Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Acko, volala som už do NR, tam je tiež jeden súkromný labák, sestrička veeeľmi milá a cena super cca 10Eur aj so spracovaním krvky. Zajtra mám dovolenku, potrebovala som ísť do NZ niečo vybaviť, tak si urovím hneď z rána zastávku v NR, počkám 1h30min aa budem vedieť na čom som ![]()
pajinka nádhera at takto dál pokračuješ
je krásný toto jsem nikdy neviděla můj gyn mně objednává na 8 týden a kousek takže na houby … Jestli já ji i nezměním…
Paji, to je krása, gratuľujem z celého srdca, to sú úžasné správy
A etše ťa to neláka povedať to mužíkovi ![]()
albao: uz som tu raz pisala, ze muzik ma so spermiogramom osobny problem, tak preto dufam, ze ked ho konecne presvedcim, tak by sme to najradsej dali spravit vsetko naraz, takze asi pojdeme do toho FC v BA…
a este jedna otazocka. Vy ste si tam boli dat len jednorazovo urobit spermiogram, alebo tam musime ist aj na nejake uvodne stretnutie a pod.?
bola by som nerada, keby sme museli ist na konzultaciu, kde by nas riesili ako par, kt. nemoze otehotniet. to by mm uz fakt neprezil ![]()
paji: nadherna sprava, gratulujem z celeho srdiecka
, krasna fotecka
Pajinko náádhernéé
,moc moc grauluju a závidím
a kdy to povíš mm?
,já tě obdivuju,já bych to nevydržela ani den
![]()
Paji, to je krasna sprava a este krajsia fotecka!!! Len tak dalje
![]()
Příspěvek upraven 05.08.10 v 12:21
kica píše:
Acko, oni majú svoj labák, kt. je v tej istej budove!
kks, tak to fakt nechapem ![]()
kica díky moc..LÁKÁÁÁÁ a moooc
,ještě že zítra jede zase na hory
,jinak bych to vyklopila,už je to asi otázku času jak dlouho to udržím,ale snad to udržím do těch jeho narozek,když už sem to vydržela tak dlouho.. ![]()
mudr mi říkal,že mám myslet pozitivně ,těšit se z toho že to vyšlo přirozeně,že ví že se bojím zase těch potratů,ktery byly až na konci prvního trim.Ale projistotu,že ještě nemám dávat žádná jména a tím se úplně neupínat..že kdyby k něčemu došlo,že stejně s tím nic neudělám,tak se mám těšit z toho co je ted.. ![]()
Monu, no CARy funguju tak, ze tam treba mat najprv spolocne stretko, konzultaciu a potom vysetrenia
akoze ich cielom nie je urobit spermiogram, ale odhalit pricinu neplodnosti a tu riesit.
acko píše:kica píše:kks, tak to fakt nechapem
Acko, oni majú svoj labák, kt. je v tej istej budove!
Je to celé postavená na hlavu
Ale už som si našla labák, tak na to …
![]()
tak jsem zkusila změřit bt já vím že je to takový neprůkazný ale já to už ověřovala že mně při pohybu stoupne o 0,5 stupně a mám 37,7 … takže kolem 37 bych asi naměřila…No musím vydržet do rána
Paji, ale to Ti povedal krásne
- Máš sa tešiť uz toho, čo je!! Tak to si zoberiem za svoje i ja ![]()
Ale to Ti poviem, to bude pre mužíka darček a správa ako hrom, normálne sa teším, keď nám už napíšeš jeho reakciu ![]()