Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nikol, nasla som to hned na gugli ![]()
http://matakopc.webovastranka.sk/file/891/1376
stiahla som to, a hra to v pohode
áčko - s gynexom ti poradiť neviem.
ale keď sa tak pozerám na tie tvoje dva predošlé grafy, no to si si teda moc dní bez špinenia a mrchane neužila. ![]()
majka, aj ja som raz skusala teplotky dopredu a potom som ich zabudla vymazat a dalsi den som na to pozerala ako puk
![]()
ahoj, kkami, ![]()
acko, som mooooc zvedava na tie vysledky HP. kedy budu?
nicoll, neporadim, skus sa opytat acka ![]()
ahoj, adalim, nebud smutna a nehadz flintu do zita ![]()
majka, tak prosim Ta, skus aj mne predpovedat zajtrajsiu ![]()
acko píše:
majka, aj ja som raz skusala teplotky dopredu a potom som ich zabudla vymazat a dalsi den som na to pozerala ako puk![]()
majka, no ani mi nehovor. mm sa to tiez nepaci
![]()
bol par dni prec, to tak blbo vyslo, ze akurat som mala tie dni bez mrchy a spinenia. v utorok sa vratil, vecer sme dali keksik a na druhy den uz sa rozbiehala mrcha. minuly cyklus sa tiez po sexiku rozbehlo spinenie a mrcha, tak normalne rozmyslam, ze ci to nemoze byt aj v nadvaznosti na sexik
otestujeme dalsi cyklus, mm dneska odchadza na nieco vyse 2 tyzdne prec, takze vrati sa akurat nejaky 15-18 DC, tak mozeme to zase pretestovat
![]()
uz ma z tych mojich cyklov asi porazi ![]()
děkuji ti soldi, neházím, jen se mi ulevilo, že vím, na čem jsem:-) A od 3.DC zobu clostík a kontryhel a grep a soulož obden a to by bylo, aby to nebylo, hi…
katka je to bylinkovy „liek“ http://www.energy.sk/…u_x1135x.asp
mnohym babam dal do poriadku cyklus, ale nasli sa aj take,ktorym nerobil nic a aj take, ktorym cyklus rozhadzal.
Příspěvek upraven 05.08.10 v 09:23
acko, ak mi to teraz nevyda s tou sojou, tak potom mam nakupeny sarapis a potom mozem vyskusat aj gynex ![]()
adalim, a este si zabudla na ananas po ovulke, na dobre uhniezdenie ![]()
kkami, a nechces aj Ty s nami radsej vyskusat tu soju, nez zase clostil?
lebo ked nan dobre reagujes, tak mozno by ste mohli ist s mm tiez na soft- vyslo by to menej nez ivf, nie?
aj ked ja este stale verim v prirodzeny uspech u vas ![]()
Acko, takze nieco ako femi kvapky, tiez mali rozne ucinky. No mozno to chce len cas, aby zareagovali a urobili poriadok v tvojom tele, kto vie. ![]()