Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
5.8.10 07:45

ahojte :mavam:

zaku - to mas podla mna pokles pred ovu :wink:

ja hlasim, ze mrcha sa rozbehla. takze drzim asi rekord v najkratsom cykle (17 dni), co?

a vcera som od cca 17tej az do kym som sla spat sem tam citila pichanie v podbrusku vpravo.v pravom vajecniku mam tu cystu z neprasknuteho foliku, tak asi to bola ona, aj ked tipovala by som, ze vajecnik je este viac vpravo, toto pichanie bolo tak kusok vpravo od stredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.8.10 07:48

paji, drzim palceky, pridi aj s peknou foteckou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.8.10 07:48

Dobre ranko

Pajinka drzim palce, a rychlo potom s fotockou sem :dance:

Zaku co sa ti nezda? Ved pekne klesas pred ovu?

Acko, no tak to je fakt sila. Ja som velmi zvedava co s tebou bude lekar robit.

Cukruska ahoj :mavam:

Mne je dnes nejak blbo, uz som sa zobudila s tym, ze mi dviha zaludok, len som grgala. Teraz to uz pomaly prechadza, no uvidime. Ani do prace sa mi nechcelo ist a este som si asi aj zlomila malicek na nohe :cert: Som tak hnusne zakopla o gauc :zed: No proste super den zacina :lol: Ale aspon svieti slniecko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.8.10 07:51

este reakcia k par vcerajsim veciam co ste tu rozoberali (len mi vecer neslo emimi, tak som to neodoslala)

mouku, po precitani toho clanku si myslim, ze ta homeopaticka podla mna vyzera v pohode :palec: nabuduce si od nej nechaj vsetko napisat, aby si presne vedela co kde mas a co mas robit.

toja, tu pesnicku „Vse je Jednim“ sa mi moc paci, uz som ju predtym pocula, je to oblubena skladba mojej liecitelky :-) ozaj a reakciu k tomu koloidnemu striebru ti poslem do IP, nech to tu nespamujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.8.10 07:52

katka: podla mna nie je zlomeny, moja kamoska raz tak zakopla do zelezneho zabradlia na balkone, bola aj na rtg, ale zlomeny nebol :hug:

nicol: moj kontik sa uz vyluhoval, na zdravie :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.8.10 07:55

Moukus, ja som uz raz mala zlomeny malicek, a to som si nemyslela, ze je zlomeny :mrgreen: Ale je pravda, ze mi aj trosku zmodrel vtedy, teraz na neho kukam a zatial nic, tak asi teraz nebude zlomeny, ale boli jak svina :cert: Ale to je jedno, na zlomeny malicek v podstate aj tak nic nedavaju, maximalne ho obviazu obvazom a na rtg aj tak nemozem ist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
5.8.10 07:55

katkamarek

zvykaj si to patri k tehu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 07:56

Dobré ránko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
5.8.10 07:56

acko no to je teda sila, 17 dni 8-o Ale ked by som sa pohrabala v mojom archive, tiez som mala raz taku 2-tyzdnovu haluz, a inak ovulacne cykly :nevim: Tak to mozno vtedy aj u mna bola cysta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.8.10 07:57

acko: tak sme sa s mm vcera o tom rozpravali a dospeli sme k zaveru, ze najskor absolvujem vsetky potrebne vysetrenia co mam a potom podla vysledkov si vyzdvihnem tie homeopatika. lebo kamoska co je dr. mi povedala, ze nie je mozne zapal diagnostikovat bez odberu krvi a ja mam krvny obraz uplne v norme…tak mi je to trochu divne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
5.8.10 07:59
katkamarek píše:
Dobre ranko

Pajinka drzim palce, a rychlo potom s fotockou sem :dance:

Zaku co sa ti nezda? Ved pekne klesas pred ovu?

Acko, no tak to je fakt sila. Ja som velmi zvedava co s tebou bude lekar robit.

Cukruska ahoj :mavam:

Mne je dnes nejak blbo, uz som sa zobudila s tym, ze mi dviha zaludok, len som grgala. Teraz to uz pomaly prechadza, no uvidime. Ani do prace sa mi nechcelo ist a este som si asi aj zlomila malicek na nohe :cert: Som tak hnusne zakopla o gauc :zed: No proste super den zacina :lol: Ale aspon svieti slniecko

jéj já už chci :poblion: ale ne z piva anebo tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
moukuska píše:
katka: podla mna nie je zlomeny, moja kamoska raz tak zakopla do zelezneho zabradlia na balkone, bola aj na rtg, ale zlomeny nebol :hug:nicol: moj kontik sa uz vyluhoval, na zdravie :pankac: :mrgreen:

na zdravie…cink :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225

mouku no pokial viem par drobnosti o cinskej medicine, tak oblicky su zakladom plodnosti a vsetkeho okolo. Mozno skus si trosku sama cajikmi urovnat oblicky? Lebo aj ta homeopaticka ti to hovorila a uskodit to nemoze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606

katka: lad alebo nieco z mraznicky si si prikladala?

mne raz zabuchli vchodove dvere na brane cisto nove, ukazovak som skoro odpadla od bolesti, macala som si to v octovej vode s acilpirinom ci co tam bolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Cukrus jasne, s tym ratam :palec: No teraz pre zmenu uz zacinam mat vlci hlad :mrgreen: A ty sa ako citis? Krcok je ok?

Jodi huraaaaaaaaaaaa :dance: :dance: :dance: Mrcha predsa len dosla, no dala si nacas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí