Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
riana12 píše:kica píše:dakujem, no musim byt trpezliva a vklude cakat… dufam, ze sa mi to da teraz do poriadkuriana12 píše:Budem držať palce, nech to je
uz som si nasla krasny egg
bolo by fajn, kebyze je to uz ovu…
pošli my žádost
acko píše:
lilina, no uuuplne bombove fotecky mas![]()
![]()
ktore z tych dvoch mien je kocurikove? ako sa znasaju so psikom? lubia sa, a aj sa spolu pekne hraju?
si mi moc sympaticka z fotociek, teda nielen z nich, aj tu z prispevkov, ale fotky dokazuju, ze si vesela kopa
dakujem za pochvalu nasich „deticiek“, budem doma tlmocit
Acko Sydney je psik, ona je plemena australsky ovciak, preto to meno
a Alex je kocurik. Narodil sa u mna doma mojej macicke Bianke a Sydney mala vtedy 3 mesiace, takze sa lubia a su spolu od narodenia v podstate ![]()
Jeeej a musim nabuduce byt lepsie zorganizovana a prist na stretko, aby sme sa konecne videli
Vase fotecky svadobne su uuuuuuzasne a si veru ozaj krasna baba, presne ako kocky pisali
![]()
Příspěvek upraven 28.07.10 v 14:02
natulaa píše:
Lilly ty si taky zvířecí máma?potvrdíš si i mě?Lilina22 píše:
Acko, odpadnem, nas prvy bytik s mm akoby vasmu z oka vypadol, pockaj, najdem fotos! a Macicky mate naaadherne, tak poeticky black&white![]()
Natuli to teda som
zvierata su moj zivot ![]()
kica píše:zakupanda píše:Už hej
kica tebe taky nemám
zkus ještě jednou ,nemám zatím ![]()
zakupanda píše:riana12 píše:pošli my žádostkica píše:dakujem, no musim byt trpezliva a vklude cakat… dufam, ze sa mi to da teraz do poriadkuriana12 píše:Budem držať palce, nech to je
ja ta v priateloch mam ![]()
zakupanda píše:kica píše:zkus ještě jednou ,nemám zatímzakupanda píše:Už hej
kica tebe taky nemám
Ako je to možné, pozri teraz ![]()
lili a kto je u vas ten sikovny fotograf? aj sa tomu profesionalne venujete? lebo fotky su uuuuzasne ![]()
no veru, nabuduce stretko sa dufam pripojis, a aj ostatne babule, lebo zase sme boli len nasa „skalna“ trojka.
Příspěvek upraven 28.07.10 v 14:19
Tak já jsem zpátky od doktora- no naštvaná jak mraky… Včera jsem s ní mluvila po telefonu, že máme dneska přijít se ukázat…ale jaski mi zapomněla sdělit, že má úplně jiné ordinační hodiny
/je tam záskok/. Takže jsem dorazila 12:50, pro nemocné tam je 7:30-10:30, objednaní pacienti 11-13:00… Ve 12:50 už tam nebyla ani noha
To mám asi být věštec, abych věděla, že nemá otevřeno 13:00-17:00 jako vždy ![]()
No, alespoň se rozhodlo za nás…stejně byste mi chyběly ![]()
A cestou zpátky jsem si myslela, že už přišla mrcha…bolí mě podbřišek a mám creamy na rozdávání…
riana12 píše:zakupanda píše:ja ta v priateloch mamriana12 píše:pošli my žádostkica píše:dakujem, no musim byt trpezliva a vklude cakat… dufam, ze sa mi to da teraz do poriadkuriana12 píše:Budem držať palce, nech to je
zakupanda píše:
kica,riana ale nemáte fotečky na kukajdu
no ja nemam
a co by si rada videla? ![]()
zakupanda píše:
kica,riana ale nemáte fotečky na kukajdu