Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak som vás dočítala, pred chvíľou sme prišli domov. už sa teším na ráno, čo ukáže teplomer. cez sviatky ideme k našim, tak dúfam, že vás budem potom stíhať čítať.
tak prajem pekné sviatky ![]()
Dobre ranecko.
Tak dnes som tu prva
? No tak somnou to uz ide dolu kopcom http://www.fertilityfriend.com/home/2b676e co uz,
ale aspon dufam, ze dnes, alebo zajtra dorazi mrcha, ze ma nebude dlho natahovat a mozem zacat novy cyklus … ![]()
A aby som nezabudla, vesele prežitie velkonočných sviatkov-sviatkov jary. Vela vody, a nezabudnite zjest jedno velkonocne vajicko, včera som pocuvala, davali v radiu, ze to je symbol plodnosti
, tak snaz nam ešte neehulkam, pomoze rychlo otehulkovať ![]()
dobré ranko všem zlatička ja dnes takto… http://www.fertilityfriend.com/home/leheckova a prosim o opravu stale jsem DPO dnes myslim že je to 15DPO
tak jsem jedný pipce napsala že je trapna a admini mi to smazali tak pry nemam uražet ona tam do nas šije celou dobu a to je v pořádku
já už na toho konika chodit nebudufakt ne tohle nemam zapotřebí
Dami jak se mas?mě je dnes tak nějak chci si smazat profil na konikovi nevite jak se to děla????
milli, ahoj . ty ale dobre skackas
,a ako to vidis ty? nadejne, ci nie?? Aj budes testovat, ci uz si testovala, ci ako??
a ten profil ako sa maze, tak to ti veru neporadim, ja som na taketo veci antitalent…
dobré ránko ![]()
ja dnes takto, ale merala som na dvakrát, prvý o siedmej, vtedy bola teplota 36,4 a potom o 20 minút neskôr a teplota 36,8. celý týždeň meriam na dvakrát kvôli posunu a postupne skracujem, aby som sa dostala uplne na čas 7:00
myslíte, že to mám správne? ![]()
chci si to tam smazat holky tam akorat chodi a dělaji naschvali a tohle ja nemam za potřebí …
No nevim asi nadějně testit budu na velikonoce zatim jsem přestala špinit a nedostala jsem to
kacu, az na ten moj graf si zabudla napisat
, ja idem z kopečka
a cakam tetu mrchu, dufam, ze rychlo dojde, a šup do dalsieho kola , posledneho bez liekov …
sarah, v tom ti ja neporadam, ci to merias pravne, ale podla mojho neodborneho oka,asi hej
milli, ja som uz tiez asi dotestovala, a to som chcela nedelu,ale si myslim, ze skor ma mrcha predbehne
ak by sa stal nahodou zazrak, a teploty by isli hore, a ms by nedosla, tak testnem pondelok …
toja píše:
natulaaa halokočky neviete,ci tu bola maja2?