Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jodi jej, ty mas mrchu?
Tak a teraz huraaaa do vitazneho cyklu ![]()
ahojte.
mouku nebola si nahodou na Kovacskej?? taka starsia pani ??
Áčko, takže se MS fakt rozjela,jo? No teda!!!
Snad je to její poslední záchvěv a teď se to všechno začne pěkně rovnat!!
A já konečně hlásím 1DC !!! Asi mi pomohl včerejší srazík ![]()
ja sa citim dobre..klop klop az nato ze niekedy pri chodzi vsetko taha ale to je asi normalka… a krcok neviem ..o dva tyzdne mam poradnu …ale hadam fajn lebo to by som asi citila ze je zle
No já jsem z toho úplně naměkko- protože takhle by mi to podle data MS vyšlo přesně na den Šimonových narozenin …tak jsem se to rozhodla brát jako znamení
Optimistka,co?
mouku kym nemas vsetky kompletne vysledky ,tak nic neber lebo vela veci a isto aj homeopatika ti mozu skrslit vysledky.uz mate termin na genetiku? inac sme rovnaky dc:)
dobre ranko,
tak dnes bol folik len 11mm
v pondelok idem na dovolenku tak nebudem ani meriat a dam si oddych…
inak chcete vediet pikosku?
dnes zase pozeral dr. kedy mam teplotu nad 37 a tak som sa ho opytala preco musi byt 37… vraj teploty maju byt bifazicke a teda pred ovu pod 37 a po nej nad 37.. ked som sa ho opytala ze co zeny co meraju skor a nemaju nikdy 37 - tak on ze nemaju ovulaciu
chapete to? on mi sleduje teploty a urci ovulaciu len ked mam 37stupnov…
aha, tak nic, lebo ja som chodila k jednej pani na Kovacsku, ale po dvoch mesiacoch soms a na to vyprdla, stalo to strasne vela penazi… ja som prikladala ruku k takemu pristroju a on meral pomer antioxidantov v tele.
pripominalo mi to herbalife
bunky ozdravit etc etc…
Katka, bylo to moooc fajn
Ella je strašně milá a sympaticá, jejího mm jsem obdivovala, že to s námi vydržel !! Byl bezvadnej!!!
A Pavka taky skvělá, navíc nám připravila nádherný překvapení- dostaly jsme čtyřlístek v takový malinký obálce z ručního papíru…no jsem naměkko ![]()
Ahojte babuľka, prajem vám krásne dobré ránko!! ![]()
Jodi, prišla mrcha, no konečne je tu, čo?!
![]()
Zaku, krásne si klesla, vyzerá to ovu, super ![]()
Katka, ten malíček ma mrzí ![]()
bambi moj lekar tvrdi to iste, ze to musi byt nad 37, inac ovulka nie je..ach jo ![]()
mali by ist na kurzy STM. ![]()