Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja uz sma neviem katka
je to tazke. ona je take male miminko. no
![]()
michel
a ja podla tej teorie nie som tehotna, lebo som nemala ovulku ![]()
Lauritka, já potajmu doufám, že jí pryč nedáš
Je to kočička s příběhem, tak pěkně si tě našla, tak ti dává najevo svou lásku… Anebo se najde někdo, kdo si jí zaslouží ? ![]()
Podle této teorie jsou teda moje děti taky jen virtuální…protože já teda 37 taky neměla snad nikdy ![]()
Ale na to, že jsou to jen přeludy, nadělají teda pěknej binec ![]()
Kati jj,při té smůle můžu být ráda,že aspoň nejedu další megacyklus
teď se to potáhne jak smrad,okolo ovulky budu na nervy,jestli dojde,pak chvíli naděje…a pak se uvidí
![]()
kica píše:
Bambi, to nechápem, prečo to berie tak striktne, podľa mňa je to hlúposť, že ak nie je teplota nad 37 na neboola ovu. Ale grafík máš zatiaľ veľmi pekný, neboj sa všetko dobre dopadne
kica, ved my vieme ako BT funguje, tak nech si tvrdi svoje ![]()
to je super ze sa tebe zadarilo
comu pripisujes uspech ? ![]()
No treba ho niekde zašiť, povedz mužíkovi, aby ho niekam zapatrošil a nemohla ho nájsť
! Vieš ako by som ja strašne chcela vedieť aká je moja hladina HCG, už premýšlam, či nedám i tých 20eur
Tak veľmi ![]()
Lauritka píše:
ja uz sma neviem katkaje to tazke. ona je take male miminko. no
![]()
hehehe máš druhou kočičku a už ji nedáš
![]()
Michelangelo píše:
Albi,Kica když tady čtu teorii toho doktora,37 Bt,tak já nevím,jak jsem přišla k dětem a nemám šanci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to ano
![]()
bambi, lauri, vezmite vasim doktorom ukazat grafy niektorych nasich tehuliek
by som bola zvedava co by povedali ![]()
mouku no podla toho co ta pani hovorila, mozes mat v organoch virusy „zapuzdrene“ - bola by som zvedava co na tuto teoriu povie klasicky lekar
plus ako som uz vravela, ten moj orikuloterapista /v podstate tiez homeopat/ hovoril o tom, ze taketo bakterie nechvaju na tkanive „stopy“, ktore sa daju zistit a aj tam tie organy treba preliecit.
Jodi píše:
Podle této teorie jsou teda moje děti taky jen virtuální…protože já teda 37 taky neměla snad nikdy
Ale na to, že jsou to jen přeludy, nadělají teda pěknej binec
dobre rano, koceny, ![]()
videli ste evickin graf? vsak vyzera ako natalcin? ![]()
lauri, si neviem predstavit, ze by si macicku dala prec, podla mna by bola strasne nestastna.
mala by si si urobit novy metrik ![]()
ahoj soldi ![]()
veru evicka ma krasny graf ![]()
a hadassah ma tiez krasny, len ona spini
ale ona sem moc nechodi, ci? nejak si ju nepamatam ![]()