Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1635
4.8.10 21:00
Michelangelo píše:
Natalca ty jsi už 11 týdnů jak Milli 8-o 8-o 8-o to letí 8-o 8-o 8-o to bude dobře,věřím tomu :hug: :hug:

mne sa to vlecie, uz by som chcela vediet tolko veci o babatku a este nemam ani tehuknizku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.8.10 21:03

Natalca za chvíli půjdeš domů a všechno doženeš :wink: :kytka: :kytka: nemáš notebook,nebo jak se dostanaš na mimino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
4.8.10 21:05
moukuska píše:
natalca: to je dobre, ze citis dobre :dance: este tam vydrz, aby uplne zmizol :hug:a spinit si zacala len teraz alebo si uz pred tym? vlastne ten hematom ti zistili iba na zaklade sona alebo si mala aj nejake viditelne priznaky?

mouk, ja som velmi krvacala, tak som sla na pohotovost s tym, ze som urcite potratila a oni, ze to tak, srdiecko bije, len je tam vela hematomov, boli tam 4!!! dali mi injekciu a krvacat som prestala o 4 dni som znova krvaala, vysli zo mna 2 hematomy, jeden sa potom vstrebal, druhy rastol dalej, urobili mi sono neviem ci ho poskodili ci co, ale od vtedy spinim, nastastie staru krv, inak som sa citila dobre, vtedy aj teraz, vobec som nevedela, ze ho tam mam ani ze nieco take existuje :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
4.8.10 21:07
Michelangelo píše:
Natalca za chvíli půjdeš domů a všechno doženeš :wink: :kytka: :kytka: nemáš notebook,nebo jak se dostanaš na mimino?

ano, myslim, ze o chvilu uz budem ok, lebo to slabne, ale nechcem to zakriknut
pripajam sa cez mobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.8.10 21:08

natalca: prajem ti aby sa uplne stratil a coskoro vas pustili domkov, aby si mohla vyberat vybavicku a kocik a vecicky pre tvoje babätko, budem na vas mysliet, vlastne stale myslim :hug:

bru noc vsetkym :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.8.10 21:09

Natalca fíha,to sis teda užila strachu se 4 hematomy :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
4.8.10 21:11

verím, že teraz to už bude dobré. ešte ten posledný aby zmizol a budeš si užívať skvelé tehulkovanie. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.8.10 21:12

Natalca přes mobil jsem ještě nezkoušela,vůbec nevím jak,chjo,pořád se učím :oops: :mrgreen: tak to ani nemůžeš koukat na net na kočárky a oblečky,to je škoda :think: :think: ale to doženeš :dance: :dance: :dance: hlavně aby jste byli oba v pořádku :kytka: :kytka: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
4.8.10 21:13
Michelangelo píše:
Natalca fíha,to sis teda užila strachu se 4 hematomy :think: :think:

michi 5, jeden zo mna vyletel doma
strachu bolo az az aj more slz, musim uz koncit, chapete vecierka, dobru noc vsetkym :mavam: ozvem sa ked budem mat nejake novinky :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.8.10 21:13

Májuška kde bloumáš,že nejsi vůbec vidět :cry: :cry: :cry: pověz,co ti dnes hezkého mm povídal :huban: :srdce: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.8.10 21:15

Natalcadobrou a hezké sny a ozvi se :huban: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
4.8.10 21:15

a dakujem vam, ze na nas myslite, chybate mi :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.8.10 21:17

Natalca vy nám taky,co chvílu je tu o tobě řeč :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.8.10 21:21

Natali drž se :hug: :hug: :hug:
holky já se pro dnešek loučím :mavam: :mavam: ,když máme to výročí :-P ,sexik být nemuže,tak si jdem pustit nějakou komedii :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.10 21:24

Ahojte baby chcela by som sa poradit pretoze som to este nikdy takto nepocitovala ako to pocitujem teraz a chcem vediet co si o tom myslite..S priatelom mame nechraneny styk pretoze nemozem brat antikoncepciu a ochranu nepouzivame..minuly mesiac som menstruovala normalne ako vzdy nacas a menstruacia mi trvala 5dni ako zvykne.Ale asi tyzden po menstruacii som mala cudny biely vytok co som nikdy nemala a den nato isla so mna aj krv taka slabucka a ta krv mi trvala asi jeden vecer..nejako som tomu moc neprikladala vyznam ale teraz uz ano pretoze ma zacali boliet prsia zvykne ma pobolievat aj v podbrusku,citim hrozne natlaky aj na vajecniky a je to hrozne silny tlak nieco podobne ako pred ms ale toto je o nieco silnejsie.som asi tyzden aj nieco pred ms a preto neviem ci tieto priznaky su z nej alebo z toho ze som tehotna.Dneska sa mi uz aj tocila hlava bolo mi dost blbo a najradsej by som len spala a spala ktomu vsetkemu sa niekolko krat denne rozpalcem len tak cize som dost aj precitlivena a uz ma aj dneska prvy krat naplo par krat ale este som nezvracaala.Neviem preco isla vtedy zomna ta krv a som v tomto neskusena tak mi prosim vas poradte a povedzte vas nazor budem vam moc vdacna .dakujem,Lola. :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex