Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
5.8.10 11:07

albi, na ktorych miestach v BA robia IUI?
moze IUI robit aj normalny gyndos? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 11:08

když nás foták jde vyfotit jen nad 30 cm :-? no nevím ta doktorka může poznat těhotenství či cystu?No vezme mně zítra v 8

• Citovat
  • Upravit
4563

marry, fakt je to zle vidiet. chod to odfotit zblizsie a napriklad na balkon, kde je dostatok svetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843

acko som pozerala ten odkaz ale iui som tam nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.8.10 11:09

marry, tak si to pribliz na fotaku cez Zoom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

nela, jj kukala som aj ja teraz. som tam chcela zavolat ze ci to robia,ale nedvihaju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

jezis a viete aky mal najlepsi vyrok?
ze bez laparky je to NEETICKÉ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
5.8.10 11:11

Este som stale tu :mrgreen: a musim sa vyjadrit k FC

TOJI, ja som si zazila IUI vo FC, stimulovane tym merionalom a aj nestimulovane. A aj IVF…a hoci prostredie je prijemne, necakas, pomaly tam nikdy nikoho nestretnes, tak som odisla znechutena. Pad doktor povazuje IUI za stredovak, lebo am uspesnost 12-15% a je okolo toho vela ostary pre neho…FLM od 10DC a aj samotny zakrok a penaze dokopy ziadne. To take IVF je troska iny balik, ze ano? Som vytocena, pretoze ma serkaju lekari, ktori sa ani na moment nezamyslia, ze mozno IVF nie je nieco, o com sa da rozhodnut za pol hodinku a ten kopec hormonov co s tym suvisi ma definitivne aj negativny vplyv na nase telo! A ze IUI ma mensiu uspesnost? Ved to predsa kazdy vieme…a ked uz sme pritom, tak kludne by som chodila na IUI aj pol roka kazdy mesiac (a aj nestimulovane) … preco nie? Za skusku to predsa stoji, nie? Ja si myslim, ze su za tym proste prachy a tiez samozrejme nizka uspesnost na 1 pokus a kopec prace s tym spojeny. Ale zober si, ze ak by si na IUI isla 6× po sebe, tak uspesnost za pol roka je rovnaka ako u 1 IVF…no nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 11:11

zkusila jsem ale mohu poslat jak dojde manžel já neumím stahovat fotky z fotáku nam se porouchal kabel takže to nějak složitě vytahujem ty fotky jdu to zkusit líp nafotit. Každopadně do kdy mohu čekat nějaký špinění nebo krev? :cert:

• Citovat
  • Upravit
5530
5.8.10 11:12

Mary vyfot to na svetlejsom mieste a uprav si fotku potom v PC, tak ze ju zmensis, ja to tiez tak robim, mne tiez fotak nablizko nezaostri.

No a ked ti mrcha nemeska, tak doktorka uvidi max. zvacsenu sliznicu, ale nic viac, teda ked to nie je cysta, tu by vidiet mala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080

kkami a jerry bola predtym na laparke?
ked ja mam dojem,ze mne nic neni :nevim: ,ale mozno sa mylim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11

a pozná něco ta doktorka zítra co mně je? :think:

• Citovat
  • Upravit
4563
5.8.10 11:13

toja, a to uz preco? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.8.10 11:14

marry, moze ti zobrat krv na HCG. a na USG pozrie sliznicu, vajecniky.. urcite treba ist. ak si tehu, tak vysledky z krvi budu mozno uz poobeden, mozno dalsi den, a moze ti dat duphik na podporu udrzania.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 11:15

acko ja som mu nekladla otazky
sla som si za svojim a nejako ma v tej chvili nezaujimal jeho nazor :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...