Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
5.8.10 11:15

toji, jerry bola na laparke myslim tri mesiace pred tym a salutka jej aj predpovedala ze do troch mesiacov po laparke otehotnie- myslim, ze´to tak nejako bolo.

inak ahooooj,

a ten gyn je teda kreten na entu :pocitac:
tiez za tym vidim len biznis, je to vazne smutne, ja som si vzdy myslela, ze lekarom sa chce clovek stat, lebo ma tuzbu pomahat druhym a zistujem ze je za tym ale len mamon :zed:

marry, a nemala si ducha aj pred par dnami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 11:17

alebo respektive presnejsie,tvaril sa,ze rychlo rychlo…a pri jeho reakciach by som slovo PRECO musela klast asi pri kazdej jeho vete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 11:17

soldi no ted jsem zkusila nový test a zas tam je a bojím se že když malá se prostě opřela včera o to moje břicho tak křeče jsou tu zas :think: no já už se fakt asi bzry zblázním.
Jdu k náhradní mudr jako záskok takže pochybuu že se mnou neco bude dělat :twisted: jestli by pohotovost nebyla jistější :think:

• Citovat
  • Upravit
1835
5.8.10 11:18

Acko, teoreticky by vedel IUI spravit aj gyndos, ale myslim, ze to nerobia. Treba pri tom dodrzovat sterilne prostredie, spermie sa musia po odobrati premyt a zmiesat s nejakym roztokom, v ktorom sa zmeni viskozita a takym specialnym katetrom sa potom do maternice vstreknu. Ak je objem ejakulatu povedzme 3ml tak to co ti vstreknu je ovela menej, povedzme 0,5ml. Zahustene, premyte spermie. Robia to v CARoch - ISCARE, GF, FC a niekedy aj v antisterilnych poradniach v nemockach - ruzinov, kramare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 11:18

soldi, dievčatko,ahoj,aka chutna fotka. moja a ty mas kolko rockov,ze sa snazis otehotniet? dufam,ze nad 15 :wink:
ale niee,fotka je super

marry tiez by som sla k lekarovi,a to hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 11:19

ta čárka je taková nevím bílá?No zkusila jsem nafotit za tak pul hodinky mrknu zda to jde líp poslat ale moc mně to neuklidni spíš ted mám o drobečka velkej strach…

• Citovat
  • Upravit
9080
5.8.10 11:19

lily takze ich bude menej,preto je sanca pre otehotnenie nizka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.8.10 11:20

Mary no teraz by ani tvoj dr. vela robit nemohol, ako acko pisala, nech ti vezme krv na HCG a urobi sono, ci to nie je cysta alebo nieco ine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11

furt mně to bolí a soldi teplotu nemelo smysl měřit já jsem snad do rana nespala :-? takže asi tak ted teda vařím a v podbříšku mně to stále bolí tak já už nevím teda co si mám myslet

• Citovat
  • Upravit
6651

Tak jsem zpátky z hřiště- opravdu nechápu, za co tam těch 18 milionů utratili 8-o 8-o

Toji- to by mně teda zajímalo, co je podle toho doktora moderní ???

Marry, na testíku nic nevidím…zkus udělat výřez.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835

Soldi, aj ja som si to myslela…ze byt lekarom je poslanie, ale zabudni :poblion: specialne pri lekaroch co robia plasticku chirurgiu … to je iny biznis…a sterilita je v poslednej dobe cosi podobne…aj ked zase nechcem im krivdit, urcite su aj taki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 11:21

zkusila jsem to znovu nafotit ošlu za chvíli jak dojdou ti 2 já to neumím stáhnout.

• Citovat
  • Upravit
12225
5.8.10 11:22

acko lili ti uz odpovedala, len doplnim. Viem, ze v KE je gyndos, co robi aj IUI, ale v BA o ziadnom neviem. Mozno len treba pohladat, ale ja by som si asi vybrala CAR na to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
5.8.10 11:23

Toji, nebude ich menej, pocet spermii sa nemeni, len ejakulat pozostava nielen zo spermii, tych je v nom objemovo minimum, preto sa premyje a urobi sa z neho nieco ako koncentrat. Uspesnost je preto nizsia, ze IUI je vlastne takmer identicke ako prirodzene pocatie…len sa spermie posunu za krcok. To je vsetko. Takze uspesnot IUI je takmer identicka s prirodzenym snazenim. Pomoct moze babam, ktore maju protilatky na spermie v hliene, pripadne tazko priechodny krcok, ci spermie su pomalsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 11:23

takže zítra by s určitostí mně mohla říct co mně teda celý ten týden je?Já už fakt nevím co si mám myslset ráno zkusím test za 120 kč :poblion: a nevím no zda tam něco ukáže no mám obavy ze tam bud za blázna :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex