Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9080
5.8.10 19:45

mary presne,ako povedala JODI,mimco je o poschodie vyssie

ella chcem tie fotkyyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 19:46

dobra myslete na mně holky v 8 15 řekla jsem v telefonu že mně přes týden bolí břicho pak řeknu jak to začlo a že se snažíme o mimčo ale že teda se bojím zda nemám cystu :wink: a výsledek se uvidí. Já doufám, že teda mně když tak dá nějaký prášek aby mně to přešlo nebo já vám nevím…Zítra kolem 10 té bych měla být na netu tak se určo ozvu a v sobotu odjížíme

• Citovat
  • Upravit
6651
5.8.10 19:46
toja píše:
mary presne,ako povedala JODI,mimco je o poschodie vyssieella chcem tie fotkyyyy

Toja, chceš vidět krasavice inteligentní,cooo ??? :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.8.10 19:48

no jsem hrozně ráda že se na mně někdo podívá nebot teda fakt jako silný to není že se to nedá vydržet ale je to takový stabilní a už jsem z toho fakt zoufala. Jako být těhu je záhada rozluštěna a teda mimčo by mně dávalo hodně :lol: no jsem napjatá to snad nedospím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9080
5.8.10 19:48

jodi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
5.8.10 19:49

Ráda bych hodila foto, ale ten mobil fotí mizerně a scan se mi nepovedlo nainstalovat, ten program se prostě nechce kamarádit s noťasem a velký PC kiksnul. Jinak ms měla dojít zřejmě včera. Ale kromě občasného pobolívání podbřišku žádný náznak, že by mrcha měla dojít.

Toji, jak to, že na ovu manža nic nevidí, vždyť když je pozitivní, tak to jsou fakt dálnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.8.10 19:49
Jodi píše:
toja píše:
JODI super. a ja že preco ju mam dnes slabsiu :-P
Hodná holka, rozdělila se :hug:

JOOOOOOOOOOO ta sviňucha došla aji ke mně :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 19:50

soldi sorry zabudla som,ked chcem soju rat ako clostyl,mam 1 tabletku 35mg,kolko si ma dat za den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 19:51

Eraguška, budeš testovat i zítra? To už by tam měly být čárky zřetelnější… Víš, kdy byla ovulace?

Dámy, jen houšť, jen houšť…vypadá to tu pořádnou tsunami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.8.10 19:52

Michel, tak se s ní pěkně rozluč, třeba se pak dlouho neuvidíte :-D
u mně si ale teda mohla pospíšit, jestli mám do 10. stihnout toho Jonáše :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.8.10 19:53

Jodi zatím mám teda pocit mrchatsunami :cert: :cert: :cert: nesmíme se v ní utopit :cert: :cert: :cert: doufám,že jí dáme tenhle cyklus všechny na prdel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.8.10 19:57

Jodi no to jsem teda zvědavá,jestli Jonáš funguje mimo ovulku.Z toho vyplývá,že nesmíte králíkovat v ovulce,jinak to neověříme :cert: :cert: :cert: jdeš do toho experimentu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.8.10 20:00

podla mna nefunguje, bez ovulace sa otehotniet neda :think: funguje len vtedy ak sa zhoduje nahodou s ovulkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 20:02

lauri ja som raz mala ovu na hodinu aj s jonasom a prdek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
5.8.10 20:03

ahojte :mavam: