Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mary presne,ako povedala JODI,mimco je o poschodie vyssie
ella chcem tie fotkyyyy
dobra myslete na mně holky v 8 15 řekla jsem v telefonu že mně přes týden bolí břicho pak řeknu jak to začlo a že se snažíme o mimčo ale že teda se bojím zda nemám cystu
a výsledek se uvidí. Já doufám, že teda mně když tak dá nějaký prášek aby mně to přešlo nebo já vám nevím…Zítra kolem 10 té bych měla být na netu tak se určo ozvu a v sobotu odjížíme
toja píše:
mary presne,ako povedala JODI,mimco je o poschodie vyssieella chcem tie fotkyyyy
Toja, chceš vidět krasavice inteligentní,cooo ???
![]()
no jsem hrozně ráda že se na mně někdo podívá nebot teda fakt jako silný to není že se to nedá vydržet ale je to takový stabilní a už jsem z toho fakt zoufala. Jako být těhu je záhada rozluštěna a teda mimčo by mně dávalo hodně
no jsem napjatá to snad nedospím ![]()
Ráda bych hodila foto, ale ten mobil fotí mizerně a scan se mi nepovedlo nainstalovat, ten program se prostě nechce kamarádit s noťasem a velký PC kiksnul. Jinak ms měla dojít zřejmě včera. Ale kromě občasného pobolívání podbřišku žádný náznak, že by mrcha měla dojít.
Toji, jak to, že na ovu manža nic nevidí, vždyť když je pozitivní, tak to jsou fakt dálnice ![]()
Jodi píše:toja píše:Hodná holka, rozdělila se
JODI super. a ja že preco ju mam dnes slabsiu
JOOOOOOOOOOO ta sviňucha došla aji ke mně
![]()
soldi sorry zabudla som,ked chcem soju rat ako clostyl,mam 1 tabletku 35mg,kolko si ma dat za den?
Eraguška, budeš testovat i zítra? To už by tam měly být čárky zřetelnější… Víš, kdy byla ovulace?
Dámy, jen houšť, jen houšť…vypadá to tu pořádnou tsunami…
Michel, tak se s ní pěkně rozluč, třeba se pak dlouho neuvidíte ![]()
u mně si ale teda mohla pospíšit, jestli mám do 10. stihnout toho Jonáše ![]()
Jodi zatím mám teda pocit mrchatsunami
nesmíme se v ní utopit
doufám,že jí dáme tenhle cyklus všechny na prdel
![]()
Jodi no to jsem teda zvědavá,jestli Jonáš funguje mimo ovulku.Z toho vyplývá,že nesmíte králíkovat v ovulce,jinak to neověříme
jdeš do toho experimentu
![]()
podla mna nefunguje, bez ovulace sa otehotniet neda
funguje len vtedy ak sa zhoduje nahodou s ovulkou ![]()