Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi len to,ze sa mozu injekcnym manipulovanim spermie pokazit
Inak sa vravi, ze ked sa podobaju, tak si aj padnu. mozno keby ste si spojili na fotke polky tvare, boli by ste ako jedna
ako to bolo v jednej studii
z astrologickeho hladiska sa k sebe ja a mm absolutne vraj nehodime. iba ak zazrakom=on ryba,ja baran.
ani sa nepodobame,teda dufam ![]()
my sme sa k sebe dostali nejako a neveme sa seba pustit ![]()
toji, inac podla mna funguje aj ta teoria, co som sem pisala. ze povies nahlas svoje zelanie, smerujes ho vesmirnym silam.
a potom vzdy ked sa da, myslis na splnenie tohto zelania, a to tak, ze sa snazis dostat do stavu absolutneho zmierenia az euforie (nirvany?) a vtedy na to intenzivne myslis.
mne sa zatial vzdy vsetko splnilo.
aj ked islo o druhych, nielen o mna.
a katka toto tiez praktikovala ![]()
soldi aj mne,len niekedy s casovym posunom.
su veci,ktore sa mi nesplnili,ale zase nemozem chciet vsetko
toji, ozaj, napis nam, ako ste sa s mm dali dokopy ![]()
z astrologickeho sa ani my nehodime, sme presne na opacnych koncoch, ja som rak s ascendentom v levovi, a on je kozorozec s ascendentom v rakovi.
ale to asi viac povie michel, ![]()
ebi, ha ha, to by asi nebolo mozne s tymi fotkami, lebo mm ma asi o polovicu vacsiu hlavu nez ja ![]()
toji, neboj, babo bude, verim, ze uz coskoro ![]()
hlavne je sa nevzdat ![]()
a myslim, ze iui vas posunie dalej.
toja píše:
acko no neriesim, ja uz len neviem,koho mam poprosit,aby to vyslo. Boha,more,vesmir,anjelov..
ale na druhej strane si spominam na to,co hovorila soldi/sharka:
hosta nemozes nutit,aby prisiel
len upratat,pootvorit dvere, pripravit nieco dobre
tak nejako,ze?
to sa mi zapacilo.
bude tak,ako ma byt
ahojte
jeeej, velmi pekne povedane ![]()
soldi nechcem to rozpytvavat,niekedy,ked sa streneme osobne,ok? ![]()
mam otazocku: alchemilka obycajna je to iste ako zltozelena??? lebo mam dva rozne caje, aj ked od inych firiem… a na nete nepisu naraz o dvoch roznych…
toji, jasne, vsak sa chystam, ze si niekedy urobim vylet do ba, aj acko chcem pozriet, tak aj s Tebou sa dohodnem ![]()
zuztek, neviem, vsak si skus urobit obidva a porovnaj chute ![]()