Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9080
5.8.10 13:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.8.10 13:12

lauri paci sa mi ta veta, „…do bezvedomia, len on o tom este nevie…“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: :palec: :palec: :palec:

Toji ja som plodny hlienik na gatkach ani nemala co sa snazime, akurat teraz posledny cyklus mi mozno ten grepovy dzus pomohol a bolo hoviac, ale vzdy som si ho kontrolovala iba na krcku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
5.8.10 13:17

cau ženy..

Tojik - ja nemám plodný hlien vôbec…vlastne nepozorujem žiadny hlien..ani cremy, wattery, egg..nič.Žiaden.

Tento cyklus, čo sa nám podarilo otehu, sme pri každom keksikovani použili pre-seed. Možno aj to pomohlo, lebo spg nemáme ideálny.

Lauri - tiež sa mi hrozne páči tvoj výrok.. :mrgreen: :mrgreen: ináč, ty si chodila na IVF do SPLNU??Robili vám len IVF alebo aj IVF+ICSI?

• Citovat
  • Upravit
5530
5.8.10 13:19

Minewka ahoj, ako sa citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.8.10 13:20

ahoj kočk ako sa mi tu máte? no čo sa týka toho egg ja som ho tento cyklus ani nemala 8-o

jaj kočky neviete mi poradiť v septembri by som mala nastúpiť do roboty ale ako tehu nechcem chcem sa dať vypísať bud na Pn alebo na rizikové len neviem či sa dostávajú peniažky neviete to náhodou niektorá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 13:21

baby este som chcela,IUI sa robi bez clostylu,resp.toho meri…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.8.10 13:21

Paji krasna fotocka, tesim sa s tebou, a ako hovoril dr. nemysli na zle a uzivaj si co je teraz, verim ,ze tentokrat to vsetko dobre dopadne. Kedy ides znova k dr.? Podla USG si 6tt+4, a podla ovulky by si kolko mala byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 13:22

minew a pre seed alebo pre conception?
a to si si tam dala pred keksikom? alebo aj po?

editka ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Editka rizikove je PNka, takze ked mas narok na PNku, tak by si mala dostavat tieto peniaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka

Čau Katka,

mám sa faaaaaaaaajn..v sobotu ideme k moru, veľmi sa teším :-)

Zajtra idem ešte na krv, nech som kľudná.
A ty?

• Citovat
  • Upravit
5530
5.8.10 13:23

Toji ja som zabudla, tiez som mala concieve, ale tento cyklus som ho pouzila asi iba pri tom prvom sexiku, den pred ovu, a dala som si ho tam pred sexikom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
5.8.10 13:25

Soldiuž se vidím v tabulce super :potlesk: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.8.10 13:25
katkamarek píše:
Editka rizikove je PNka, takze ked mas narok na PNku, tak by si mala dostavat tieto peniaze.

katka akože nárok na PN? a aké peniaze joj asi si teraz stoím na kábli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.8.10 13:26

Minew tak to je super, mne je tiez fajn, akurat dnes rano som sa zobudila s tym, ze ma trosku nadvihovalo, ale preslo to. Inak som stale hladna a ked dam do ust jedlo, tak mi vsetko neskutocne chuti :mrgreen: A zda sa mi, ze som uz kilo pribrala, ked som sa vazila rano, ked som zistila ze som tehu, mala som 53,1 a dnes rano som mala 54,1 8-o
A nebojis sa ist k moru? A kedy ides na tu krv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
5.8.10 13:27

Ahoj holciny,
prave jsem si nastudovala, jaky rozdil je mezi IUI a IVF, abych Vas neotravovala s dotazy :lol:

Ale ma dotaz k tomu grepovemu dzusu a pre-seedu?
To ma napomahat cemu, prosim?

Diky,

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital