Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj děvčata, tak jsem opět v práci a dělám si ranní kávičku:-)
Soldi…hezká foto, to jsi tentokrát ty, že?
jo, mohla bys mi taky upravit DC, když už tam budeš? Jsem 36DC. díííky.
Jsem zvědavá, s čím dnes přijde Marry…doufám, že je v pořádku…
tak ja sa zase lucim zlaticka moje, hadam sa zajtra pri rannej kave zase ukazem… myslim na vas, drzkam vam palce a uvidime sa coskoro ![]()
hadam este stihnem dat nejake fotecky z prazskeho stretka cca o pol hodinku.. dam vam vediet..
Ahoj holky,
u nás taky nad ránem byla pořádná bouřka, probudila jsem se a měla jsem krásný sen - měla jsem pupík
tak jsem si jej nahmatala a rychle se ze sna probudila
.
Soldi, ale neskaces hore dole, v podstate si ustalena, takze by som sa nebala, ze ovulka nepride, aj ked ja som vtedy tiez troska stresovala.
Editka ahoj ![]()
Baby je to normalne, ze uz od teraz som zacala priberat?
Odkedy som zistila, ze som tehu mam uz 1,5 kg navyse, od vcera konkretne 0,5 kg. Pritom sa neprejedam, som stale hladna, ale na nic extra nemam chut. jem v podstate rovnako.
ell, meds- soja ![]()
no, vacsinou mavam tych 36,7. ale tak kaslem na to, musim verit ze pride ovu a ze to nebude anovulak.
ella a Ty si uz kviz vyplnila? ![]()
ahoj, nelka, ![]()
uz po ovulke? ![]()
editka, ak sa Ti nikto neprihlasil, mozes aj mne poslat tu alchemilku, lebo som zistila, ze mi dochadza.
hi hi, takze maly cinan? ![]()
nie, uz urcite nebudes spinit, vsetko bude ok ![]()
katka to je len voda
Mas naviazanu vodu na mineraloch. Teda je mozne, ze zacinas priberat uz teraz, ale asi skor to bude ta voda
Ja som raz mala po vianociach 3 kg hore, vyhlasila som boj proti obezite a potom som zistila, ze do 4 dni zliezli same, lebo som bola nafuknuta pred MS + MS, … proste boli fuc
![]()
soldi píše:
ell, meds- soja![]()
no, vacsinou mavam tych 36,7. ale tak kaslem na to, musim verit ze pride ovu a ze to nebude anovulak.
ella a Ty si uz kviz vyplnila?
ahoj, nelka,
uz po ovulke?editka, ak sa Ti nikto neprihlasil, mozes aj mne poslat tu alchemilku, lebo som zistila, ze mi dochadza.
hi hi, takze maly cinan?
nie, uz urcite nebudes spinit, vsetko bude ok
ok soldi je tvoja napíš mi do IP adresu a ja ti to bud. týždeň pošlem
Katkamarek
já jsem testila v pondělí a bohužel sněhobílo, nerada bych to zase oplakala tak se držím ikdyž se musím hodně přemlouvat. Dnes se chystám do lékárny koupit si další test- asi si budou myslet že je tam chci vykoupit protože jsem u nich byla už několikrát
a zítra zase testnu pokud mrška nedojde
janina kolko dni mavas LF? Lenbo ten pokles na 7DPO je cisty IP
Noooo, pridavam sa k nazoru, ze si silnym adeptom na dalsie // ![]()
ria, aky divny pocit? ![]()
janina, a normalne mavas aku dlhu LF? nejake priznaky? ![]()
adalim, tabulku upravujem vzdy rano, dnes som este nestihla, preto tam nemas pripocitany ten jeden dc navyse, vies? ![]()
a ano, som to ja, v celej svojej krase ![]()
a nechces si dat aj Ty nejaku profilovku? lepsie sa potom diskutuje ![]()
bre ranko, albao, ![]()
albao píše:
janina kolko dni mavas LF? Lenbo ten pokles na 7DPO je cisty IPNoooo, pridavam sa k nazoru, ze si silnym adeptom na dalsie //
jani, kde máš nějaký graf, já tě nemůžu najít a jsem hroooozně zvědavá…a strašně ti držím palce!!!