Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
5.8.10 12:00
Ano,byla před tím na laparce.. :mrgreen:
toja píše:
kkami a jerry bola predtym na laparke?
ked ja mam dojem,ze mne nic neni :nevim: ,ale mozno sa mylim
  • Citovat
  • Upravit
5530
5.8.10 12:01

Kica jemine 8-o , ved ja som dala tolko za vsetky 4 odbery. No tak toto uz je fakt na hlavu. Ved co viem, ani v Prahe to tolko nestoji, neviem kto tu pisal raz, ale bolo to nejakych 250 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.8.10 12:01

Albao, ja viem, že je v poriadku, ale keď to budem mať potvrdené z krvky bude to také 100% :roll: :mrgreen: Ale v Nr som našla jeden labák a tam mi to spravia za cca 10Eur, to je cena 3 tehu testíkov, tak… :mrgreen:
No ale 41 EUR to je už sila!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 12:02

albao tys mně tak uklidnila moc :-P no já jsem se hned ozvala a vstala a manžel tvrdí že mně to začlo psychikou bolet že kdyby se to nestlao je to dobrý. No a teoreticky mohu být tak 3+4 :mrgreen: ale třeba nejsem.
Holky ta moč v kapátku ta už je asi neplatná co?Našla jsem ji v odpadu že bych zkusila ten mamatest ale asi počkám do rána

• Citovat
  • Upravit
1047
5.8.10 12:02

Marry, kúp si radšej iný test! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.8.10 12:04

Katka, je to sila, už nevedia na kom majú zarábať! No mne sa zdalo veľa i tých 21 EUR, ale 41 EUR..na to nemám slov :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

acko,super,ze by sme sli spolu?
inak to vyzera dobre,ta flaska. a co stoji? musim sa esre raz mrknut do posty,co si pisala,rano som sa ponahlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184

Ahojte kocky.
Videli ste toto videjko kde presne vysvetluju IUI? Taketo veci su pre mna uplne nove, preto mozno vytahujem veci, co vy uz davno viete, tak sa na mna nehnevajte :srdce: http://www.youtube.com/watch?…
Ako je tam pekne napadnute to vajko s hufom dravych spermii :mrgreen: Preco to nieje take jednoduche aj u nas? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11

no pak mám jen nějaký 25 ml :( a pak ten za 120 kč a mamatest 10 jiný nemám :cry: který je dobrý teda?Vyženu je pro test at tam zítra nejsem za blázna zda jsem těhule s čárkou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4563
5.8.10 12:05

kica 8-o 8-o no zrejme preto, ze si neni ich klientom :-( oni si este priuctuju nieco za odber a za sprostredkovanie odvozu do labaku. no vsak neva, aspon si to skusila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 12:06

udělal by ten test nějakou falešnou čárku?No asi to nezjistím dokud nebude ta čárka silněšjí :lol: kriste to je těžký vydržet alehned jsem klidnější po zprávě od psa :lol:
To druhý těhu bude asi o nervech chjo malá e furt natáčí a bouchýá mně no a to jsem fakt byla v pozoru a to jsem nečekala … No ale třeba je to planej poplach :lol:

• Citovat
  • Upravit
12225

monu jaj, a este zalezi ci robia aj rozbor spermoskov. V gynfive sa pokial viem robi len zaklad - teda morfologia, pocet, rychlost. Tieto vysledky byvaju tak do hodinky. A potom sa to posiela do labaku na rozbor ( infekcie a pod), a to byvaju vysledky do tyzdna. Tak sa spytaj, kde robia co. Ja som MM chcela usetrit dalsej navstevy, tak sme to dali spravit naraz obojo kompletne. Zalezi aky ma tvoj muzik pristup k spermiu, lebo ten labakovy rozbor je potrebny len keby vysiel spermiogram zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

kica a ten prvy link co som davala, este pred tou mediferou, si neskusila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.8.10 12:08

Acko, oni majú svoj labák, kt. je v tej istej budove!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
5.8.10 12:10

AHOJKY :mavam:
tak sem zpět z UTZ,výsledky z krve výborné,hodnoty progesteronu jsou tak jak mají být :pankac: , :srdce: SRDÍČKO KRÁSNĚ TUKALO :srdce: :srdce: :srdce: :palec: :pankac: :dance: :dance: :dance: :dance: ,sem ho zřetelně viděla :pankac: ..dostala sem i Těhu průkazku,mám tam napsáno že jsem podle UTZ 6+3tt takže ještě mín než sem si myslela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí