Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
po ovulke je rapidny pokles estrogenu a LH hormonu..
kde by sa tam nabralo dalsie vajco a ako by sa vsetko stimulovalao, ked prevlada progesteron ??? ![]()
ahoj, jodi, ![]()
to s tym jonasom je divne, trebalo by to overit. kocky, odteraz kazda budeme mat keksik pocas jonasa, aj pocas ovulky a podla utz potom uvidime kde je pravda
![]()
kto ide so mnou do toho?
![]()
Lauritka píše:
to si neviem predstavit.ms cyklus je presne riadeny sled udalosti. ja tomu proste neverim.
Jj,platí to,jak si psala pro stopropáry,co nemají žádný problém
![]()
soldi mas super tu svoju fotku
este aj inu som ti nasla,ale to sa len hram,
ty si naj ![]()
lauri presne,ja si myslim,ze prirodu jonasom neobabres. vela veci robi psychika a fakt silna viera.mozno keby som mala extramega sugestivne sklony,tak si vyrobim vajce aj na jonasa
ozaj, toji, Ty si sa minule pytala, ze odkial viem, ze je moja gyn lesba?
uz som to tu raz myslim pisala.
prehliadka u nej je asi takato:
som na koze, najprv ma hladka po stehne s komentom, ste pekne urastena (jak koza na bitunku
)
potom mi tu vec strci dnu (Ty si toji spominala ze Tvoj gyn sa Ti pritom diva do oci?)
a hovori: tu mame krasnu maternicku, a nadherne vajecniky… a taaak podobne ![]()
a minule ked som odchadzala tak mi dokonca dala pusu na licko
zlata ![]()
Lauritka píše:
po ovulke je rapidny pokles estrogenu a LH hormonu..
kde by sa tam nabralo dalsie vajco a ako by sa vsetko stimulovalao, ked prevlada progesteron ???
myslím,že už na to přišel i Jonáš
![]()
Lauritka píše:
soldi very nice picture now![]()
![]()
thanks, i am the best ![]()
lauri, linky na jonasa su na prvej strane- v nemcine. ale ak chvilu pockas, najdem Ti rozhovor s nim, kde o tom hovori celkom fundovane
Ahojte. ![]()
Soldi nemas dvojca?
dnes sme boli s malou na partizanskej luke a bola tam kocka ( fakt to bola Soldi) a tehotna
Minimalne 7 mesiac. Kukala som ako puk
Uplne ze prisaham
SOLDIIIIII fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj,tak toto je uz moc, s pusou od gynekologa som este neodchadzala
,si ma pobavila
ja som si o jednej vzdialenej kolegyni myslela,ze je lesbicka.lebo vzdy,ked ma stretla,tak na mna pravym okom zmurkla, proste furt na mna zmurklala a v pohlade mala taku zvlastnu iskru. a raz mi povedala,ze som krasna.vzdy,ked som ju stretla,tak ma chytila taka mierna panika
,no ale potom som zistila,ze ma tri deti a caka prave stvrte,som sa hanbila,ze som jej krivdila ![]()
lauri, toto je len hovoreny, neviem najst to video ![]()
http://www.ta3.com/…-rodia-deti/?…
Příspěvek upraven 05.08.10 v 20:29