Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte ![]()
zaku - to mas podla mna pokles pred ovu ![]()
ja hlasim, ze mrcha sa rozbehla. takze drzim asi rekord v najkratsom cykle (17 dni), co?
a vcera som od cca 17tej az do kym som sla spat sem tam citila pichanie v podbrusku vpravo.v pravom vajecniku mam tu cystu z neprasknuteho foliku, tak asi to bola ona, aj ked tipovala by som, ze vajecnik je este viac vpravo, toto pichanie bolo tak kusok vpravo od stredu.
Dobre ranko
Pajinka drzim palce, a rychlo potom s fotockou sem ![]()
Zaku co sa ti nezda? Ved pekne klesas pred ovu?
Acko, no tak to je fakt sila. Ja som velmi zvedava co s tebou bude lekar robit.
Cukruska ahoj ![]()
Mne je dnes nejak blbo, uz som sa zobudila s tym, ze mi dviha zaludok, len som grgala. Teraz to uz pomaly prechadza, no uvidime. Ani do prace sa mi nechcelo ist a este som si asi aj zlomila malicek na nohe
Som tak hnusne zakopla o gauc
No proste super den zacina
Ale aspon svieti slniecko
este reakcia k par vcerajsim veciam co ste tu rozoberali (len mi vecer neslo emimi, tak som to neodoslala)
mouku, po precitani toho clanku si myslim, ze ta homeopaticka podla mna vyzera v pohode
nabuduce si od nej nechaj vsetko napisat, aby si presne vedela co kde mas a co mas robit.
toja, tu pesnicku „Vse je Jednim“ sa mi moc paci, uz som ju predtym pocula, je to oblubena skladba mojej liecitelky
ozaj a reakciu k tomu koloidnemu striebru ti poslem do IP, nech to tu nespamujem…
katka: podla mna nie je zlomeny, moja kamoska raz tak zakopla do zelezneho zabradlia na balkone, bola aj na rtg, ale zlomeny nebol ![]()
nicol: moj kontik sa uz vyluhoval, na zdravie
![]()
Moukus, ja som uz raz mala zlomeny malicek, a to som si nemyslela, ze je zlomeny
Ale je pravda, ze mi aj trosku zmodrel vtedy, teraz na neho kukam a zatial nic, tak asi teraz nebude zlomeny, ale boli jak svina
Ale to je jedno, na zlomeny malicek v podstate aj tak nic nedavaju, maximalne ho obviazu obvazom a na rtg aj tak nemozem ist.
acko no to je teda sila, 17 dni
Ale ked by som sa pohrabala v mojom archive, tiez som mala raz taku 2-tyzdnovu haluz, a inak ovulacne cykly
Tak to mozno vtedy aj u mna bola cysta ![]()
acko: tak sme sa s mm vcera o tom rozpravali a dospeli sme k zaveru, ze najskor absolvujem vsetky potrebne vysetrenia co mam a potom podla vysledkov si vyzdvihnem tie homeopatika. lebo kamoska co je dr. mi povedala, ze nie je mozne zapal diagnostikovat bez odberu krvi a ja mam krvny obraz uplne v norme…tak mi je to trochu divne ![]()
katkamarek píše:
Dobre rankoPajinka drzim palce, a rychlo potom s fotockou sem
Zaku co sa ti nezda? Ved pekne klesas pred ovu?
Acko, no tak to je fakt sila. Ja som velmi zvedava co s tebou bude lekar robit.
Cukruska ahoj
Mne je dnes nejak blbo, uz som sa zobudila s tym, ze mi dviha zaludok, len som grgala. Teraz to uz pomaly prechadza, no uvidime. Ani do prace sa mi nechcelo ist a este som si asi aj zlomila malicek na noheSom tak hnusne zakopla o gauc
No proste super den zacina
Ale aspon svieti slniecko
jéj já už chci
ale ne z piva anebo tak ![]()
moukuska píše:
katka: podla mna nie je zlomeny, moja kamoska raz tak zakopla do zelezneho zabradlia na balkone, bola aj na rtg, ale zlomeny nebolnicol: moj kontik sa uz vyluhoval, na zdravie
![]()
na zdravie…cink ![]()
mouku no pokial viem par drobnosti o cinskej medicine, tak oblicky su zakladom plodnosti a vsetkeho okolo. Mozno skus si trosku sama cajikmi urovnat oblicky? Lebo aj ta homeopaticka ti to hovorila a uskodit to nemoze ![]()
katka: lad alebo nieco z mraznicky si si prikladala?
mne raz zabuchli vchodove dvere na brane cisto nove, ukazovak som skoro odpadla od bolesti, macala som si to v octovej vode s acilpirinom ci co tam bolo.
Cukrus jasne, s tym ratam
No teraz pre zmenu uz zacinam mat vlci hlad
A ty sa ako citis? Krcok je ok?
Jodi huraaaaaaaaaaaa
Mrcha predsa len dosla, no dala si nacas