Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri, krasna je ta tvoja zvieracia rodinka. vase babatko bude mat doma uplny raj, bude mat komu robit zle ![]()
inak ja zastavam nazor, ze najlepsie je ked lekar objednava na presny cas. je to ovela efektivnejsie. samozrejme hodinka denne nech je vyhradena na akutne pripady.
hello, teraz som vstala normalne som zaspala ![]()
Manžel hovorí manželke:„Ty si už taká tlstá, že tvoj zadok vyzerá ako kombajn“Manželka sa urazí a večer, keď si ľahli spolu do postele.,manželka sa otočila manželovi chrbtom.Manžel jej hovorí:„Ale drahá, nebuď taká ja som to tak nemyslel“A manželka na to:"No dovoľ, ozdaj nebudem otáčať celý kombajn pre jeden klások.
Ahoooj!
tak jsme si dali výletíček na Pražský hrad , jeli jsme na kole a pak šli na věž- byla jsem tam- jako správná pražačka
- poprvé a jsem úplně unešená!!! Akorát mi nohy moc neslouží- vyšlapala jsem cca 400 schodů, polovinu s Kubou v náruči…
Pak jsme si dali mexický jídlo - mňááám…dneska jsme v naší domovině jako správní turisti ![]()
No tak dámy- co je to za morálku? jeden si uvaří kafíčko, že pokecá…a tady liduprázdno??? Nepřipadá vám to kapánek nespolečenské ??? ![]()
Mouk taky parádní
![]()
Jodi kde ty bereš v sobě tolik energie
,já šla dolu k našim,přijela i segra a málem jsem na hopačce usla,uolně KO a ty furt někde lítáš
,co že to užíváš?
,že Mouk,my lenory
![]()
Natulaa, to víš, jako letuška jsem na lítání zvyklá ![]()
Holky, prosím, poradíte mi s tou alchemilkou? 2× denně hrneček? Od kdy? Díííky ![]()
Jodi alchemilku od 1DC, najlepsie sypanu zmes a 2× denne po 2,5 deci. Vyluhovat a hned vypit, necakat kym vychladne ![]()
jodi od dneeees
Od 1 DC do ovulky ![]()
A podobne som na tom s Bratislavou. V tej restauracii nad Dunajom som este nebola ![]()
Albi myslis ufo? Ani ja nie
len ja strasne nemam rada snobarne
akoze zboznuje dobre restauracie aj mi pride fajn sa raz za cas pekne obliect, upravit a ist s mm na nejaku romanticu veceru
len kde take v BA najst?
holky já jsem v práci v jednom kole a ještě jsem naštvaná, nějaké dítě mi tady vymačkalo tubu žluté OLEJOVÉ barvy!!!! to nejde umít jinak, než terpentínem…vrrr…
a do toho přemýšlím jak trubka, jestli za můj ranní pokles nemůže tabl.ibalginu, co jsem si večer dala na migrénu? co myslíte?