Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéé, a Evičce moc držím palce, ať je výsledek jako u Natalci!!!
bambi, ahoj, si tu dlho nebola ![]()
ten Tvoj gyn ma vzdy pobavi, lebo aj moja ma podobne nazory ![]()
nabuduce ked mu budes ukazovat grafy, tak vsetky teploty zdvihni o tri desatiny- uvidis aky bude rad ![]()
acko, pevne verim, ze to Ti odchadza ta cysta. ked som mala cystu, tak som ju citila, lebo ma tam pri niektorych pohyboch pichlo. a ked praskla, som to tiez citila- bol to taky krc kratky.
Bambi, no bola som na laparke i u tej bylinkárky…ale nepripusujem to ani jednému! Ja si myslím, že to je dar od Boha, kt. vypočul naše prosby, pretože tento mesiac sme sa vôbec nesnažili, no aj by sme sa snažili, len ja som nepostrehla ovulku, pretože som ju čakala až okolo 20dc.
Soldi ahoj, takze teplotka klesla trosku.
No ano, evickin graf je velmi podobny, tak dufajme, ze taky aj ostane do konca ![]()
Hadash myslim, mala aj pred tym taky pekny grafik, drzala sa do posledneho dna a potom klesla, no a to spinenie je fakt cudne ![]()
jodi, ano, tiez jej moc drzim palce, aj ked by to bola haluz, take dva podobne grafy ![]()
michi, ahoj, tak sa pridavas to klubu cervenych?
sa tu rozlialo cervene more v poslednych dnoch ![]()
a moja teplota je stale nejaka vysoka, takto sa tej ovuly nedockam nikdy.
klesaj potvora!
acko, ano, hadassah ma vzdy pekne grafiky a moc sem nechodi, ellla jej aj odporucila, aby nemerala po ovu, ze to u nej nema zmysel, ale to nevydrzala asi.
a to spinenie mava vzdy, neviem preco. mala by to riesit s dokym.
katka, ano, trosku som klesla, ale potrebovala by som sa dostat na tych 36,5-6. ![]()
mozno mam vyssie teploty, kvoli zbytkovemu progesteronu, ktoreho bolo v poslednom cykle viac, nez mavam normalne.
Soldi jj mrcha tu řádí
doufám,že vypadne a už se neukáže u těch,co si ji nepřejí
![]()
Babulky,přijela mamka,už zas buzeruje
,pojedem na houby,tak se zatím loučím
![]()
Soldi neboj, klesnes, este mas cas ![]()
Michel, joj moja, ked sa dari, tak sa dari
No akoze ti neprajem, ale veci treba brat s humorom, ona sa uz nezmeni, tak jednym uchom dnu a druhym von
![]()
bré ránko, děvčátka, tak já už jsem dnes trochu klidnější, protože mě začaly bolet prsa a taky břicho, tak počítám, že jsem nějakej 10.DPO a za pár dní příjde mrcha. Když už cítím klasické příznaky, je to pohoda, už nemám ten stres…
včera jsem byla na zabití…depka a smutky a furt jsem jen brečela. můj mm je zlato,že to snáší a uchovává si zdravý rozum:-)
Dnes ráno jsem usnula s teploměrem mezi…a spala jsem tak 13 min:-) tak jsem musela měřit ještě jednou:-)
holky prosím potřebuji stá´hnout do pc svatební pochod a nemůžu nikde najit ke staženi, hackerky nevite kde jak na to? ![]()
no volala som so sestrickou mojho dokyho, dnesnu FLM sme teda zrusili, zajtra idem na kramare na HP. hovorila ze mrchu som mohla dostat preto, ze ta cysta praskla. len mi to nejak nesedi, lebo to by najprv muselo byt pichanie vo vajecniku a potom spinenie/krv a u mna to bolo naopak. spinit som zacala v utorok podvecer (velmi slabulinko, len take 2-3 zilky krvi v hlieniku), vcera od rana silne spinenie resp. velmi slaba mrcha a az vecer to pichanie.
dalsi termin FLM mam bud. stvrtok, snad dovtedy mrcha skonci, tak uvidime ze co sa bude diat.
rozmyslam, ze ci si mam nasadit gynex
mala som tu predpisanu pauzu 7 dni. mozno gynex mi sposobuje tieto kratke cykly.
co myslite, mam si ho zase davat?
dobré ránko ![]()
katka - ty sa smeješ, že si zadávam teploty dopredu. ale môžem ja zato, že mi to presne sedí? škoda, že si viem predpovedať len tie teploty tesne po ovulke. keby som si vedela predpovedať aj zelenú farbičku na konci, to by bolo.
alebo aspoň výhru v športke, aj to by potešilo.
ale menej, ako tá zelená čiarka na konci grafu.
michel - hurá na hríby! aj s mrchaňou!