Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michelangelo píše:
Kamča ahoooj,čekám na tvé výsledky,jsem velké ucho![]()
![]()
ahááááá,to teda pěkně dlouho trvá
já budu mít posledního Closťu a pak děj se vůle Boží
![]()
Michelangelo píše:
Kamčoooooooookam déš![]()
![]()
![]()
Michelangelo píše:
ahááááá,to teda pěkně dlouho trvá![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zrovna sa mi vybil notebook a kým som ho zapla, už som si len prečítala, že je tu kamča a hneď že odchádza.
no reku, paráda ![]()
ale vidím, že si tu, tak fajn. pokecáme v trojici. či si tiež tak unavená, ako ja?
alebo depková ako michel?
Kamčo hlavně,když všechno bude OK a času máš habakúk,jsi mladá
Tak utíkej za mm do postýlky,je úžasnej,že spolupracuje,jsou tací,co nejdou ani na spermiogram
![]()
kamča - veď čo sa ti môže stať? maximálne ti spraví cystu ako mne. nie?
ja by som to po skúsenostiach s ním neriskovala. alebo iba v tom prípade, že by som chodila na folikulometriu.
Kamccaa píše:
Já už bych ho neměla správně vůbec brát–měla sem ho ted na 3 cykly.ale znám dívšiny co ho měli i 6 měs v kuse,tak asi maličko zariskuju.Uvidim po mršce..jaká bude nálada.Michelangelo píše:
ahááááá,to teda pěkně dlouho trvá![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Júúú,Kamčo a nechceš radši zkusit sóju,ať si něco nepoděláš,oni ty hormooooni z Closti stejně hned nezmizí z těla
![]()
Michelangelo píše:
Kamčo hlavně,když všechno bude OK a času máš habakúk,jsi mladáTak utíkej za mm do postýlky,je úžasnej,že spolupracuje,jsou tací,co nejdou ani na spermiogram
![]()
![]()
![]()
Majko no nálada je taková rozpolcená..
Ale sem i unavená.Ráno brzy vstávání,krev mi nemohli nabrat-to byla taky zábava.
mám hluboko ložené žíly.
No a po obědě jsme šli vyvětrat hlavinky do lesa ,na houby číhnout.
m a j a 2 píše:
zrovna sa mi vybil notebook a kým som ho zapla, už som si len prečítala, že je tu kamča a hneď že odchádza.no reku, paráda
ale vidím, že si tu, tak fajn. pokecáme v trojici. či si tiež tak unavená, ako ja?
alebo depková ako michel?
Michel já vím,že sem mladá,ale ta touha mě žene strašně rychle dopředu..jsme jak malý děti co by chtěli hračku a nemůžou jí mít..A tak strašně sou nedočkavý–než ji budem mít.. ![]()
Kamča a našli ste hríby? My chceme ísť zajtra.
So žilami majú aj so mnou problém. Teraz ako som chodila na krv každé 2 dni, už nemali ani kde pichať. Mne krv zoberú len z opaku dlane a tam to svinsky bolí. Ale pre dieťa všetko. škoda, že to nevyšlo …
Mno a já zas teda mizím do pelechu–jsem dnes ucaprtaná.
Dobrou.