Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri, no co Ti napisem, stale potrebujem nieco nove ![]()
idem pozriet ![]()
michi, mozno som, ale ked ja radsej budem inkognito.
a ta fotka je tak krasne rozosmiata ![]()
lauri, no je mozne ze narastie este o nieco, ale skor bude mohutniet a rast do sirky ![]()
ale sranda, ze nas dezko pribral od puberty dost a aj narastol do dlzky. a krispin je vkuse rovnako dlhy a stihly a pritom spapinka viac ako dezo. xize svoju rolu zohravaju geny, tak ako aj pri ludoch ![]()
acko aha
no stale je fanusik kurcieho masa ![]()
micheeeeeeel ona ma miluje ked sa priblizim hned pradie
![]()
ahojte ,prave sme boli v kine na film Počiatok,dobra hovadina
soldi predtym ta fotka sa mi viack tebe hodila,toto je ako natalca stastna po porode,pripomina mi to ju ![]()
lauri, aj nas krispin je taky, tiez vkuse pradie ked nas ma pri sebe. a tak silno sa o cloveka hlavickou obtiera, ze az sa z toho potaca
milujem ho
teda aj dezinka, oboch rovnako, ale krispinka milujem za toto. dezinka zase za ine
![]()
btw ked si malu kitty nechas, tak to sa tes na tu cierno bielu TV, ked bude vacsia a cecilkovi bude rovnocennym partnerom v zapaseni. to je ina sranda ![]()
toji, takze nepacilo sa? a preco? mne to kolegovia strasne ospevovali. tak ale oni zboznuju scifi, ja tiez ![]()
moukuuu sak sa zblaznim
a ked zacnu robit ciernobielu TV ???? ![]()
acko no mne nie,pocula som,zevraj uzasny film,mne nevadia scifi, niektore sa mi pacia,ale toto bolo prekomplikovane,stracala som sa s v tom a tu temu by som spracovala jednoduchsie a mozno by to vyznelo aj ako silnejsi pribeh.
normalne nas to nudilo ![]()
michi, tak tu som skoro stale na mrtvicu od smiechu, takze sa to celkom hodi situacne ![]()
soldi,acko,dostala som chut po vyplate s kupit nieco drahe,na co ani nemam
![]()
poradte mi nejaku znacku,jesennu bundicku chcem a k tomu kabelku, taky sportovo elegantny styl,hm? ![]()