Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
5.8.10 08:35

ja uz sma neviem katka :-) je to tazke. ona je take male miminko. no :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
5.8.10 08:37

michel :mrgreen: a ja podla tej teorie nie som tehotna, lebo som nemala ovulku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 08:38

Lauritka, já potajmu doufám, že jí pryč nedáš :wink: Je to kočička s příběhem, tak pěkně si tě našla, tak ti dává najevo svou lásku… Anebo se najde někdo, kdo si jí zaslouží ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 08:39

Podle této teorie jsou teda moje děti taky jen virtuální…protože já teda 37 taky neměla snad nikdy :nevim:
Ale na to, že jsou to jen přeludy, nadělají teda pěknej binec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.8.10 08:39

Kati jj,při té smůle můžu být ráda,že aspoň nejedu další megacyklus :hug: :hug: :hug: teď se to potáhne jak smrad,okolo ovulky budu na nervy,jestli dojde,pak chvíli naděje…a pak se uvidí :wink: :andel: :andel: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.8.10 08:40
kica píše:
Bambi, to nechápem, prečo to berie tak striktne, podľa mňa je to hlúposť, že ak nie je teplota nad 37 na neboola ovu. Ale grafík máš zatiaľ veľmi pekný, neboj sa všetko dobre dopadne :hug:

kica, ved my vieme ako BT funguje, tak nech si tvrdi svoje :roll:
to je super ze sa tebe zadarilo :hug: comu pripisujes uspech ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
5.8.10 08:40

jodi :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.8.10 08:41

No treba ho niekde zašiť, povedz mužíkovi, aby ho niekam zapatrošil a nemohla ho nájsť :mrgreen: ! Vieš ako by som ja strašne chcela vedieť aká je moja hladina HCG, už premýšlam, či nedám i tých 20eur :roll: Tak veľmi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
Lauritka píše:
ja uz sma neviem katka :-) je to tazke. ona je take male miminko. no :nevim: :-)

hehehe máš druhou kočičku a už ji nedáš :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
Michelangelo píše:
Albi,Kica když tady čtu teorii toho doktora,37 Bt,tak já nevím,jak jsem přišla k dětem a nemám šanci :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to ano :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.8.10 08:42

bambi, lauri, vezmite vasim doktorom ukazat grafy niektorych nasich tehuliek :mrgreen: by som bola zvedava co by povedali :cert:

mouku no podla toho co ta pani hovorila, mozes mat v organoch virusy „zapuzdrene“ - bola by som zvedava co na tuto teoriu povie klasicky lekar :think: plus ako som uz vravela, ten moj orikuloterapista /v podstate tiez homeopat/ hovoril o tom, ze taketo bakterie nechvaju na tkanive „stopy“, ktore sa daju zistit a aj tam tie organy treba preliecit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.8.10 08:44
Jodi píše:
Podle této teorie jsou teda moje děti taky jen virtuální…protože já teda 37 taky neměla snad nikdy :nevim:
Ale na to, že jsou to jen přeludy, nadělají teda pěknej binec :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je asi jeden z doktorů,co dal za totáče klíče od auta,aby mohl studovat a pak to takhle vypadá :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.8.10 08:44

dobre rano, koceny, :huban:

videli ste evickin graf? vsak vyzera ako natalcin? :dance:

lauri, si neviem predstavit, ze by si macicku dala prec, podla mna by bola strasne nestastna.
mala by si si urobit novy metrik :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 08:45

Michel, tentokrát jdu s tebou ruku v ruce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.8.10 08:47

ahoj soldi :mavam:

veru evicka ma krasny graf :palec:

a hadassah ma tiez krasny, len ona spini :think: ale ona sem moc nechodi, ci? nejak si ju nepamatam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí