Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12225
5.8.10 08:11

tremonti a ako sa teraz drzi ten homocystein, ci ako sa vola ten hormon? Beries na to kyselinu listovu, alebo tak nejak?

jodi juuuj, vy ste si uzivali vcera :srdce: :mrgreen:

smouli :zed: :zed: :zed: no comment, niektori lekari by si co-to mali dostudovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.8.10 08:11

tremonti: no jasne, ved aj to, ze kebyze zacnem brat tie homeo, co ma moze po tych vakcinach boliet hrdlo a aj horucky mozem mat, vysledky to urcite ovlyvni, preto uvidim az po vsetkych tych vysetreniach…

termin na genetiku nemam este, ale uz som vcera nasla, ze kam pojdem, inak maju dobre premakanu stranku, com len cumela :lol: a nasla som aj imunologiu, uz mi poslali aj ziadanky. len ma brzdi to, ze neviem kedy budem mat vymenne listky aby som sa mohla objednat, dr. je na dovolenke, tak musim pockat.

som zvedava ci aj ovulku budeme mat v rovnaky den  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.8.10 08:12
Lauritka píše:
bambi moj lekar tvrdi to iste, ze to musi byt nad 37, inac ovulka nie je..ach jo :nevim:
mali by ist na kurzy STM. :cert:

lauri, mna len zarazilo ze to tak striktne berie… pod 37 nie je ovu.....
tak ale kaslem na to, s ostatnymi vecami som spokojna, tak nech si na BT hovori co chce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 08:12

Kica, jj- naposledy jí vítám s radostí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.8.10 08:13

Jodi to je dobre, ze si optimistka, ja by som to tiez tak brala.

Bambi, no nemam slov a zastavuje sa mi rozum nad tvrdeniami tvojho doktora, ale aspon uplne neodsudzuje meranie :mrgreen: Len ma trosku skreslene predstavy. Mne teplotu v poslednych cykloch zdvihlo nad 37 az tehu, dovtedy som mala skoro stale pod, no a ovu som mala potvrdenu v jednom cykle aj lekarom :wink:
A nezufaj, folik caka na dovolenku :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.8.10 08:15

katka, no tak zrejme si nemavala ovulku :mrgreen:
ten moj folik je teda o nicom, ale asi sa to len posunie.. toto je cyklus bez clostylu a tak to ajdopadlo :-( ani nezistim ci ovulka bola ked nebudem merat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.8.10 08:15

lauri: mna len diagnostika stala 35 E a tie vakciny homeo 83 E a to je len zaciatok…no co k tomu dodat, ked tak to bude posledna moznost ked nic ine nepomoze nezaberie. len si myslim, ze keby mi nieco bolo co ona zistila uz by sa to muselo prejavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.8.10 08:16

Kica ahoj, no co narobim, ked som taka sikovna :lol: Vidim, ze dnes si uz nemerala, koncis? :mrgreen:
A aky je tesik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
5.8.10 08:17

albi predstav si ze homocystein je uz v poriadku po kontrole uz klesol na 13,5 a brala som na to 10 mg-movu kyselinu listovu.takze aspon nieco ,lenze dalsim vysetrenim sa zistilo ze mam antifosfolipidovy syndrom takze este horsie ako homocystein,sakra…dala m na to anopirin

mouku tak drzim palce aby ti dali ermin co najskor nech nemusis dlho cakat:)no som aj ja zvedava ci budeme mat spolu ovu :) ja ju ale zvyknem mat az tak kolo 16-18 dc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.8.10 08:17

bambi: a to musia byt vsetky teploty DPO nad 37 alebo len v den ovulky 37? lebo ja som asi tiez nikdy nemala 37, ale menej… takze je to blud, kedze su tu viacere tehulky, potom co zazrak? duch sväty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.8.10 08:18

Bambi, ale zatial mas pekne ustalene teplotky, nezufaj, nepripustaj si zle myslienky, musis verit, ze ovulka pride.
No tak potom som podla tvojho dr. otehotnela bez ovulky, lebo teplota mi stupla nad 37 az po uhniezdeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.8.10 08:19

tremonti: u mna si ovulka chodi ako sa jej chce takze tazko povedat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.8.10 08:21

Jodi, tak naposledy si ju uži :wink:
Katka, no dnes som odolala merať, už som síce držala teplomer v ruke a pýtam sa mužíka:„Mám?“ a on:„Kašli na to“. Stálo ma síce veľa, ale musela som si aspoň testík urobiť, nebol to mamatest ale women secret, no trošku ma sklamal, nebol nebol veľmi silný, trošku som sa zľakla, ale už to nechám v rukách Božích, nepomôžem si, keď budem stresovať :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.8.10 08:21

mouk, katka, ved ja viem ze je to blbost, preto som mu uz ani neoponovala a myslela si svoje… to by moja lf bola len 5dni keby sa drzim tej teploty…
esteze mame ff :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
5.8.10 08:22

tremonti ano? Kamaratka ma imunitnu reakciu voci manzelovi (jej hlienik zabijal spermosky) a brala acylpirin (ako anopyrin), pol tabletky denne pol roka … a potom mali ist na IUI, ale este skusaju radsej alternativnu medicinu, ani nebola na kontrole. :nevim: Je to podobne ten syndrom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí