Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
4.8.10 20:46

holky kukněte,náš mourek má zákaz na sedačku a on o ví,tak skočí jen na rožeček,hajzlík jeden :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
54030
4.8.10 20:48

Natalcaa určitě se má dobře :dance: :dance: :dance: a hematom de fuč,když jde stará krev huráááá :dance: :dance: :dance: jsem měla o vás strach a teď jsem myslela,že píšeš z domu :cry: :cry: :cry: :cert: :cert: :cert: držte se,ať vám to utíká :huban: :huban: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Natalco ahojky,často na ebe myslím :hug: :hug: ,bude to dobré,uvidíš :hug: :hug: .Nati jak dlouho už tam ležíš?

• Citovat
  • Upravit
1635

toji, ano kvoli hematomu, som v nitre :wink:
majka, vyzera to tak este na 2 tyzdne, ale ja verim, ze aj menej :pankac:

Příspěvek upraven 04.08.10 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.8.10 20:49

natula: vybity jak baterky :pankac: :mrgreen:

natalca: tak ako sa citis,
co ten hajzlik :pocitac: hematom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
4.8.10 20:49

natula - sú podarení :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.8.10 20:51

Natulka tebe poslouchá kocour 8-o 8-o 8-o naši vlezou všude a prdí na moje přání :cert: :cert: :cert: prej můžu být ráda,že jim můžu dát najíst a oni si mě někdy všimnou :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
4.8.10 20:51

a nenudíš sa?
ja by som sa toho bála, že čo by som tam vedela celý deň robiť.

ale zas je dobre, že si pod dohľadom. aspoň dajú na teba pozor. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
4.8.10 20:52

mouk, citim sa dobre, brusko rastie, hematom asi odchadza z mojho tela lebo uz tyzden na hnedo spinim :pankac: od injekcii ma uz boli zadok :oops: inak pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.8.10 20:53

Joo Michell stačí natáhnou ruku a už ví :mrgreen: :mrgreen: ,ted se pokoušel až ke mě na sedačku,jsem ukazala ruku,tak zusal strnulý a lehl si jen na rožek,tak jsem ho nechala :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
4.8.10 20:55

Natalko jak velký si měla en hematom?

• Citovat
  • Upravit
54030
4.8.10 20:55

Natalca ty jsi už 11 týdnů jak Milli 8-o 8-o 8-o to letí 8-o 8-o 8-o to bude dobře,věřím tomu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
4.8.10 20:57
m a j a 2 píše:
a nenudíš sa?
ja by som sa toho bála, že čo by som tam vedela celý deň robiť.ale zas je dobre, že si pod dohľadom. aspoň dajú na teba pozor. :hug:

nenudim, konecne mam cas si citat a su tu fajn baby s podobnymi problemami, tak si poziciavame knihy, casopisy a tak, nie je to tu az tak zle, mylela som, ze tu nevydrzim ani den, ale je tu isty rezim a drahy mi doniesol aj telku na izbu.....viete aki sme si teraz vzacni :oops: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
4.8.10 20:58
natulaa píše:
Natalko jak velký si měla en hematom?

5×3cm to je vraj velmi vela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.8.10 21:00

natalca: to je dobre, ze citis dobre :dance: este tam vydrz, aby uplne zmizol :hug:

a spinit si zacala len teraz alebo si uz pred tym? vlastne ten hematom ti zistili iba na zaklade sona alebo si mala aj nejake viditelne priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí