Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kati na vlastne roziko je hovadina, ved po laparke je to tiez vlastne riziko. a vraj platim si to aj po laparke ja
len skoda,ze mi nedal clostyl
No dalsi „skvely“ lekar ![]()
Keby sa zivot vyvijal podla lekarov, tak som nie tehotna, lebo:
1. nemala som ovulaciu, lebo som nemala BT nad 37
2. nas spemriogram nam dava 0% sancu
![]()
Obcas clovek nevie, ci ma nad obmedzenostou lekarov plakat alebo sa smiat.
Toji nenechaj sa znechutit jeho pristupom, ty si sa pre nieco rozhodla a musis tomu verit, nesmies si pripustat zle myslienky, lebo potom to naozaj nevyjde. Uz ked si tam isla, tak si vedela, ze uspesnost je priblizne rovnaka ako pri normalnom styku, mozno o nieco vyssia, cize ty si to uvedomujes, ze to nemusi vyjst, ale vieru nesmies stracat.
Toji, tak to je chuj. Veď koľkým párom IUI pomohlo, i ja si mylím, že ide skôr o peniaze, nebudú mať z Teba taký prospech
! Ale ty chceš ísť na IUI a predtým si nechceš urobiť laparoskopiu?!
albi ![]()
ty by si tam mala ist aj so spermiogramom a svojim bruskom sa im ukazat
jasne,ze je vyssia sanca,mne staci,ze len o percento , dve:cert:
Toji, tak si nasad soju, hned od zajtra, aby bolo viac pripadnych folikov, to je prirodne.
Soldi ti isto poradi aku si mas kupit.
kica chcem, aj idem na laparku,ale niekedy v septembri,tak som v auguste nechcela zahaľať ![]()
toja ja by som zmenila centrum. Lekarovi treba doverovat, hlavne ked sa ide „sprtat“ na tak citlivych miestach. Vsak IUI robia v BA na 4 miestach co viem z hlavy … Ale ten pristup je vselijaky vsade, to uz som zial pocula ![]()
albi no teraz to skusim tu, po laparke skusim mozno GinFive,ale tam to mojmu m neslo,lebo mu to tam prislo nechtne nemocnicne,mastné vraj ![]()
toja píše:
kati ja som opakovala,ze vyskusam,zaplatim si …tak som sa objednala na folikulometriu 10DC a podla toho sa dohodneme na IUI.
a vraj na vlastne rizikoinak jerryjanka tvrdi,ze oni mali sexik dva dni tusim po IUI a ze ona otehotnela prirodzene.
tak enviem
tojinka ja som vo FC ešte nebola, len sme už boli pinterovi objenaní na iui ale vtedy z toho nič nebolo (kvôli folíku). môj dr. nás u neho priamo objednal.
holky asi tam nic neni co?
mně se zdá možná duch ale nejde to mco nafotit. Každopadně jsem objednaná zítra k doktorce. Malá se opřela včera o to moje břicho a celou noc mně tam píchalo křečovalo tak teda fakt kdoví co teda fakt mám
ted se i bojím kdyby to byl mimoušek že je spláchnutej ![]()