Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8808
28.7.10 12:22
moukuska píše:
tak uz som doma, som tam kde na zaciatku, nic nezistili z hematologickeho vysetrenia. neviem ci sa mam z toho tesit alebo nie. ale asi sa tesim no.

jakto,že nic nenešli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
28.7.10 12:23

zaku: tak asi som po tejto stranke krvnej v poriadku a pricina potratu bude niekde inde, ale kde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
28.7.10 12:23
Jodi píše:
Jééé, já už se těším, až tu budeme moct všechny řešit kočárky :dance:
jodi, presne na to sa tesim, a velmi si prajem, aby sme ich potom uz aj realne riesili v tejto zostave :dance: :huban:

flam, ake darceky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
28.7.10 12:24
moukuska píše:
tak uz som doma, som tam kde na zaciatku, nic nezistili z hematologickeho vysetrenia. neviem ci sa mam z toho tesit alebo nie. ale asi sa tesim no.

ježiš ty máš pěkný graf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 12:24

Mouk a takže hematolka,endokrinologie je v pořádku a na genetiku jdete?nebo mm na nějaké vyšetření spermií,já vím,že jste otěhotněli hned,ale nevím,nějaká porucha tam být muže,nebo co dál teda budete podstupovat? :hug: :hug: :hug:
Ale těš se :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
6651
28.7.10 12:26

Moukusko, no to se určitě raduj!! Příště už bude všechno v pořádku!!! O to víc budeš hlídaná, to je taky dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
28.7.10 12:28

Odcházím s Kubíčkem k doktorce…Papááá :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
28.7.10 12:28

zaku: no jo mam najkrajsi graf zo vsetkych co som doteraz namerala, ale bez sexiku momentalne cakam na mrchu dufam ze pride :lol:

natula: dr. co ma vysledky z mm vyteru a HP je na dovolenke. na endokrinologii som zatial nebola, tam ma posle podla toho ake budu vysledky z mojho HP co som tiez este nebola to my bude robit spolu s vytermi a urcite este genetika.

viete aku skratku alebo znacku ma antifosfolipidovy syndrom? lebo na tych vysledkoch su same znacky a neviem ci testovali aj ten syndrom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
28.7.10 12:31

flam http://www.suy.sk/

mouku, a co dokyna odporucila dalej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
28.7.10 12:33

acko: myslis ta dr. z hematologie? na papieri mam napisane:

odp: hemat bez liecby a neobjektivizujeme hemat pricinu AB

ku nej som sa ani nedostala dovnutra, vysledky mi dali vo dverach na chodbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 12:36

flam:

http://www.svet-darcekov.sk/

drahemu som odtial objednala meteorit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
28.7.10 12:38
natulaa píše:
Zaku řeknu ti to asi tak,dostala jsem nááádhernou kytici,plnou jakoby lučních květin no náádhernou, obrovsou bonbonieru,jinak jsem mm říkala,že letos fakt nic nechci,měli jsme velké výdaje se zahradou a ted s tím umělým a já co potřebuju na sebe ,tak si koupím,tak jsem mu řekla,že pro mě bude největším dárkem to ivf a jeho užasný spermiogram :lol: :lol: ,tak jsem mu řekla,že fakt nemá utrácet,já jsem štastná,že zahrada s terasou jsou konečně uplně hotové a jsem plně spokojená,ted už si tam budu jen válet šunky a sesět v klidu na vejcích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

natul - sľúbila si fotečku hotovej terasy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

mouku, tak asi to bude interpretovat tvoja dokyna, ktora ta tam poslala… urcite sa tes, ze to mas ok. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

majka, ahoj, na novej fotke sa uz pracuje :wink:

ja som tiez hovorila, ze sa mozno podobame, ale ja sa ovela viac usmievam :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 12:40

mouk to spíš gynekolog by měl říct,jaká vyšetření a co všechno se v takových případech dělá né?

Soldi ahojky,tak už dorazila mrcha jedna? přeju hoodně štěstí do dalšího cyklu :hug: :hug: a budeš měřilka?nebo neměřilka? :lol: :lol: jak ses rozhodla nakonec

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex