Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
moukuska píše:
tak uz som doma, som tam kde na zaciatku, nic nezistili z hematologickeho vysetrenia. neviem ci sa mam z toho tesit alebo nie. ale asi sa tesim no.
jakto,že nic nenešli ![]()
zaku: tak asi som po tejto stranke krvnej v poriadku a pricina potratu bude niekde inde, ale kde? ![]()
Jodi píše:jodi, presne na to sa tesim, a velmi si prajem, aby sme ich potom uz aj realne riesili v tejto zostave
Jééé, já už se těším, až tu budeme moct všechny řešit kočárky
flam, ake darceky?
moukuska píše:
tak uz som doma, som tam kde na zaciatku, nic nezistili z hematologickeho vysetrenia. neviem ci sa mam z toho tesit alebo nie. ale asi sa tesim no.
ježiš ty máš pěkný graf
Mouk a takže hematolka,endokrinologie je v pořádku a na genetiku jdete?nebo mm na nějaké vyšetření spermií,já vím,že jste otěhotněli hned,ale nevím,nějaká porucha tam být muže,nebo co dál teda budete podstupovat?
![]()
Ale těš se
![]()
Moukusko, no to se určitě raduj!! Příště už bude všechno v pořádku!!! O to víc budeš hlídaná, to je taky dobře…
zaku: no jo mam najkrajsi graf zo vsetkych co som doteraz namerala, ale bez sexiku momentalne cakam na mrchu dufam ze pride ![]()
natula: dr. co ma vysledky z mm vyteru a HP je na dovolenke. na endokrinologii som zatial nebola, tam ma posle podla toho ake budu vysledky z mojho HP co som tiez este nebola to my bude robit spolu s vytermi a urcite este genetika.
viete aku skratku alebo znacku ma antifosfolipidovy syndrom? lebo na tych vysledkoch su same znacky a neviem ci testovali aj ten syndrom
flam http://www.suy.sk/
mouku, a co dokyna odporucila dalej?
acko: myslis ta dr. z hematologie? na papieri mam napisane:
odp: hemat bez liecby a neobjektivizujeme hemat pricinu AB
ku nej som sa ani nedostala dovnutra, vysledky mi dali vo dverach na chodbe
natulaa píše:
Zaku řeknu ti to asi tak,dostala jsem nááádhernou kytici,plnou jakoby lučních květin no náádhernou, obrovsou bonbonieru,jinak jsem mm říkala,že letos fakt nic nechci,měli jsme velké výdaje se zahradou a ted s tím umělým a já co potřebuju na sebe ,tak si koupím,tak jsem mu řekla,že pro mě bude největším dárkem to ivf a jeho užasný spermiogram![]()
,tak jsem mu řekla,že fakt nemá utrácet,já jsem štastná,že zahrada s terasou jsou konečně uplně hotové a jsem plně spokojená,ted už si tam budu jen válet šunky a sesět v klidu na vejcích
![]()
![]()
natul - sľúbila si fotečku hotovej terasy ![]()
mouku, tak asi to bude interpretovat tvoja dokyna, ktora ta tam poslala… urcite sa tes, ze to mas ok. ![]()
majka, ahoj, na novej fotke sa uz pracuje ![]()
ja som tiez hovorila, ze sa mozno podobame, ale ja sa ovela viac usmievam ![]()
mouk to spíš gynekolog by měl říct,jaká vyšetření a co všechno se v takových případech dělá né?
Soldi ahojky,tak už dorazila mrcha jedna? přeju hoodně štěstí do dalšího cyklu
a budeš měřilka?nebo neměřilka?
jak ses rozhodla nakonec