Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jooo tak už jsem pochytila od Katky i cenu,no dobrý nooo
,tak asi se poohlídnu jinde
,nás tolik stojí samotne splodění,takže na takový kočárek už nebudou prašulky
![]()
natulaa píše:
jooo už jsem to našla![]()
,je nádherný a cena takového kočárku?
![]()
![]()
asi mastná ![]()
natulaa píše:
jooo tak už jsem pochytila od Katky i cenu,no dobrý nooo![]()
![]()
![]()
,tak asi se poohlídnu jinde
![]()
![]()
,nás tolik stojí samotne splodění,takže na takový kočárek už nebudou prašulky
![]()
![]()
![]()
ale ty budeš potřebovat dvojkočárek takže by ti byl k prdu. ![]()
Jestli můžu pár poznámek k tomu kočárku…vychytávky to má teda super, zvlášť to upevnění autosedačky na bázi
Připoutat klasickou autosedačku, to se člověk docela zapotí…jen jsem teda nepochopila připoutání tý báze- je to Iso-fix ? Pak teda taky moc nechápu, na co je dobrý otáčet tu korbičku o 90°??? A moje osobní zkušenost- rukojeť jedině spojenou- miminku pořád musíš něco podávat, přikrývat atd. a jednou rukou se kočárek s rozpojenou rukojetí uřídit nedá… Tolik mé kritické oko. Jinak designovka perfektní!!!
natulí co jsi dostala k narozkám nevím zda si mě včeras odepsala už jsem to nestihla dočíst jak nezačnu hned ráno tak konec
holky mě to kolo nějak chytlo,dá se i na kole zhubnout? ![]()
Jééé, já už se těším, až tu budeme moct všechny řešit kočárky ![]()
ahojte ![]()
neviete o nejakej internetovej stránke, z ktorej sa dajú objednať nejaké darčeky?
katkamarek píše:
Acko ten kocik poznam, u nas ho maju jedni znami mojej kamosky, doviezli si ho tiez z ameriky a myslim, ze ich vysiel okolo 40 alebo 50 tis. korun. Asi pred rokom, tak teraz mozno bude lacnejsi.
nebou to dvojčátka? teda to hcg za dva dny no super
![]()
flamenga píše:
ahojteneviete o nejakej internetovej stránke, z ktorej sa dajú objednať nejaké darčeky?
flamenga píše:
ahojteneviete o nejakej internetovej stránke, z ktorej sa dajú objednať nejaké darčeky?
co třeba
http://www.stavebnice-hracky.cz/
nebo skus pompo.cz
Zaku řeknu ti to asi tak,dostala jsem nááádhernou kytici,plnou jakoby lučních květin no náádhernou, obrovsou bonbonieru,jinak jsem mm říkala,že letos fakt nic nechci,měli jsme velké výdaje se zahradou a ted s tím umělým a já co potřebuju na sebe ,tak si koupím,tak jsem mu řekla,že pro mě bude největším dárkem to ivf a jeho užasný spermiogram
,tak jsem mu řekla,že fakt nemá utrácet,já jsem štastná,že zahrada s terasou jsou konečně uplně hotové a jsem plně spokojená,ted už si tam budu jen válet šunky a sesět v klidu na vejcích
![]()
tak uz som doma, som tam kde na zaciatku, nic nezistili z hematologickeho vysetrenia. neviem ci sa mam z toho tesit alebo nie. ale asi sa tesim no.
natulaa píše:
Zaku řeknu ti to asi tak,dostala jsem nááádhernou kytici,plnou jakoby lučních květin no náádhernou, obrovsou bonbonieru,jinak jsem mm říkala,že letos fakt nic nechci,měli jsme velké výdaje se zahradou a ted s tím umělým a já co potřebuju na sebe ,tak si koupím,tak jsem mu řekla,že pro mě bude největším dárkem to ivf a jeho užasný spermiogram![]()
,tak jsem mu řekla,že fakt nemá utrácet,já jsem štastná,že zahrada s terasou jsou konečně uplně hotové a jsem plně spokojená,ted už si tam budu jen válet šunky a sesět v klidu na vejcích
![]()
![]()
jooo už jsem to našla
,je nádherný a cena takového kočárku?