Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Babulky čtu vás se zatajeným dechem a přemýšlím či napsat,co se stalo mě s Ivuškou při požáru
![]()
mne sa raz stalo, ze som akoby bdela ale nevedela som sa pohnut a strasne som sa bala, a neviem ci som dokonca aj nejakeho ducha nevidela. zobudila som sa cela mokra od strachu…brrr niekedy sa bojim zaspat preto musim mat kontakt s mm najlepsie celu noc ![]()
Sonicc- a co ti holky poradily za film? taky potřebuju něco pro manžu… ![]()
Michel, nechali jsme to náhodě- ráno jsme pozvaný k doktorce- pokud řekne, že je to dobrý a můžeme letět, jdu to do cestovky zaplatit…otázka je, jestli to ještě bude volný ![]()
michel, napis.
mouk, ja zas musim vzdy spat chrbtom k niecomu, minimalne musim mat perinu na chrbate, inac nezaspim.
to musel byt ale dost hrozostrasny zazitok, brrr.
predchadzala tomu nejaka vynimocna udalost?
Téééda Šmouli- a neobhlíží si tě už miminčí dušička???
Omluvte mně, pokud jsem mimo- jsem v těchto věcech začátečník…schválně se ráno zeptám maminy…
Michel napíš pls ![]()
nie nestáva sa mi to často - hovorím tak 3-4 x za život sa mi to stalo a to s veľkým časovým odstupom
ja len vie, že strašne chcem ísť hore, jednoducho vstať z postele a nejde to cítim akoby niekto na mne bol
joditak doufám,že vám to vyjde a užijete si to a přijedeš potvrzená těhu
![]()
soldi: ja tiez musim mat zakryte nohy, ak je velmi teplo tak musim mat ponozky a tiez tak ako ty zakryte krize.
no vtedy sme blbli s kamoskou a chceli sme vyskusat jednu vec, ze ked myslis intenzivne na nejakeho cloveka a opakujes si jeho meno od zadu, tak sa ti zjavi a on sa fakt zjavil a vznasal sa nado mnou. no ale od vtedy som uz radsej nic take neskusala ja som sralo
Příspěvek upraven 27.07.10 v 21:01
Holky děkuji za gratulace ke kelišce
![]()
jinak ted jsem kecala přes okno,s bývalou sousedkou,přišla se jen podívat a má už pupek jako hrom a za týden ma rodit
,je mi z toho smutno
,já byla těhu před ní a nakonec bude ona rodit a já néé ![]()
smouli mi se jednou zdálo,jak mm šel do práce a já usla,že jsem se chtěla pohnou,chtěla vstanout a nešlo to,jako bych měla kamenné nohy ruce a věděla jsem,že mám vedle sebe mobil,ale nemohla jsem na něj šáhnout a chtěla jsem řvát o pomoc ale to taky nešlo,no hrozná beznaděj,probudila jsem se celá spocená a vstala jsem,protože jsem se bála ležet,bylo to tak živé,že jsem v te chvili nevěděla,jestli to byl sen,nebo jestli to byla pravda
Soldi, žádnej akčňák…něco, co můžeme vidět oba…
Např. můj nejoblíbenější film je „Život je krásný“…
natu jeeeho to sa určite aj mne len sníva a tak intenzívne, že si až myslím,že som hore ![]()
a s tou susedou to úplne chápem - je to ťažké fakt na psychiku jak hrom