Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kica píše:
Acko a ty si koľko užívala ten gynex?
kica, cca 3-4 tyzdne, teraz bola nieco vyse tyzdna pauza… vlastne tusim nejak od zaciatku pred minuleho cyklu - ten bol tiez taky kratky, mozno vdaka tomu gynexu. predtym nez som si ho supla, som mavala cylky okolo 35-40 dni…
lauri, krasna je
ak jju das niekomu, tak fakt len do dobrych ruk, chod si aj kuknut ako maju zabezpecene byvanie - ake by mala podmienky a napr. ci maju zabezpeceny balkon…
no uvidime, maximalne prehovorime mm brata, ma dve deticky, velmi by sa tesili
a tam ju mozem aj navctevovat. ![]()
soldi vidiiim ![]()
soldi, aj vidim tu staru este - kde si origos ty. ani tojinu som nevidela novu ![]()
babulky, stale ma to podbrusko boli a viac to citim v pravom bedrovom klbe… je to taka divna bolest… a vcera ma tiez to podbrusko moc bolelo, pichalo…
slepe crevo by sa asi inak prejavovalo, vsak?
snad to mocovy nie je… pijem celkom dost, sice chodim velmi casto na wc, ale s uplne plnym mechurom… (vcera som preventivne nasdila kazdy den 500mg vit. C, dneska mozno zaradim urol. caj
)
SOLDI sice to nemám v podpisu,ale máme azoo..A další věc ,já mám vždy z clostilu jen 1 dominantní folikul a nějak se mi nechce riskovat se Softem.To už raději klasické ivf.I když je to daleko horší zásah do těla.
Stou sojou fakt nevím..Nevím jakou bych měla koupit,ale je třeba abych fungovala pořádně. ![]()
Ty si dobrá že věříš že to vyjde přirozeně..ani já nemám tolik víry,zvlášt z naší spermatogenezí. ![]()
acko, a skusala si stlacit f5?
toja uz ma zase tu ciernobielu co si davala tesne pred dovolenkou.
som zvedava kedy pride a porozprava co zistila o iui ![]()
soldi, jasne, F5 do aleluja a nist. ![]()
ria, podla popisu kde ta to boli to asi nie je mocak, ani slepak. nemozu to pichat vajecniky?
…a jak vidíš na mém metříku, tak čytřlístek od tebe už zabírá ![]()
Příspěvek upraven 05.08.10 v 09:46
ja len dufam, ze si tie bolesti nenahovaram od strachu, lebo ked som predchadzajuce 3 mesiace zila s bolestami v podbrusku, som viac-menej zvyknuta, ze to stale citim… ![]()
Lauritko čička krásná,já je milujem,zachumlat ruku do jejich hebkého kožíšku a oni pak krásně předou-