Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lauritka píše:
kica keby som mala dom a zahradu, tak nevahamale to uz by tam bol asi utulok
Ty si taký zvierací záchranár
a s vtáčikom je čo?
kica, no ale ci mi prave ten gynex nezapricinil tu cystu
a zase 17-18 dnove cykly, no to nie je vyhra… ale ktohovie, mozno ked budem pokracovat da sa to to poriadku…
fakt vaham, lebo akurat teraz som presla k dobremu dokymu, tak rozmyslam co je lepsie, neskreslovat hladiny hormonov hoci aj homeopatikami a bylinkami, alebo pomahat si aj po tejto stranke…
kica a tvoja obvodna ti neda listok? tu asi dobre poznas, mozno by si ju ukecala, ked by si tam isla a vysvetlila, ze si nervozna a idete na dovo…
natul no boli to malicko, tak asi nie… vlastne ani neviem takom niecom… aj ked by som povedala, ze to nebude to…
bud to ma suvis s podbruskom alebo som si len nohu viac pretazila ![]()
baby co st pisali ze je dobre brat aby bola vysteka maternice fajne ,,hruba,, ? ![]()
Acko, inak to máš pravdu, mohlo by to skreslovať hladinu hormónov. Asi by bolo najlepšie vložiť sa do rúk lekárovi(keď tvrdíš, že odborník) a postupovať výlučne podľa jeho rád a nariadení a uvidíš, aký to bude mať výsledok!
No krátky cyklus je podľa mňa výhoda v tom, že ak by si mala ovulku, nemusíš dlho čakať na „ďalší pokus“
. Ale mať mrchu tak často.. ![]()
kica, no vsak to… a este bez ovu.
inak by mi take 22 dnove cykly nevadili - 10 DC ovu a 12 LF ![]()
Lauritka píše:
to boli dva vtaciky a uz odleteli davno prec
Ale ozaj, to so nevedala. A normálne odleteli a boli úplne v poriadku
! Nechcela si byť veterinárka, ty by si sa v tej práci našla ![]()
Acko, no ona je moja posledná šanca. No kedže ja bývam na dedine a keď ona sa dozvie, čo chcem, tak to roznesie po celej dedine a keď nie ona, tak sestrička určite
A ja nechcem, aby sa o tom vedelo, ešte je skoro!
Acko, no mne moja dĺžka cyklu vyhovala 33 dní, ale keď sme sa začali snažiť, tak sa mi zdalo večnosť čakať na ďalšiu ovulku, vtedy by som brala i 2týždňové
![]()
kica, skus este zavolat do medifery: http://www.medifera.sk/
mozno ako samoplatcovi by ti zobrali krv…