Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri, jeeej, ja mam 16.8. to by mi mohlo aj vychadzat keby mi ovu prisla okolo toho 20 dc ako chodi ![]()
toji, no jasne, zuby a vona, to je dolezite ![]()
ked som videla prvykrat mojho mm, tak som si pomyslela, ze taky krasny chalan mna hadam ani nemoze chciet- tak som sa hned pustila do jeho balenia ![]()
krasne sa smeje ![]()
joooj, ja som stale zamilovana ![]()
baby moze byt,ze ked pripravuju psermie pre IUI,tak sa pri injekcnom odoberani a podavani mnozstvo spermii pokazi? ![]()
acko, ano, zase nova, zistila som, ze som asi najspokojnejsia ked mam predsa len seba ![]()
jeeej, ze anjelsky drza, to je super napisane ![]()
soldi, veru, mas doma fesaka a sympataka
nespominala si to tu minule, ze vam ludia vravia, ze sa podobate? podla mna sa podobate dost.
soldi tvoj MM je fakt sympos. aj pekny vyzera,pekny usmev,aj take ludske teplo a inteligencia z neho ide
toji, no ista cast sa urcite moze znicit pri manipulacii, ale to by som neriesila, miliony spermosiek ostane a ked ti ich vstreknu do maternice, tak vajko bude mat z coho vyberat ![]()
Tojuš oni ty spermie properou a vyberou nejlepší
trvá to cca 2 hod. než je dostaneš
vydržíš
![]()
toji, jooj, nemozem to teraz kukat, lebo mm si pusta hudbu a nic nepocujem, mohla by si mi to prosim v skratke zhrnut?
a dakujem za pochvalu mm, on je proste moj ideal ![]()
acko, ano, pisala som to, ze si ludia niekedy myslia ze sme surodenci a ze nam casto hovoria ze sa podobame. mne sa to sice nezda, ale tak to asi neviem objektivne posudit ![]()
soldi píše:Ebenka píše:vyhovorky
SOm z BA- z Dubravky. Album urobim, len ja strasne nerada natahujem fotky do pc![]()
Toji, pisala som sice na tuto spravu, ale aj tebe poslem meno ak chces. Nejako mi nedochadza ze kym ja odpisem, tak sa medzi to vtrepe 5 sprav
nie nadarmo je to taka obsiahla diskusia ![]()
acko no neriesim, ja uz len neviem,koho mam poprosit,aby to vyslo. Boha,more,vesmir,anjelov..
ale na druhej strane si spominam na to,co hovorila soldi/sharka:
hosta nemozes nutit,aby prisiel
len upratat,pootvorit dvere, pripravit nieco dobre
tak nejako,ze?
to sa mi zapacilo.
bude tak,ako ma byt
acko keby ides na HP?
toja píše:
soldi a ma super nos,ja mam rada kvalitné nosy
podla nosa poznas kosa
![]()
a co sa tyka iui, tak ako pisu baby, niektore sa asi poskodia, ale tym padom preziju tie najsilnejsie a najrychlejsie. mozno im tam vstreknu aj nejaky energetak aby boli rychlejsie ![]()
michi, dakujem, uz mi to ktosi hovoril, ze ked sa daju dvaja dokopy, co sa podobaju, ze je to vacsinou navzdy. ![]()