, tak svokra volala tej gynekologicke, ku ktorej idem v nedelu, ze koho by odporucila. No a kedze ona uz vie, ze som tehu, tak to pred svokrou tak zahrala, lebo asi jej doslo, ze svokra este nevie, ze som tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
28.7.10 11:24

babulky viete mi poradit?ked mam na 5 dni VIp tak co si tam mozem navyse pozriet, viem ze tu niekto pisal ze % otehu ako vyzera graf alebo nieco take :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 11:25

Cez ebay sa to viacej oplatí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

katka aha :) a kedy sa chystate to povedat ?? ci az neskor ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

katka, v kosiciach by mal byt nejaky urogynekolog - urolog so specializaciou z gyndy - alebo naopak? to by bol pre teba najlepsi lekar teraz. skus poguglit, minule som to niekde videla, hladala som to v nadvaznosti na nejaky clanok v nejakom casaku, ze zeny co maju problemy s mocurikom by mali ist za urogyndosom. len je ich malo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí