Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
babulky, jedna otazocka… chcem sa objednat k dokimu na kontrolu a moj problem:
Kedze ma to podbrusko boli, asi bude chciet urobit nejake vysetrenia… ak by som sla 20.8. (ak este bude mat volne), budem tesne po skonceni MS (teda dufam), bude to prekazat, ak by mi chcel urobit nejake stery? nebolo by to prilis kratko po MS?
u nas se PN pocita jako 60% ze mzdy s tim, ze prvni 3 dny nedostanes ani prd, pak uz prave tech 60%
ahojte nakukuji.
Paji no gratuluji
krásná zpráva ![]()
Mary něco tam je tak ráno další testík ![]()
Jak bych si mohla udělat metřík s váhou jak to tu máte některé? Kde na to? ![]()
riana ked to nie je akutne, tak ti to staci v septembri…
niollk skus tu : www.tickerfactory.com
ria, zalezi, jak dlouho mivas ms, ale pokud uz budes mit po ni, nicemu by to vadit nemelo.
Zalezi, co ta bolest znaci a co by Ti MUDr.pripadne delal ![]()
lauri doki mi kazal prist zhruba v takom termine, ale myslim, ze predpokladal, ze mi nic nie je… mna to ale boli ![]()
resp. sa pytam za to, ze ak by som mala pri vysetreniach kratko po MS, ci to vadi, ci nie… ak by mi to malo zhorsit nejaky vysledok, pretrpim to do septembra… radsej by som ale sla este v auguste… teba som sa na MK pytala aj kvoli preventivke, ale to sa kludne mozem bud spytat dokiho pri kontrole a kludne to pocka aj do septembra… len mi ide o podbrusko a pripadne stery… ![]()
Toji, IUI sa robi aj stimulovane aj nestimulovane. V principe ked nemas ovu, musi sa stimulovat. Ak mavas ovu, nemusi sa, ale moze…koli tomu, aby narastlo viac ako ten 1 folik, co narastie v prirodzenom cykle.
no ja neviem aku mavs dlhu MS… mala by si byt cista, aby sa tam nemiesala krv vies.
pavka u mna je bolest bud cysta, streptokok alebo nieco podobne… uz to mam niekolko mesiacov, vzdy mi doki nieco ine nasiel… ![]()
no MS mavam 3-4 dni, potom este tak 1 niekedy 2 dni spinim (ak 2dni, tak prvy je to do hneda a druhy doruzova)…
no musim sa objednat uz teraz, lebo u dokiho je len na objednany den a hodinu… ale risknem to, ved vzdy sa to da zrusit a presunut ![]()
no ci specialny? ani nie, ale proste sa unho objednava takto… ak to samozrejme nie je nieco velmi, velmi surne, berie aj hned, aj po ordinacnych kludne…
aha, tak to si ho budu muset koupit-nemam. A na to jsme prisly jak, ze zrovna tenhle dzus poamaha?
dekuju
Super bylo, Ellla je hrozne vstricna a hodna, jeji muz je srandista

A Jodi je takova mala, vysmata a mila, drobna, mela bych s ni ochranitelske sklony
Rozhodne bych do ni nerekla, ze ma dva raubire
Bavime se se zlatickama

A myslim, ze celkove to bylo moc fajn, probraly jsme zivot a daly si sumenku