Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
5.8.10 11:24

Mary a su tie bolesti velmi vyrazne, alebo sa to da vydrzat? a neprestava to vobec, ci sa to objavuje v urcitych intervaloch? je to pichanie, alebo skor taku tazobu citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 11:24

Marry, a tu čárku tam vidí i manžel? A kolik dní po ovulaci podle tebe jsi?
Bolesti a křeče určitě v pořádku nejsou- ať jsi nebo nejsi těhotná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 11:25

no mám pocit že je to v intervalech ale časteji teda než včera než mně tam drcla :twisted: a je to takový mám poicit jak menstruační bolest?Ale nebolí to tolik jak tu neděli to byla síla. Zatím jsem nerkvácela ani nešpinila. Ale začínám se bát ale třeba těhule nejsem a mám neco tak to by bylo daleko i lepší než o miminko přijit :cry:

• Citovat
  • Upravit
5530
5.8.10 11:26

Mary tak mi ti nemozeme teraz s urcitostou povedat, co ti zajtra doktorka povie, ved my nie sme lekari a ani nemame moznost ta vysetrit, ale ked ta ta bolest trapi uz tyzden, tak je normalne, ze zajdes za dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 11:26

jo vidí ji i manžel a řekl zítra zkusíme další a jsou to i takový menší křeče mám pocit…No nevím fakt začínám se bát chjo…
ted asi cenu test nemá delat že?že jsem nezkusila další já tu moc ihned vylila

• Citovat
  • Upravit
Marry11
5.8.10 11:27

no mně to v pondělí se dá říct přestalo ale teda asi neustalo nebot se to včera ozvalo a já jsem z toho fakt nemohla usnout nebot tam furt píchalo a do toho se teda usnout nedalo dalo to pokoj tak ve 3 ráno tak jsem tak napul spala

• Citovat
  • Upravit
5530
5.8.10 11:28

Jezis Mary prstan uz mysliet na zle, v nedelu to mohlo byt uhniezdenie a kedze by si teoreticky bola dnes iba 4 den po uhniezdeni, tak testik robeny cez den ti isto nic neukaze. Skus zajtra rano a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 11:28

Marry, jakou citlivost má ten test? A kolik jsi DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 11:29

A 120,– Kč za test je teda síla! Kup Mamatesty, ty stojí 2 ks 35,– kč /pokud možno ty staré, citlivost 20/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 11:31

tak já zase frčím…
Marry, jsem zvědavá na řešení zvojí „detektivky“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 11:31

ACKO ozaj,dakujem za vyborne info o koloidnom striebre.
takze ja mam neprave? ja ho mam uplne číre a toto:

http://www.pharmaactiv.sk/sk/produkt.php?id=4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 11:32

byl to rapidclear direct citlivost 10. Mam i mamtest 10 20 nemam :(( no a ten test se jmenuje clurblue nebo jak no nevim zda teda je spolehlivy.
A jinak tu nedeli jsem mela i tu hnedou smouhu tak proto zacinam blaznit ze mozna to vyslo ale zas ze mne to tak zas boli mne znepokojuje :(

• Citovat
  • Upravit
Marry11
5.8.10 11:34

jody ozvu se určitě jak jem dopadla co mně teda ve skutečnosti bylo jsem fakt nato zvědavá to zas nedospím do rána ale jdu tam brzy v 8 15 jen teda ji upozorním na tehu aby mně nědělala kdoví jaky vyšetření aby tam neco neporušila :-x

• Citovat
  • Upravit
12225
5.8.10 11:36

toja jej, presne toto pil MM ked som otehu :mrgreen:

mary daj si nohy hore, ak ti to mala dovoli. Trosku si odpocin, nerviky miminku neprospievaju a zajtra si skocis k MUDr :wink: Vacsinou to nie je take zle ako sa to na prvy pohlad zda :wink: Ja som 3-4 dni po uhniezdeni pocitovala bolesti ako pri MS a bolo to mimco :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 11:37
Lilina22 píše:
Toji, nebude ich menej, pocet spermii sa nemeni, len ejakulat pozostava nielen zo spermii, tych je v nom objemovo minimum, preto sa premyje a urobi sa z neho nieco ako koncentrat. Uspesnost je preto nizsia, ze IUI je vlastne takmer identicke ako prirodzene pocatie…len sa spermie posunu za krcok. To je vsetko. Takze uspesnot IUI je takmer identicka s prirodzenym snazenim. Pomoct moze babam, ktore maju protilatky na spermie v hliene, pripadne tazko priechodny krcok, ci spermie su pomalsie.

lily ale nie je uspesnost vyssia aj preto,lebo tie spermie nemusia bludit posvou,ale su rovno k krcku,kde cakaju na vajce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí