Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
5.8.10 20:50

lauri, jeeej, ja mam 16.8. to by mi mohlo aj vychadzat keby mi ovu prisla okolo toho 20 dc ako chodi :dance:

toji, no jasne, zuby a vona, to je dolezite :pankac:
ked som videla prvykrat mojho mm, tak som si pomyslela, ze taky krasny chalan mna hadam ani nemoze chciet- tak som sa hned pustila do jeho balenia :lol:
krasne sa smeje :srdce:
joooj, ja som stale zamilovana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 20:51

baby moze byt,ze ked pripravuju psermie pre IUI,tak sa pri injekcnom odoberani a podavani mnozstvo spermii pokazi? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

acko, ano, zase nova, zistila som, ze som asi najspokojnejsia ked mam predsa len seba :lol:

jeeej, ze anjelsky drza, to je super napisane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

soldi, veru, mas doma fesaka a sympataka :palec: nespominala si to tu minule, ze vam ludia vravia, ze sa podobate? podla mna sa podobate dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

toji, ako pokazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 20:52

soldi tvoj MM je fakt sympos. aj pekny vyzera,pekny usmev,aj take ludske teplo a inteligencia z neho ide

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 20:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 20:53

soldi a ma super nos,ja mam rada kvalitné nosy :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.8.10 20:53

toji, no ista cast sa urcite moze znicit pri manipulacii, ale to by som neriesila, miliony spermosiek ostane a ked ti ich vstreknu do maternice, tak vajko bude mat z coho vyberat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.8.10 20:54

Tojuš oni ty spermie properou a vyberou nejlepší :wink: trvá to cca 2 hod. než je dostaneš :-P :mrgreen: :mrgreen: vydržíš :-P :-P :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.8.10 20:55

Soldi jste si s mm podobní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: duální duše se našly :huban: :huban: :andel: :andel: :andel: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.8.10 20:56

toji, jooj, nemozem to teraz kukat, lebo mm si pusta hudbu a nic nepocujem, mohla by si mi to prosim v skratke zhrnut?

a dakujem za pochvalu mm, on je proste moj ideal :srdce:

acko, ano, pisala som to, ze si ludia niekedy myslia ze sme surodenci a ze nam casto hovoria ze sa podobame. mne sa to sice nezda, ale tak to asi neviem objektivne posudit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184
5.8.10 20:57
soldi píše:
Ebenka píše:
SOm z BA- z Dubravky. Album urobim, len ja strasne nerada natahujem fotky do pc :pocitac:
vyhovorky :cert: :mrgreen:

Toji, pisala som sice na tuto spravu, ale aj tebe poslem meno ak chces. Nejako mi nedochadza ze kym ja odpisem, tak sa medzi to vtrepe 5 sprav :mrgreen: nie nadarmo je to taka obsiahla diskusia :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
5.8.10 20:58

acko no neriesim, ja uz len neviem,koho mam poprosit,aby to vyslo. Boha,more,vesmir,anjelov..
ale na druhej strane si spominam na to,co hovorila soldi/sharka:
hosta nemozes nutit,aby prisiel
len upratat,pootvorit dvere, pripravit nieco dobre
tak nejako,ze?
to sa mi zapacilo.
bude tak,ako ma byt

acko keby ides na HP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.8.10 20:58
toja píše:
soldi a ma super nos,ja mam rada kvalitné nosy :-P

podla nosa poznas kosa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a co sa tyka iui, tak ako pisu baby, niektore sa asi poskodia, ale tym padom preziju tie najsilnejsie a najrychlejsie. mozno im tam vstreknu aj nejaky energetak aby boli rychlejsie :lol:

michi, dakujem, uz mi to ktosi hovoril, ze ked sa daju dvaja dokopy, co sa podobaju, ze je to vacsinou navzdy. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí