Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michel, já to budu ověřovat vědecky- podle velikosti embrya…bude mi to na puntík sedět s daným termínem ![]()
Jodi, kdy byla ovu nevím, ale tt zítra budu dělat, když se v noci nepřižene rudá návštěva, ale podle nejdelšího cyklu jsem 12 DPO.
toji ale to je asi len pre stoproplodne pary ![]()
teda ziadny problem tam nie je ![]()
Eraguško, moc držím palce, ať tam jsou ráno pořádné čáry!!! Doufám, že máš hooodně citlivý test !!
sonnic smouli sa ozve po ovulke
trosku ma oddyh aby sa zbytocne nestresovala.. nerobilo jej to dobre.
mna dnes zacali boliet prsia-9 dpo a to je uz podla mna pase lebo ma bolia takmer vzdy po ovu… ![]()
Lauritka píše:
podla mna nefunguje, bez ovulace sa otehotniet nedafunguje len vtedy ak sa zhoduje nahodou s ovulkou
Lauri myslím si to samé
není vajco,nemůže být ani Jonáš,ale někdo tu psal,že to funguje i tak-mám za to,že jedině když spermoníci počkají na ovulku
![]()
toja píše:
lauri stoproplodnym parom staci hodit tie trenky
michel no jedine tak.
ale vajco sa tam nezoberie len tak, ked to jonas povie ![]()
Jodi píše:
Michel, já to budu ověřovat vědecky- podle velikosti embrya…bude mi to na puntík sedět s daným termínem
Noo to mě nedošlo,že UTZ je na vysoké úrovni
![]()
Lauri někde jsem četla,že žena může být plodná 2× za cyklus.S Jonášem(měsíční fáze) a v ovulce.Už je to hodně dávno.Dnes je to prý 100% s ovulkou a 80% ty 3dny + -.Mě to stejně vychází dnes a jsem 1.DC
![]()
to si neviem predstavit.
ms cyklus je presne riadeny sled udalosti. ja tomu proste neverim. ![]()
tak ahoj opat, som sa trosku venovala mm ![]()
zistila som v sprche ze mam krcok nejako rozliaty, tak som to musela vyuzit, no nie? ![]()
toja, kraaasnu foto si mi nasla, ale si necham asi tuto. tie moje vlastne ma bavia dlhsie nez cudzie ![]()
eragus, a co to bol za test?