Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ria uz ti soldi odpovedala, ja som to proste tusila, ze som tehu, neviem to vysvetlit, jasne, ze kazdy mesiac som si to zelala a „citila sa ako tehula“, ale teraz to bolo proste ine. ![]()
Minew neboj, to znamena, ze bude vsetko ok, to iba tvoje obavy sa preniesli do snov. Kedy ides na krv?
albao no snivalo sa mi o rybkach v akvarku a prave sa tam vtedy narodila mala rybicka… ale ak je to o akvarku, neznamena to nieco ine? ![]()
Baby, ďakujem…bolo to tak skutočné…som pozerala na nete, či to je nejaké znamenie ale je to asi tak, ako Albi vravíš… ![]()
Albao promin co je to IP?? ![]()
cyklus mívám 29-30dní, příznaky bch měla:už asi týden mě bolí v podbříšku takové jakopi píchání, mravenčí mě bradavky a mám kovovou příchut v puse, ale víte jak to je sugesce je mocná víla
.
dobre ranko tu byla bouřka veeelika.
Holky od kdy davate Light a do kdy ještě Spotting?
Jinak budu mit asi zase hezky rozházený teploty už ted mi to skáče když by to melo byt dole.. ![]()
ahoj, tak jsem byla dnes u dr. na odběr té krve a na UTZ. Krev mi brali na to, zda u mě fungujou dobře vaječníky a tak
A na UTZ mi dnes řekl, že vypadá to dobře, že k ovulaci u mě nejspíš dochází, jeden folikul 14 mm, a v dalším vaječníku jich několik, z toho největší je 10 mm. Také jsem se ptala na BT a řekl mi, že si jí měřit nemusím, že to nevyžaduje, že pro něho je důležitější UTZ
Tak aspoň samé dobré zprávy, taky jsem si objednala pro seed, nebo jak se to jmenuje, tak to vyzkouším. Nevíte, zda se dá koupit i v lékarně???
A do jaké velikosti narůstá folikul, abych věděla, kdy tak čekat ovulku
tak znamení…hm…přijela jsem od maminky, a v akvárku bylo mečouní mimino, ancistrus měl asi 100 mimin…no tak 50…asi přeháním
a kreveta měla pod ocáskem blíže neurčený počet vajíček:-)
holce, so se nám starala o rybky jsem řekla, at si mě taky vezme do péče, že se snad i já rozmnožím:-)
riana expert na sny nie som, len som pocula, ze rybky su babatko v rodine ![]()
janina IP=implantacny pokles. Ten moze nastat v den, ked sa babatko uhniezdilo v maternici a byva medzi 5-10DPO. Nemusi byt an grafiku vidiet, ale u teba je vidiet
A podla vsetkeho uz by si mala mat MS, takze testuuuuuuuuuuj
Podla mna si horuci adept ![]()
adalim
Jeeej, potom daj nam jej telefonne cislo, dame sa do jej opatery aby sme sa rozmnozovali
![]()
dencaa Skvele, ze fungujes
Pre-seed sa u nas neda kupit v lekarni, vsetci to beru z internetu pokial viem. A vajko praska ked ma asi tak 20-24 mm, a rastie priblizne 2mm za den, lenze moze aj rychlejsie/pomalsie rast a prasknut moze aj skor
Radsej meraj do ovu ![]()
Ebenka píše: Riana Na pocity by sa malo dat. Len ked si ich vsugeruje clovek, tak je to tiez naprd. Ja som si takto vsugerovala minuly mesiac. Tento kupodivu ziadne tehulkovske pocity nemam.- Zeby znamenie?
Preco nesnazilka snazilkuje cez ovu?
Aj ked prerusovana suloz? ved to nema bohvieaku uspesnost? prave takto sa deju „nehody“
nuz ja by som to okomentovala jednym slovom „OSUD“
poviem tak:
predtym sa nam nestalo, aby sme mali 3 dnovu prestavku, ak mi nic nebolo… ked sme s priatelom boli spolu kazdy den, tak medzi sexikmi sme mali max. 1 den prestavku… a preco sme sa s priatelom naraz v piatok o piatej rano zobudili bez budika a
, ked sme to predtym nikdy nezvykli? ![]()
ja totizto zvyknem nad takymito suvislostami uvazovat, ze preco sa to tak a tak stalo a aky vyznam to ma do buducna…
potom uz len na zamyslenie, kvoli tvojej otazke, preco sme na vec sli pocas ovu, iba s prerusovanou…
ak sa ma nieco stat, stane sa, aj keby som ja brala HAK a priatel mal kondom… taky priklad je sice pritiahnuty za vlasy, ale stat sa to moze…
takze tak moj nazor ![]()
v pondělí mělo 10 mm a dnes 14 mm, a jak se přesně používá pre seed?
Denca to su dobre spravy, a kedy budu vysledky krvi? Ides aj v pondelok k dr. vsak? No folik rastie v priemere 2 mm za den a praska od velkosti 20 mm, cize tak za tri dni teoreticky by mohla byt ovulka, ale moze rast aj rychlejsie, aj pomalsie a moze praskat az pri 23 mm, to len aby si zhruba vedela.
A meranie BT nerobis pre dr. ale pre seba, aby si ty vedela ako fungujes, kedy asi je ovulka, aby si to nepresvihla. Ale aspon ta nezvozil pod zem, ze naco merat, ze je to blbost.
Soldi už nevím název těch testů ale byla tam napsaná citlivost 10 a nebyl to mamatest, modrý obal
Katkamarek já si z lidí nic nedělám, jen mi vadí že na mě zírá jako že si jich beru tolik a upozornuje že jsou po dvou ![]()
Albao to je dobré s tím meříkem ![]()