Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lili presneee, ja tiez nemusim snobarne
Ja mam skor rada take alternativne, umelcami trafene, miestecka. A takych v BA niet. Zopar sme ich po svete nasli, a tam sa uplne rozpustam rozkosou
Teda este by usla Hlava 22 v BA
Mame radi jazz, tak preto, ked je ziva hudba, je to ono. Ale celkovo nikdy neviem kam zajst v BA do restiky ![]()
adalim veru neviem o vplyve Ibalginu na BT nic ![]()
Příspěvek upraven 05.08.10 v 16:40
dievcata a mne poradite?
ten zen-sen ako od kedy do kedy? ![]()
mam tabletky a caj, porciovany, sypany ani koren nemali v tych 2 lekarnach co som bola ![]()
mouku to neviem ako so zen-senom u zien. Ale evicka ho pije, skus jej napisat
A ja som sekany koren kupovala pre MM z tejto stranky, keby si niekedy chcela:
http://www.predajbylin.sk/…y/index.html
Adalim, já si myslím, že mě Ibalgin teplotu snižuje…nevím, jestli to má obecnou platnost, ale když si večer vezmu Ibáč, tak mám ráno teplotu nižší ![]()
jééé, Jodi, díky…:-)
tak si zas můžu dělat naděje:-)
To je hrozné, toto, a já ani nemám peníze na test a stravenky mi v lékarně nevezmou…achjo:-)
Teda ale tfůůůůj- ten kontryhel je hnůůůj!
Adalim- fakt netuším, jestli to souvisí…ale jak mi teď ty teploty hodně skákaly, tak jsem na to koukala a po Ibalginu je mám vždycky dole…taky to ale může souviset s něčím úplně jiným ![]()
baby z BA, ked tu o tych restikach hovorite, tak odporucam restauraciu ako doma http://www.akodoma.eu/ velice prijemna restika, cenovo priemer, mozno trosku nadpriemer, ale jedlo vyborne, obsluha ochotna, interier super, maju aj terasku ![]()
na speci prilezitost chodime do la strady, alebo do fouzoo - sice su drahsie, ale velmi super po vsetkych strankach, mozno aj tak trosku snobarnicky, ale niekedy ked je speci prilezitost, tak si doprajeme - na vyrocie a tak ![]()
naděje umírá až při mrše…
mě kontryhel chutná…jsem zvyklá od mala na urologický čaj a to je teprv hnůůůůj
acko vyskusame!!!
Trochu si to pamatam, okolo sme chodili do nasej „manzelskej poradne“ - ako som nazvala navstevu architektov kazdy utorok
![]()
jodi: a nenechala si ho dlho luhovat? lebo ja neznasam bylinkove a zelene caje, ale tento sa da pit ![]()
albi: dik idem pozriet tu stranku ![]()
Jodi fáákt,mi chutná
![]()
Holky maminky,potřebuju přesně na centimetr vědet,koli měří postýlka,jen tak z prdele jsme s mm nahodili tema,že kam dáme postýlku a mm tvrdímže do toho výklenku co máme v ložnici se vejde a já tvrdím,že néé,jsme se normálně vsadili
,jodí rozsekni nás
,kukám po neu na postýlky,ale nikde nepišou rozměr
![]()
Ahojte ![]()
tak som vas akurat docitala
mouk co sa tyka zensenu tak ja pijem sypany taky mix,chuti vyborne vzdy od 1dc max po ovulku,rano spravim do cajniku a pocas dna vypijem,mne pomaha mavam slabsiu mrsku a aj esterka mala slabsiu,viem ze pomaha na vystelku a na vajicka ze lepsie rastu,1krat ked som pila ovu na 12dc,druhykrat na 11dc a terz treti a to som pila len 5 dni na 10dc,tak dufam ze som pomohla ![]()
Ahoj,
Tak holky nevím, nevím, v noci byl sexík a před chvilkou jsem měla na papíru lehounce příměs krve, tak mám obavy, že jsme na tt viděli testovací kanálek a mrcha mě zase najde, mám nějak po náladě
![]()
Testík se mi včera nepovedlo na scanovat a mobilem to nemá cenu fotit.