Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
1.4.10 22:37

jaj a veľa vody :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.4.10 23:16

tak dobruuuuuu 8-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
1.4.10 23:28

tak som vás dočítala, pred chvíľou sme prišli domov. už sa teším na ráno, čo ukáže teplomer. cez sviatky ideme k našim, tak dúfam, že vás budem potom stíhať čítať.
tak prajem pekné sviatky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.4.10 07:27

Dobre ranecko.
Tak dnes som tu prva :dance: ? No tak somnou to uz ide dolu kopcom http://www.fertilityfriend.com/home/2b676e co uz, :cry: ale aspon dufam, ze dnes, alebo zajtra dorazi mrcha, ze ma nebude dlho natahovat a mozem zacat novy cyklus … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.4.10 07:36

A aby som nezabudla, vesele prežitie velkonočných sviatkov-sviatkov jary. Vela vody, a nezabudnite zjest jedno velkonocne vajicko, včera som pocuvala, davali v radiu, ze to je symbol plodnosti :mrgreen: , tak snaz nam ešte neehulkam, pomoze rychlo otehulkovať :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.4.10 07:41

dobré ranko všem zlatička ja dnes takto… http://www.fertilityfriend.com/home/leheckova a prosim o opravu stale jsem DPO dnes myslim že je to 15DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.4.10 07:47

tak jsem jedný pipce napsala že je trapna a admini mi to smazali tak pry nemam uražet ona tam do nas šije celou dobu a to je v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.4.10 07:47

já už na toho konika chodit nebudufakt ne tohle nemam zapotřebí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.4.10 07:53

Dami jak se mas?mě je dnes tak nějak chci si smazat profil na konikovi nevite jak se to děla????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.4.10 08:00

milli, ahoj . ty ale dobre skackas :wink: ,a ako to vidis ty? nadejne, ci nie?? Aj budes testovat, ci uz si testovala, ci ako??

a ten profil ako sa maze, tak to ti veru neporadim, ja som na taketo veci antitalent…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
2.4.10 08:03

dobré ránko :-D
ja dnes takto, ale merala som na dvakrát, prvý o siedmej, vtedy bola teplota 36,4 a potom o 20 minút neskôr a teplota 36,8. celý týždeň meriam na dvakrát kvôli posunu a postupne skracujem, aby som sa dostala uplne na čas 7:00
myslíte, že to mám správne? :think:

http://www.wunschkinder.net/…344/nummer=2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843

Dobré ranko babulky - máte krásné grafíky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549

chci si to tam smazat holky tam akorat chodi a dělaji naschvali a tohle ja nemam za potřebí …
No nevim asi nadějně testit budu na velikonoce zatim jsem přestala špinit a nedostala jsem to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.4.10 08:16

kacu, az na ten moj graf si zabudla napisat :mrgreen: , ja idem z kopečka :mrgreen: :mrgreen: a cakam tetu mrchu, dufam, ze rychlo dojde, a šup do dalsieho kola , posledneho bez liekov …

sarah, v tom ti ja neporadam, ci to merias pravne, ale podla mojho neodborneho oka,asi hej

milli, ja som uz tiez asi dotestovala, a to som chcela nedelu,ale si myslim, ze skor ma mrcha predbehne :roll: ak by sa stal nahodou zazrak, a teploty by isli hore, a ms by nedosla, tak testnem pondelok …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
2.4.10 08:16
ale bola som tu. zdravím vás všetky.
toja píše:
natulaaa halokočky neviete,ci tu bola maja2?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí