Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
4.8.10 21:55

Mno a já zas teda mizím do pelechu–jsem dnes ucaprtaná.

Dobrou. :huban:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
4.8.10 21:56
Michel oooooo výsledky genetické ,ty budou za dlouhoooooo…cca 1 měsíc.
Takže já pojedu ještě další cyklus s clostilem,než dojde řada na nás.. :zed:
Michelangelo píše:
Kamča ahoooj,čekám na tvé výsledky,jsem velké ucho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
54030
4.8.10 21:56

Kamčoooooooookam déš :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.8.10 21:58

ahááááá,to teda pěkně dlouho trvá :cert: :cert: já budu mít posledního Closťu a pak děj se vůle Boží :andel: :andel: :?: :?: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
4.8.10 21:59
Michel dnes jsme oba s chlapem trochu hotový..vše se nám zdá,že jde nějak pomalu.Já než se dostanu k ivf ,tak bude zima. 8-o
Michelangelo píše:
Kamčoooooooookam déš :cert: :cert: :cert: :cert:
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
4.8.10 22:00
Já už bych ho neměla správně vůbec brát–měla sem ho ted na 3 cykly.ale znám dívšiny co ho měli i 6 měs v kuse,tak asi maličko zariskuju.Uvidim po mršce..jaká bude nálada.
Michelangelo píše:
ahááááá,to teda pěkně dlouho trvá :cert: :cert: já budu mít posledního Closťu a pak děj se vůle Boží :andel: :andel: :?: :?: :nevim: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
3539
4.8.10 22:02

zrovna sa mi vybil notebook a kým som ho zapla, už som si len prečítala, že je tu kamča a hneď že odchádza.

no reku, paráda :cert:

ale vidím, že si tu, tak fajn. pokecáme v trojici. či si tiež tak unavená, ako ja?
alebo depková ako michel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.8.10 22:02

Kamčo hlavně,když všechno bude OK a času máš habakúk,jsi mladá :wink: Tak utíkej za mm do postýlky,je úžasnej,že spolupracuje,jsou tací,co nejdou ani na spermiogram :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
4.8.10 22:03

kamča - veď čo sa ti môže stať? maximálne ti spraví cystu ako mne. nie?

ja by som to po skúsenostiach s ním neriskovala. alebo iba v tom prípade, že by som chodila na folikulometriu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.8.10 22:05
Kamccaa píše:
Já už bych ho neměla správně vůbec brát–měla sem ho ted na 3 cykly.ale znám dívšiny co ho měli i 6 měs v kuse,tak asi maličko zariskuju.Uvidim po mršce..jaká bude nálada.
Michelangelo píše:
ahááááá,to teda pěkně dlouho trvá :cert: :cert: já budu mít posledního Closťu a pak děj se vůle Boží :andel: :andel: :?: :?: :nevim: :nevim:

Júúú,Kamčo a nechceš radši zkusit sóju,ať si něco nepoděláš,oni ty hormooooni z Closti stejně hned nezmizí z těla :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
4.8.10 22:08
SVATÁ PRAVDA. :mrgreen:
Michelangelo píše:
Kamčo hlavně,když všechno bude OK a času máš habakúk,jsi mladá :wink: Tak utíkej za mm do postýlky,je úžasnej,že spolupracuje,jsou tací,co nejdou ani na spermiogram :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
4.8.10 22:10

Majko no nálada je taková rozpolcená..
Ale sem i unavená.Ráno brzy vstávání,krev mi nemohli nabrat-to byla taky zábava. :cert: mám hluboko ložené žíly.
No a po obědě jsme šli vyvětrat hlavinky do lesa ,na houby číhnout.

A večer jsem dala malé pivčo..a sem příjemně unavená. :jazyk:
m a j a 2 píše:
zrovna sa mi vybil notebook a kým som ho zapla, už som si len prečítala, že je tu kamča a hneď že odchádza.

no reku, paráda :cert:

ale vidím, že si tu, tak fajn. pokecáme v trojici. či si tiež tak unavená, ako ja?
alebo depková ako michel?
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
4.8.10 22:11

Michel já vím,že sem mladá,ale ta touha mě žene strašně rychle dopředu..jsme jak malý děti co by chtěli hračku a nemůžou jí mít..A tak strašně sou nedočkavý–než ji budem mít.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
4.8.10 22:12

Že bych si tu povídala sama ze sebou? :roll:

• Citovat
  • Upravit
3539
4.8.10 22:14

Kamča a našli ste hríby? My chceme ísť zajtra.

So žilami majú aj so mnou problém. Teraz ako som chodila na krv každé 2 dni, už nemali ani kde pichať. Mne krv zoberú len z opaku dlane a tam to svinsky bolí. Ale pre dieťa všetko. škoda, že to nevyšlo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí