Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte baby chcela by som sa poradit pretoze som to este nikdy takto nepocitovala ako to pocitujem teraz a chcem vediet co si o tom myslite..S priatelom mame nechraneny styk pretoze nemozem brat antikoncepciu a ochranu nepouzivame..minuly mesiac som menstruovala normalne ako vzdy nacas a menstruacia mi trvala 5dni ako zvykne.Ale asi tyzden po menstruacii som mala cudny biely vytok co som nikdy nemala a den nato isla so mna aj krv taka slabucka a ta krv mi trvala asi jeden vecer..nejako som tomu moc neprikladala vyznam ale teraz uz ano pretoze ma zacali boliet prsia zvykne ma pobolievat aj v podbrusku,citim hrozne natlaky aj na vajecniky a je to hrozne silny tlak nieco podobne ako pred ms ale toto je o nieco silnejsie.som asi tyzden aj nieco pred ms a preto neviem ci tieto priznaky su z nej alebo z toho ze som tehotna.Dneska sa mi uz aj tocila hlava bolo mi dost blbo a najradsej by som len spala a spala ktomu vsetkemu sa niekolko krat denne rozpalcem len tak cize som dost aj precitlivena a uz ma aj dneska prvy krat naplo par krat ale este som nezvracaala.Neviem preco isla vtedy zomna ta krv a som v tomto neskusena tak mi prosim vas poradte a povedzte vas nazor budem vam moc vdacna .dakujem,Lola.
michel - moc mi toho dnes pekného nepovedal. už asi z neho vyprchá ten parašutistický adrenalín. ![]()
alebo to bude tým, že nie som stále doma? dnes som si spravila výlet kvôli predaju s.r.o-čky. no výlet - potrebovala som popodpisovať papiere od kupujúcich u notára - a ešte v ten istý deň to vložiť na obchodný register u nás, takže som najazdila takých 250 km. ale je to v poriadku, dúfam, že mi to pre nejakú blbosť nevrátia. do 5 pracovných dní by to malo byť vybavené.
Májuška tak to tě dneska asi teprve čeká
mi uniklo,že jedeš pryč
a cítíš se dobře a vesele
![]()
Lola vím,že někdo má trochu krve při ovulce.A příznaky vypadají jako těhu,musíš chvíli počkat a zkusit test
![]()
mala by som sa cítiť dobre a veselo, veď sa mi to podarilo predať a teraz sa môžem ísť zaregistrovať na úrad práce. takže snáď ma už zaregistrujú a aspoň odvody budú za mňa platiť. ktovie? ale akosi sa dnes cítim unaveno. chýba mi energia a ešte ma bolí aj žalúdok neviem z čoho. takže asi tak.
hľadám na nete, kde je najbližší vlakový tunel - lebo chceme spraviť neteriam výlet a hrozne chcú ísť tunelom - takže asi to bude Stŕelná. tak som objavila hrad Brumov-Bylnice, takže by sme tam išli. lenže majú dobrú akciu - Pohádkový hrad na budúci týždeň a to zrovna nie sme doma, tak neviem, čo spravím.
takže takémuto sa ja venujem programu.
a ty ako? že si natierala plot? už to máte?
to bude únava z cestování a povolila ti žaludeční nervozita z prodeje
dobře to dopadlo,juchú to vypadá na nové začátky
![]()
ďakujem za pozvanie, moc rada,
lenže musíme niekde bližšie. aby som ich neumorila jazdou vo vlaku. Timea má 5 rokov, tak aby ju to bavilo, musí to byť krátke a potom zas nejaký iný program. no veď ja niečo vymyslím.
lebo aj na SK sú tunely - aj by sme to mohli spojiť s jaskyňami, ale to by skôr bavilo nás, ako deti. najdlhší tunel má 5 km, to by si prišli na svoje, ale je to ďaleko od nás.
Tak najdi nějaký tunel někam do Zoo,nebo do aquaparku,já to tam u vás vůbec neznám
ale ty něco určitě hezkého vymyslíš
máte nějaké westernové městečko ![]()