Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi holky vy mě masírujete, já si snad skočím pro ten test a udělám si ho ještě dnes ![]()
Ella- fotky super
Ale jsme trdla, mě došlo až teď, že jsme měli fotit hlavně tebe s manželem!!! ![]()
Katka si mě moc nepotěšila
ale testy mivam pozitivní ![]()
Pre-seed je spíš klasický lubrikant mi nepřijde jiný, jen má nějak PH upravené pro spermijky či co. Možná je takový vodnatější…nevim
Janina no ty si ještě tu ???
tak my teda chvílu počkáme ještě
No baby fotky super, ale mne tam chyba Elllin mm, vsetky ho tu spominate a on nikde ![]()
Pre seed neviem aku ma konzistenciu, ale ten concieve je taky riedky priesvitny gel, dost sa leje, ale nenatahuje sa.
katka kuk album, pridala som nejake fotky malej Kitty do albumu ![]()
Janina- tohle je první grafík? nemáš nějaký pro srovnání?? Strašně držím palce- ale fakt bych si na tebe vsadila ![]()
Nicolka prepac, teraz som kukla este raz a vidno tam rozdiel po ovu, len tam mas tie dve teplotky pod ciarou, tak to ma asi zmiatlo. Ale ten dnesny vyskok
A stale normalne nekrvacas? Ved to nie je dobre
Nicol- mrcha ještě nic??? S tebou to taky začíná být pěkná záhada… ![]()
ano, tak sa mi to na nu hodilo:) velmi je roztomila, uz ju asi nebude vediet dat prec
![]()
no je to špinění ale je tam i krev, mě řekla doktorka že slabou mrchu mam vzit v potaz až kdyz musim vyměnit vložku. a to zatim nenastalo, ale dnes uz asi ano, včera sem si dala kontík a vypadá to ze se to rozjede dnes uz