Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
6.8.10 09:05

Lauri ahoj, ty o chvilu testikujes, tak sa musim so srdieckom poponahlat :srdce: :wink: V pondelok budem cca 6+3 to by uz mohlo byt, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
6.8.10 09:05

Natulaa, držím palce !!!

JaNina- kde je test!!! Sázím na // 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
6.8.10 09:06
denčaaa píše:
katka a to sis taky objednala přes internet? A použila si to a byla jsi těhu
Denca objednala mi to Lauritka cez ebay, prvy mesiac to nevyslo, druhy som to pouzila asi iba raz, den pred ovu a som tehula, ale ci aj to zabralo tak neviem, ale verit treba :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.8.10 09:08

Katka :mavam: :mavam: :dance: :dance: :dance:
Ellli,Jodi,Pavka júúú,vy jste sympaťačky a jak vám to všem sluší :huban: :huban: :dance: :dance: :dance: :dance:
Ebenka ahoj kamoško :wink: nejsem Editka :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.8.10 09:10

JaniNa ty jsi,jak tajemnej hrad v Karpatech :mrgreen: :mrgreen: sežeň test a testuj :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.8.10 09:10

janina ty si este netestovala, dostanes medailu za najtrpezlivejsiu snazilku ten pondelok ani neberiem do uvahy, dnes je predsa piatok !

Lauritka jejda já jsem to popletla testila jsem ve středu :mrgreen: , takže se asi medajle nekoná :-P , já si právě připadám netrpělicá když chci testit už v den ms :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
6.8.10 09:11

Kočky,co máte zkušenost z pree seed,je natahovací,či jaký :?: :?: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184
6.8.10 09:12
Michelangelo píše:
Katka :mavam: :mavam: :dance: :dance: :dance:
Ellli,Jodi,Pavka júúú,vy jste sympaťačky a jak vám to všem sluší :huban: :huban: :dance: :dance: :dance: :dance:
Ebenka ahoj kamoško :wink: nejsem Editka :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JA som ta nazvala editkou? :mrgreen: A preco? :mrgreen: :mrgreen: prepac :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
6.8.10 09:13

KATKA :) mohlo by uz byt, ale niekomu vykukne neskor. takze keby nahodou nebolo tak nestresuj prosim ta :-)

a dakujem, testy su uz na ceste. tak si trosku potestujem heeeh.

BROMELAIN je traviaci enzym, ktory obsahuje aj ananas.
ella vycitala, ze je dobry po ovulke a pomaha uhniezdeniu embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
6.8.10 09:15

Denča, super zprávy!!!

Janina- 15 DPO už můžeš testnout i odpoledne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
6.8.10 09:15
JaNinaMr píše:
janina ty si este netestovala, dostanes medailu za najtrpezlivejsiu snazilku ten pondelok ani neberiem do uvahy, dnes je predsa piatok !Lauritka jejda já jsem to popletla testila jsem ve středu :mrgreen: , takže se asi medajle nekoná :-P , já si právě připadám netrpělicá když chci testit už v den ms :zed:

no ked sa mala uhniezdenie neskor na 12 dpo, tak to je jasne, ze streda nic nebolo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
6.8.10 09:16

babulky, uvidme… mam tyzden do MS…

lauri no akvarko bolo krasne ciste… minuly cyklus som mala dva sny v suvislosti s rybami - velky bazen, kde sa najskor kupali ludia a neskor tam boli ryby, ale kraaasne priezracna voda a druhy sen, ze sme boli na prechadzke a chodili sme okolo rybarov… len ryby este nemali ziadne chytene, ani sme pri vode neboli… mam proste divne sny :lol:

• Citovat
  • Upravit
5530

Janina tomu hovoris netrpezliva? Ja som testovala uz od 9 DPO :mrgreen: A uz tam bol dusik, a potom to uz pekne silnelo, ale to zavisi od uhniezdenia, kedy sa vajko zavrta do maternice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Albi- kdybys viděla, co jsme si to objedali za elixír, tak by ses nedivila :-D Název byl úchvatný, chutnalo to jako šumák :lol: Ale zabralo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
Jodi píše:
Denča, super zprávy!!!Janina- 15 DPO už můžeš testnout i odpoledne :wink:

díky jodi, jsem taky ráda, už jsem klidnější. Teď vyzkouším i ten preseed a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí