Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12225
5.8.10 16:39

lili presneee, ja tiez nemusim snobarne :roll: Ja mam skor rada take alternativne, umelcami trafene, miestecka. A takych v BA niet. Zopar sme ich po svete nasli, a tam sa uplne rozpustam rozkosou :dance: Teda este by usla Hlava 22 v BA :think: Mame radi jazz, tak preto, ked je ziva hudba, je to ono. Ale celkovo nikdy neviem kam zajst v BA do restiky :nevim:

adalim veru neviem o vplyve Ibalginu na BT nic :nevim:

Příspěvek upraven 05.08.10 v 16:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.8.10 16:39

dievcata a mne poradite?

ten zen-sen ako od kedy do kedy? :lol:

mam tabletky a caj, porciovany, sypany ani koren nemali v tych 2 lekarnach co som bola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
5.8.10 16:42

mouku to neviem ako so zen-senom u zien. Ale evicka ho pije, skus jej napisat :wink: A ja som sekany koren kupovala pre MM z tejto stranky, keby si niekedy chcela:
 http://www.predajbylin.sk/…y/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 16:44

Adalim, já si myslím, že mě Ibalgin teplotu snižuje…nevím, jestli to má obecnou platnost, ale když si večer vezmu Ibáč, tak mám ráno teplotu nižší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
5.8.10 16:46

jééé, Jodi, díky…:-)
tak si zas můžu dělat naděje:-)
To je hrozné, toto, a já ani nemám peníze na test a stravenky mi v lékarně nevezmou…achjo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 16:48

Teda ale tfůůůůj- ten kontryhel je hnůůůj!

Adalim- fakt netuším, jestli to souvisí…ale jak mi teď ty teploty hodně skákaly, tak jsem na to koukala a po Ibalginu je mám vždycky dole…taky to ale může souviset s něčím úplně jiným :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.8.10 16:50

baby z BA, ked tu o tych restikach hovorite, tak odporucam restauraciu ako doma http://www.akodoma.eu/ velice prijemna restika, cenovo priemer, mozno trosku nadpriemer, ale jedlo vyborne, obsluha ochotna, interier super, maju aj terasku :-)

na speci prilezitost chodime do la strady, alebo do fouzoo - sice su drahsie, ale velmi super po vsetkych strankach, mozno aj tak trosku snobarnicky, ale niekedy ked je speci prilezitost, tak si doprajeme - na vyrocie a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
5.8.10 16:50

naděje umírá až při mrše…
mě kontryhel chutná…jsem zvyklá od mala na urologický čaj a to je teprv hnůůůůj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.8.10 16:51
Jodi píše:
Teda ale tfůůůůj- ten kontryhel je hnůůůj!

jodi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
5.8.10 16:56

acko vyskusame!!! :wink: Trochu si to pamatam, okolo sme chodili do nasej „manzelskej poradne“ - ako som nazvala navstevu architektov kazdy utorok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
5.8.10 16:57

jodi :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.8.10 17:00

jodi: a nenechala si ho dlho luhovat? lebo ja neznasam bylinkove a zelene caje, ale tento sa da pit :lol:

albi: dik idem pozriet tu stranku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.8.10 17:03

Jodi fáákt,mi chutná :mrgreen: :mrgreen:

Holky maminky,potřebuju přesně na centimetr vědet,koli měří postýlka,jen tak z prdele jsme s mm nahodili tema,že kam dáme postýlku a mm tvrdímže do toho výklenku co máme v ložnici se vejde a já tvrdím,že néé,jsme se normálně vsadili :mrgreen: :mrgreen: ,jodí rozsekni nás :mrgreen: :mrgreen: ,kukám po neu na postýlky,ale nikde nepišou rozměr 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
1038
5.8.10 17:07

Ahojte :mavam:

tak som vas akurat docitala

mouk co sa tyka zensenu tak ja pijem sypany taky mix,chuti vyborne vzdy od 1dc max po ovulku,rano spravim do cajniku a pocas dna vypijem,mne pomaha mavam slabsiu mrsku a aj esterka mala slabsiu,viem ze pomaha na vystelku a na vajicka ze lepsie rastu,1krat ked som pila ovu na 12dc,druhykrat na 11dc a terz treti a to som pila len 5 dni na 10dc,tak dufam ze som pomohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
5.8.10 17:07

Ahoj,

Tak holky nevím, nevím, v noci byl sexík a před chvilkou jsem měla na papíru lehounce příměs krve, tak mám obavy, že jsme na tt viděli testovací kanálek a mrcha mě zase najde, mám nějak po náladě :cry: :cry:

Testík se mi včera nepovedlo na scanovat a mobilem to nemá cenu fotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí