Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
5.8.10 12:47

marry to kedy si mala minule MS je uplne jedno, kedze nevies presne kedy bola teraz ovulka.
dlzka cyklu sa odvija od ovulacie, nie od toho, ze ake cykly mavas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
5.8.10 12:48

Lauri, jasne, ze je to pomoc…vsak som pisala, ze je, ale IBA u bab, co maju problem s hlienom (ci uz kvalitou, mnozstvom), s protilatkami v hliene a u mm co maju problem s spermiogramom. No ak je spermio super, hlien ukazkovy a ziadne protilatky, tak je to podla mna porovnatelne s prirodzenym…

Ale vy mate na IUI podla mna uplnu indikaciu, ked uz nic ine tak koli spg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 12:49

no já mám pocit že byla 24/7 ale nejsem si stpro jistá nebot ovu testy zklamaly a neměřila jsem ale dle výtoku jsme usoudili.

• Citovat
  • Upravit
17268

no len to musime trosku zlepsit, lekar mi totiz vysvetloval, ze sa moze ujat prave zla spermia, a to vedie k potratom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

lauri ved praaaaave o to ide. kto vie,aky mam hlien, podla mna ho mam malo,kto vie,ci tam nemam nejake zdanlivo neskodne bakterie. a vobec. ved kopa spermii sa strati v posve, nemusia najst krcok,podla mna aj ked mate morfo 90 percent, ja by som chodila kazdy mesiac na IUI,keby sa dalo.
neverim tomu,co povedal pinter,ze stredovek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.8.10 12:50

ja planujem chodit na IUI do bezvedomia, len lekar o tom este nevie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
5.8.10 12:51

Toji, Pinter je businessman…aspon na mna tak posobi, kasli nanho. Nech pinda kolko chce, od IUI sa odrad nenechaj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 12:51

lily lenze ako mam vediet,ci mam ukazkovy hlien?
napriklad kamoska sa mi stale stazovala,ze ma tolko hlienu,ze ma nonstop vlozky.
vtedy som si myslela,ze je to skor nejaka porucha alebo co.
no a otehotnela lahuuucko,hned

ja som sa vzdy tesila,ze som ok,ale ja ked mam akoze plodny hlien,tak to mam na nahovackach za cely den par kvapiek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
5.8.10 12:52

monu tak si este zisti, ci vo FC robia aj to podrobne labakove vysetrenie. Ak nie, daj mi vediet a dam ti kontakt, kde sme boli ja a Ellla :wink: Ked ma z toho obavy, lepsie je urobit to len raz ale potom kompletne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 12:57

LILY zdal sa ti biznisman? lebo ja som si neni ista
ked nechce IUI bez laparky a ked frflal,ze ISCARE robia biznis.ze oni nie..
samoz ked niekto frfle na drueho,je podozrivy,ale na druhej strane,on v iscare robil vraj 10 rokov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
5.8.10 12:58

Toji, neries hlien, pokial je a meni strukturu, tak je dobre. Ak je ho malo, existuje pre-seed. Ale v podstate staci, ak je na krcku. No a protilatky v hliene nezistis…aj ked teoreticky ti moze tvoj gyndos urobit postkoitalny test…den po keksiku ti zoberie ster z krcka a zisti, ci tam ziju este spermose :think: ale posdla mna ten test malokto robi, lebo tento problem sa obchadza prave IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.8.10 12:59

toji ja tiez vobec nemam hlien, uplne minimum. :nevim: egg som nevidela ani z helikoptery, tiez si laicky myslim, ze problem moze byt tam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 13:00

lily dik
lauri povedala si dobru vec = IUI do bezvedomia :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.8.10 13:05

:) no ved nato sa da choodit kazdy cyklus, tam nepotrebujes pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
5.8.10 13:05

kocky, ked vas tak citam, tak mna to IUI tiez velmi laka, ale mm na to neprehovorim.

ja som chcela dat spermiogram urobit asi hlavne kvoli tym labakovym testom, ci nie su spermijky zle, aby sa nestalo, ze zla spermijka oplodni vajko a pride potrat.
chcem sa uistit, ze na muzikovej strane nie je problem v spermiu.

myslim, ze u nas je este skoro riesit nas komplexne v CAR, ked sme otehotneli na druhy cyklus snazenia, ale potratili…

myslim, ze aj moukuska davali muzikovi spravit spermio kvoli tymto dovodom, ci nemoze potrat sposobit spermijka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí