Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Babulky jste moc milé a vím,že není náhoda,že jsem vás našla a duchovno je v každé z vás,dostala jsem od vás spoustu krásných dopisů do IP.Krásně jste mě přijaly.To já vám děkuji
![]()
Šmoulinevím,jestli je na Slovensku
Babulky nezapomeňte na ty hlásiče do svých domovů.Stojí 200,–a když jsem to zjistila tak je mi
![]()
Jodi jo jo,silná,jak silnica
nevím co a jak dlouho to ještě vydržím
![]()
Jodi v elektru a jsou na 9V,máme ho a stačilo mi připálit olej a ten kouř spustil takovej kravál,že si do smrti neodpustím,že nás nenapadlo ho pořídit na chatu
![]()
Michell
,jinak mě tato diskuze taky hodně pomohla,do té doby,než jsem vás našla,jsem byla na tom hodně zle psychicky od toho potratu a všechny moje kámošky a známe jsou budto už maminky,nebo těhulky a já měla stavy,jakože se zblázním,stavy bezmoci,že nejsem těhotná
a až vy jste mi změnily doslova život,mám vás strašně ráda a když mi je blbě,nebo jsem sama a mám depku,tak s váma to vždycky přejde.prostě už se necítím sama,jste jako bych vás znala už věky,je to zvláštní a taky si říkám,že kdyby se mi to nestalo,tak bych vás vubec nepoznala a já jen doufám,že toto nikdy neskončí tady,vím,že budeme maminky a nebude už tolik času,ale že si snad chvilku najdem a napíšem si i později
![]()
Michel, už jsem si to vygooglovala, ráno pošlu manžela koupit…zvlášť na chatičce by se nám mohl hodit, ta je celá dřevěná …
Natulka úplně přesně jsi to vystihla.
Mám depku,juknu sem a tady jsou kouzelné víly,co chmury zaplaší
Možná jednou dojde na sraz těhulek a mamin s mimčama ve velkém
![]()
Pro dnešek se loučím, jdu si lehnout ke klukům… Brou brou, velmi brou!
Dobroou Jodi,konečně si na nás měla chvíli času,ty školkooooooooo
![]()
aj ja už idem do postieľky
brú nocku moje milé
a som moc rada, že sme sa porozprávali aj na takúto tému duchovna
![]()