Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toja píše:
michi ak lekar bude suhlasit a mm nebude mat cas, tak ma porazi a asi priamo poprosim doktora o spermie
Michelangelo píše:
Tojuš krááásné foto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mě dělali IUI bez všeho i bez narkózy
![]()
![]()
![]()
IUI sa robí bez narkozy, tam nie je dôvod na narkozu. aj pri IVF je narkoza len pri odbera vajíčok. potom už pri zavádzaní nie je potrebná.
michel - dávno ti robili IUI? vy máte dobrý spermiogram?
kamča - u vás hradí IUI poisťovňa? lebo u nás nie.
takže mne doktor povedal, že je to moja vec, ak sa mi chce platiť, tak oni to spravia, aj bez toho, že vedia, že sú vajcovody priechodné.
dnes som pozerala kolko stoji IUI u nas v Gyneke…50e…a moj zapotil,ze to je super,ideme dotoho
…som myslela,ze ho ![]()
m a j a 2 píše:Michelangelo píše:
Tojuš krááásné foto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mě dělali IUI bez všeho i bez narkózy
![]()
![]()
![]()
IUI sa robí bez narkozy, tam nie je dôvod na narkozu. aj pri IVF je narkoza len pri odbera vajíčok. potom už pri zavádzaní nie je potrebná.
michel - dávno ti robili IUI? vy máte dobrý spermiogram?
Májuška,to byl vtip
no je to přesně dva roky,přišlo mi to hrozně divný,takový psycho pro mě
![]()
bestmolly píše:
dnes som pozerala kolko stoji IUI u nas v Gyneke…50e…a moj zapotil,ze to je super,ideme dotoho…som myslela,ze ho
a prečo? u nás stojí 40 E v Cegyse.
michel - ono všetko čo je umelé - myslím vo význame, čo nie je prirodzené, čo nejde normálne je psycho.
dnes mám pocit, že aj meranie je psycho. takéto pozorovanie - bléé.
začínam to nezvládať.
dúfam, že zajtra to na tých hríboch rozchodím.
Michelangelo píše:
U nás v Sanusu jsem platila 500,–Kč![]()
to ste lacní, idem k vám.
neviem,ale ja sa nato este neak necitim,aj ked mame rok nezdaru za sebov
…chcem vediet,kde je chyba…co robime zle ![]()
majka a u nas 100 eur,ale poviem ti,ze mam trpezlivost asi ako vrah. a 100 eur je hranice,ktoru dam
m a j a 2 píše:
kamča - u vás hradí IUI poisťovňa? lebo u nás nie.takže mne doktor povedal, že je to moja vec, ak sa mi chce platiť, tak oni to spravia, aj bez toho, že vedia, že sú vajcovody priechodné.