Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
27.7.10 20:43

ale to viem len z pocutia :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
27.7.10 20:44

Babulky čtu vás se zatajeným dechem a přemýšlím či napsat,co se stalo mě s Ivuškou při požáru :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
27.7.10 20:45

mne sa raz stalo, ze som akoby bdela ale nevedela som sa pohnut a strasne som sa bala, a neviem ci som dokonca aj nejakeho ducha nevidela. zobudila som sa cela mokra od strachu…brrr niekedy sa bojim zaspat preto musim mat kontakt s mm najlepsie celu noc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
27.7.10 20:47

Sonicc- a co ti holky poradily za film? taky potřebuju něco pro manžu… :think:

Michel, nechali jsme to náhodě- ráno jsme pozvaný k doktorce- pokud řekne, že je to dobrý a můžeme letět, jdu to do cestovky zaplatit…otázka je, jestli to ještě bude volný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.7.10 20:48

michel, napis.

mouk, ja zas musim vzdy spat chrbtom k niecomu, minimalne musim mat perinu na chrbate, inac nezaspim.
to musel byt ale dost hrozostrasny zazitok, brrr.
predchadzala tomu nejaka vynimocna udalost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Téééda Šmouli- a neobhlíží si tě už miminčí dušička???
Omluvte mně, pokud jsem mimo- jsem v těchto věcech začátečník…schválně se ráno zeptám maminy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

sonicc, jodi, a aky zaner by ste chceli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
27.7.10 20:49

Michel, napiš!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 20:49

Michel napíš pls :hug:

nie nestáva sa mi to často - hovorím tak 3-4 x za život sa mi to stalo a to s veľkým časovým odstupom
ja len vie, že strašne chcem ísť hore, jednoducho vstať z postele a nejde to cítim akoby niekto na mne bol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
27.7.10 20:50

joditak doufám,že vám to vyjde a užijete si to a přijedeš potvrzená těhu :wink: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
27.7.10 20:51

soldi: ja tiez musim mat zakryte nohy, ak je velmi teplo tak musim mat ponozky a tiez tak ako ty zakryte krize.

no vtedy sme blbli s kamoskou a chceli sme vyskusat jednu vec, ze ked myslis intenzivne na nejakeho cloveka a opakujes si jeho meno od zadu, tak sa ti zjavi a on sa fakt zjavil a vznasal sa nado mnou. no ale od vtedy som uz radsej nic take neskusala ja som sralo

Příspěvek upraven 27.07.10 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
27.7.10 20:51

Holky děkuji za gratulace ke kelišce :mrgreen: :mrgreen:
jinak ted jsem kecala přes okno,s bývalou sousedkou,přišla se jen podívat a má už pupek jako hrom a za týden ma rodit :-( :-( ,je mi z toho smutno :-( ,já byla těhu před ní a nakonec bude ona rodit a já néé :-(

smouli mi se jednou zdálo,jak mm šel do práce a já usla,že jsem se chtěla pohnou,chtěla vstanout a nešlo to,jako bych měla kamenné nohy ruce a věděla jsem,že mám vedle sebe mobil,ale nemohla jsem na něj šáhnout a chtěla jsem řvát o pomoc ale to taky nešlo,no hrozná beznaděj,probudila jsem se celá spocená a vstala jsem,protože jsem se bála ležet,bylo to tak živé,že jsem v te chvili nevěděla,jestli to byl sen,nebo jestli to byla pravda

• Citovat
  • Upravit
6651
27.7.10 20:52

Soldi, žádnej akčňák…něco, co můžeme vidět oba…
Např. můj nejoblíbenější film je „Život je krásný“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
27.7.10 20:53

a tak ako pise natul, tiez som chcela kricat, ale neslo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 20:54

natu jeeeho to sa určite aj mne len sníva a tak intenzívne, že si až myslím,že som hore :roll:

a s tou susedou to úplne chápem - je to ťažké fakt na psychiku jak hrom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital