Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
5.8.10 14:23

lauri, krasna je ta tvoja zvieracia rodinka. vase babatko bude mat doma uplny raj, bude mat komu robit zle :mrgreen:

inak ja zastavam nazor, ze najlepsie je ked lekar objednava na presny cas. je to ovela efektivnejsie. samozrejme hodinka denne nech je vyhradena na akutne pripady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
5.8.10 15:30

halooooo, nejako je tu mrtvo
hodina bez prispevku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.8.10 15:46

hello, teraz som vstala normalne som zaspala :cert:

Manžel hovorí manželke:„Ty si už taká tlstá, že tvoj zadok vyzerá ako kombajn“Manželka sa urazí a večer, keď si ľahli spolu do postele.,manželka sa otočila manželovi chrbtom.Manžel jej hovorí:„Ale drahá, nebuď taká ja som to tak nemyslel“A manželka na to:"No dovoľ, ozdaj nebudem otáčať celý kombajn pre jeden klások.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.8.10 15:56

mouk :palec: :palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7606
5.8.10 16:00
  • Kde ste boli?
  • S rodičmi v ZOO.
  • A zvieratká ste videli?
  • Videli. Aj tigra. Prišiel ku klietke a urobil p-f-f-f-f
  • Klameš! Predsa viem, ako robí tiger. Robí v-r-r-r!…
  • Aj tak môže. Ked je otocený papulou…
    :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
5.8.10 16:03

mouku :palec: :lol: krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 16:07

Ahoooj!
tak jsme si dali výletíček na Pražský hrad , jeli jsme na kole a pak šli na věž- byla jsem tam- jako správná pražačka :mrgreen: - poprvé a jsem úplně unešená!!! Akorát mi nohy moc neslouží- vyšlapala jsem cca 400 schodů, polovinu s Kubou v náruči…
Pak jsme si dali mexický jídlo - mňááám…dneska jsme v naší domovině jako správní turisti :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 16:14

No tak dámy- co je to za morálku? jeden si uvaří kafíčko, že pokecá…a tady liduprázdno??? Nepřipadá vám to kapánek nespolečenské ??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.8.10 16:19

Mouk taky parádní :palec: :palec:
Jodi kde ty bereš v sobě tolik energie 8-o 8-o :lol: ,já šla dolu k našim,přijela i segra a málem jsem na hopačce usla,uolně KO a ty furt někde lítáš :think: :think: ,co že to užíváš? :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: ,že Mouk,my lenory :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6651
5.8.10 16:27

Natulaa, to víš, jako letuška jsem na lítání zvyklá :mrgreen:

Holky, prosím, poradíte mi s tou alchemilkou? 2× denně hrneček? Od kdy? Díííky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
5.8.10 16:30

Jodi alchemilku od 1DC, najlepsie sypanu zmes a 2× denne po 2,5 deci. Vyluhovat a hned vypit, necakat kym vychladne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
5.8.10 16:30

jodi od dneeees :mrgreen: Od 1 DC do ovulky :dance:

A podobne som na tom s Bratislavou. V tej restauracii nad Dunajom som este nebola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 16:31

Lili, super, díky moc- hned si jdu vařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
5.8.10 16:34

Albi myslis ufo? Ani ja nie :mrgreen: len ja strasne nemam rada snobarne :-? akoze zboznuje dobre restauracie aj mi pride fajn sa raz za cas pekne obliect, upravit a ist s mm na nejaku romanticu veceru :wink: len kde take v BA najst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
5.8.10 16:34

holky já jsem v práci v jednom kole a ještě jsem naštvaná, nějaké dítě mi tady vymačkalo tubu žluté OLEJOVÉ barvy!!!! to nejde umít jinak, než terpentínem…vrrr…
a do toho přemýšlím jak trubka, jestli za můj ranní pokles nemůže tabl.ibalginu, co jsem si večer dala na migrénu? co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí