Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1835
5.8.10 09:45

Caute :mavam:

tak vidim, ze mrchane dorazili :pocitac: dobra otrava  :pocitac:

Acko, ja som uzivala gynex a nemam pocit, ze by na mna akokolvek ucinkoval, ale je mi cudne, ze mas prave po nom tie cykly take skratene, mozno by som douzivala tu flasticku…kolko davas kvapiek? Viem, ze by sa malo zacinat na 3×3 prvy tyzden, dalsi 3×4, dalsi 3×5 a potom 7 dni pauza a po pauze tusim 3×6 a uz nezvysovat. No ublizit by to nemalo, mozno to s gynexom nesuvisi a skor s cystou :nevim:

Lauri, macicka je kraaasnucka :srdce:

Nasla som dnes zaujimavu stranku http://www.fertility.sk/

A musim ficat do prace, som tu az poobede :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
5.8.10 09:46

ahoj jODI :hug:

To vis, ze jo, lez :lol:

super, tak to jsem moc rada, kdybych vedela, ze ma takovou moc, poslu Ti ho s predstihem :mrgreen: :hug:
Ted jeste, aby fungoval na to, na co jsem Ti ho dala! :-) Vitezny cyklus :wink:

Metrik nevidim, ale cetla jsem, ze dorazila :palec:

• Citovat
  • Upravit
riana12
5.8.10 09:47

acko, no toto je skor oblast maternice/mocoveho… ja som nikdy, ani cez ovulku necitila vajecniky, netusim, kde ich v tom tele mam zahrabane… teda v podbrusku su… ale vzdy ma boli len cele podbrusko, akokeby bola maternica s nimi dohodnuta, aby ich nenechala v stichu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
687
5.8.10 09:47

ria v pri pravom bedrovom klbe teda tak nizsie vpravo moze byt kludne slepak mam ho vonku a ked ma bolel tak ma tam strasne pichalo ak to neprestane bez na chirurgiu pre istotu. nestrasim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
5.8.10 09:49
tremonti píše:
ria v pri pravom bedrovom klbe teda tak nizsie vpravo moze byt kludne slepak mam ho vonku a ked ma bolel tak ma tam strasne pichalo ak to neprestane bez na chirurgiu pre istotu. nestrasim…

trem ta bedrova bolest - zvonku by som to ukazala, kde sa napaja noha na telo… v tom koznom zhybe… asi som to blbo vysvetlila :think:

• Citovat
  • Upravit
687
5.8.10 09:51

myslis triesla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 09:54

Pavka- nááádherné fotky!!

Já se loučím, vyrážím s klukama na hřiště…právě otevřeli nové a stálo 18 miliónů- tak jsem na něj mooooc zvědavá!!!

Papááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
5.8.10 09:54

neviem teda ci myslis tiersla alebo bok? ale ak je to tak tak moze ist o pricviknuty nerv niekde v chrbtici mas to take akokeby strpnute ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
5.8.10 09:57

trem ano, triesla… ze ma to nenadlo :zed:

• Citovat
  • Upravit
riana12
5.8.10 10:00

trem iba to troska boli, taka stala bolest, ale ani necitlive, ani to nepicha, stala tupa boelst… ale asi sa to taha od toho podbruska… to ma teda troska viac boli… no uvidime…
mozno som si len nohu zase niekde presilila… a robim tu z toho caviky… len neviem, co to podbrusko…

mohla by som mat zase po mesiaci od preliecenia streptokoka zase? :-?

• Citovat
  • Upravit
1047
5.8.10 10:00

Lauri, tak to je krásna mačička. A keď si písala v akom stave si ju našla.. no krásne si sa o ňu postarala. Aj mne by ju bolo ľúto dať preč, ale toľko zvieratiek v dome :nevim: . Verím, že sa Ti podarí nájsť pre ňu dobrého majiteľa, kt. sa bude o ňu starať aspoň tak ako ty!!! :palec:
Acko, ja by som asi s tým gynexom pokračovala, veď to, že Ti skráti cyklus, je skôr na prospech, nie?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
5.8.10 10:01

vies co mn to zvykne niekedy akokeby strpnut a aj ked si to poskriabem tak nic necitim,ale ked ta tam picha tak je natiahnute alebo pretazene teda ten sval co tam je a to boli pekne dlho odporucam veral gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.8.10 10:03

Inak ja sa ešte raz spýtam, neviete náhodou ešte o nejako inom labáku v BA a jeho okolí okrem Synlabu, kde by mi vedeli zobrať krv bez výmenného lístku?, Nič som nenašla :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.8.10 10:03

Soldi, ty meniš fotky ako ponožky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.8.10 10:05

kica keby som mala dom a zahradu, tak nevaham :-)

ale to uz by tam bol asi utulok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital