Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
5.8.10 11:39

no asi jo jen to teda musím vydržet no já ty ms bolesti mám od 26/7 do 1/8 a pak to přešlo a od včera nastartovalo a určitě kvůli malé chjo já netušila že půjde přes moje břicho :( Ted si to tak vyčítám když nevím že nejsem opatrnější :-?
Z té vyšší sliznice neco usoudit může?No jsem napjatá že jsem teda nezavolala tam hned ráno zkusila jsem to až v 10 a že už má moc pacientu tak zítra to zas bude noc :evil:

• Citovat
  • Upravit
4563
5.8.10 11:40

toja, uz len podla farby a tej tmavej false ide o iontove striebro, v ktorom je zreje nejaky maly obsah nanocastic.

ved pripadne, napis im otazku a spytaj sa aky je podiel nanocastic a iontov. nech sa ti vyjadria,ktory typ KS predavaju - podla rozdelenia na typy na tejto stranke:
http://eutrofia.sk/?…
ci ide o „Koloidné striebro s prevahou iónov (ionic silver solution)“ alebo o „Koloidné striebro s prevahou častíc (true colloidal silver)“.
mali by priznat ze ide o ten prvy typ, ak povedia, ze ide o prave KS, tak klamu a to by som hned poslala na SOI :cert: proste tieto firmicky zneuzivaju nevedomost ludi - malokto si zacne o tom detailne studovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
5.8.10 11:40

caute kocky :-D

lauri: mame veeelmi podobny grafik tento mesiac :-)

baby z BA, vedeli by ste mi please poradit, kde je dobre ist v BA na spermiogram - prijemny pristup personalu, rychle vysledky a pod… mam pocit, ze uz pomaly mm lamem, aby sme dali spermosky vysetrit, tak by som chcela zistit ake mame moznosti…

velke dakujem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 11:43

monu Ferticent je na to dobry

acko je tu napisane Striebro 99,999 percent
koncentracia striebra? 10mg/I

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
5.8.10 11:47

diki toja, idem mrknut na ich webovu stranku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.8.10 11:52

toja to 99,99% je vynate z kontextu, to by som si cele musela precitat. ale uz len podla farby, to nie je prave KS.
ak si dobra v angline, kuk sem:
http://www.silver-colloids.com/Pubs/pubs.html
http://www.silver-colloids.com/…reports.html - tu je porovnanie produktov - dole tabulka - to meso silver vychadza najlepsie
ako vidis, cela ta stranka je vedecky orientovana, bez nejakej snahy o uprednostnovanie konkretneho produktu. su to objektivne info.

to co mas doma ty, nie je neucinne, ale velka cast z toho KS co vypijes zreaguje s kyselinami a stane sa neucinnou. pri tom Meso silver je tusim 90% nanocastic a 10% ionov, takze 90% toho co vypijes ide cez traviaci trakt a sliznice az to krvi, takmer nic sa nestraca. preto je to aj drahsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.8.10 11:52

Ja som musela odbehnúť do mesta a porpi tom som behla do tej súkromnej polikliniky, čo mi poradila ty Acko. Tak som sa tešila, išla som na recepciu a spýtala som sa, že koľko stojí test na HCG…no skoro som sa neudržala na nohách, bol tam i sanitár, ten sa rozrehotal…baby 41 EUR, 41 EUR 8-o 8-o

Toja s tou laparkou to bude 100% :palec: :hug:
Marry, to máš rapid test, no mne presne tento test ukázal ledva jemnú ružovú čiaročku a pritom na mamateste som mala krásne viditeľnú čiarku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 11:54

acko waw,dobraaaa
anglicky tak dobre neviem
a vies o nejakom konkretnom,co mozem kupit u nas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
5.8.10 11:54

Toji, IUI zaruci vstrknutie spermii do maternice, kateter sa pichne cez krcok do maternice a vstreknu sa spermie. Tie potom musia makat dalej…cez vajcovody a cakat tam na vajko. To sa uvolni z vajecnika a vajcovod (pravy alebo lavy, podla toho, z ktoreho vajecnika sa uvolni) ho akoby nasaje a vo vajcovode musia cakat spermie, kde vajko oplodnia. Potom trva oplodnenemu vajku asi 3-4 dni, kym zide zase do maternice.

Takze IUI pomaha tak, ze sa skrati cesta z posvy cez krcok…to je vsetko.

Posielam aj obrazok, je to tam pekne vidiet, kolko cesty sa im skrati a kolko este musia prejst betari :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.8.10 11:55

Monu, môj mužík bol v BA v gynfive a výsledky boli do polhoďky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
5.8.10 11:55

monu druhy raz by sme isli ako hovori Toja do FC :wink: Gynfiv zle prostredie a my sme boli u dokiho, ktory bol sice prijemny, vysetrenie komplexne, ale drahe.

kica :mrgreen: tak potom mozme v BA zarabat viac, ked vsetko si od nas aj vypytaju … tie ceny su poriadne uletene. :roll: Aj tak si myslim, ze je mimco ok, nestrachuj sa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 11:56

ano byl to rapid clear s kapátkem mně nenapado zkusit tech testů víc :-? :-? a moč jsem vylila tak musím vydržet do zítra už ležím dovařím a budu teda v pohodičce jakože se nic nestalo manžel tvrdí že má par milimetru ale co když ho vyhnal z dělohy jak tam byl usazenej :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12225
5.8.10 11:58

mary mne v 5tt poslapal pes po bruchu :roll: Labkami mi premasiroval brusko prv nez som ho stihla zastavit. A mimi je tu, je pekne chranene, vsak maternica je nadherne schovana a mimi je malicke :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.8.10 11:58

toja, ten link co som ti poslala do IP, to je link na dovodzcu toho MESO silver, najlepsi produkt na americkom trhu, dostupny aj u nas. predavaju ho v solnej jaskyni v Lamaci, mame to blizko, len tazko sa to tam hlada, nam to dost trvalo :-)
ja si pojdem asi zajtra kupit dalsie balenie, okrem striebra potrebujem aj zinok, tak ak chces, mozeme ist aj spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.8.10 11:59

toja a tu mas foto ako ma prave KS vyzerat - takato farba http://www.pravasolnajaskyna.sk/…ver500BA.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí