Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
elllla, 12-13 dni, ale vcera som skusila ovu test a nicove nic
a zacinam mat predmrchovske priznaky, takze som aj trochu smutna. to brutalne pichnutie na 7DPO zrejme nebolo zahniezdovanim ![]()
Natul tak jsem te tam vymazala a sebe taky jak si chtěla …koukni zda je to oki
Kati já ted zrovna psala Tremonti,že mě to taky mrzí,že to tak dopadlo,jak jsem už psala,tady chci být s váma,ale na koníkovi se cítím tak nějak víc doma
JJ super už jsem se dívala a napsala jsem te nové,co tam přišla včera odpoledne,prý to četla a jde podpořit snažilky,ale nikdo z těch pipek ji neodepsal,jak říkám jsou zlé a mají jen svuj svět a ani si nevšimli,že tam přišla nová holka s nějakým problémem
ahojte holky
jako není šance vás dočíst…vy toho napíšete!
![]()
ale pokusím se hodit ještě mrk vok ![]()
hmm jinak můj graf…myslím že to fakt vypadá nějak divně ![]()
mscat, ty mavas ake dlhe cykly?? ovu si asi este nemala, vsak? ![]()
dijefcatko píše:
elllla, 12-13 dni, ale vcera som skusila ovu test a nicove nica zacinam mat predmrchovske priznaky, takze som aj trochu smutna. to brutalne pichnutie na 7DPO zrejme nebolo zahniezdovanim
kasli na ovu testy, tie budu pozitivne az ked bude tehu testik pozitivny… kup si mamatest
to su odsledovane a overene skusenosti celej nasej diskusie…
mscat, no vyzera to divne, este ovu nebola…
ahoj dijef, tak radsej bud teraz smutna, aby si sa mohla potom viac tesit ![]()
mscat nemas zaco, neviem co mam s netom, alebo touto strankou, ale neviem ti napisat IP a ani smajlikov mi nezobrazuje, iba raz za cas. Asi napisem adminom ![]()
Natula a Milli, tie baby su hrozne sebecke, som zvedava ako by sa spravali,keby boli na vasom mieste. Uz ked su „v suchu“ tak maju klapky na ociach, nema zmysel, aby ste tam ostavali, z ich strany asi ziadne pochopenie ani kompromis nepride, takze uz sa nad tym nerozculujte a kaslite na ne, nestoja vam za to, my vas tu podporime ![]()
ellla tak predca si ta ta mrcha nasla??
to mi je luto. ja sa priznam, ze tiez by som uz ju chcela, lebo citim, ze tento cyklus to zasa nevyslo, tak nech uz som rychlo v dalsom kole .
Katka děkujeme za podporu všichni si tam mysli že jim to zavidime že jsme zapšklý že jim se to podařilo a nam ne že oni se nebudou přeci celý den bavit o grafech a teplotach a mrcha přisla nepřišla a my e mame bavit a číst to tam že se bavi 10str. o těhu je to sobecké napadli nas jako sršně
ani jsem se nestačila divit.
inak ja som sa vcera akurat ropravala s mm, a po sviatkoch vola urologovi a ide si dat spravit spermiogram. ak v maji nabehnem na hormony, aby sme vedeli, ze on je v poriadku, tak sa tak tesim, ze sa k tomu postavil takto, dobrovolne ![]()
milli, su to truby, nic si s nich nerob, oni su už za vodou, tak sa im machruje ![]()
damiana píše:
mscat, ty mavas ake dlhe cykly?? ovu si asi este nemala, vsak?
mívám dlouhé ano
![]()
takto je to u mě normal
![]()
nee tak ovu ještě neproběhla právě..čekám čekám a bojím bojím aby dorazila
![]()
holky já mám dneska srašnou depku,jsem nějaká na nic,bud je to tou hádkou,nebo tím počasím,je tu tma a sněží.Já už chci dostat MS a začít konečně,táhne se to,ted se uplně nudím,nic se neděje,na nic nečekám,ani na ovu ani na těhu,je to takové období na nic ted a to nemám tu jistotu ,že mi to laparka nerozhodila a dostanu to kdoví kdy,jinak bych to měla dostat v pondělí a takhle
![]()