Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dami, tomu říkáš jít z kopečka - prosim Tě. Tohle se zítra zase může změnit ![]()
Holky prskám na vás - ať to vyjde ![]()
kacu, len veru dobre nas popluj, nech mi netehule, rychlo nasledujeme vas tehule ![]()
maja2 , ja som si aj myslela, ze som ta tu niekde videla, len som si to nedovolila tvrdit, lebo som si nebola ista… ![]()
dobre ranko babulky, tak mrcha dorazila vcera neskoro vecer v plnej parade...... nejako to na mna dolahlo a asi dam pauzu v snazeni aspon na nejaky cas… od vcera si uz davam lieky na alergiu a uvidime, co bude dalej… ach ach… idem si vas precitat… som rada, ze som vas nasla pred par mesiacmi, ste super.
Pekné ránko babulky ![]()
ja som trošinku klesla… ![]()
no a neviete či je niečo nové so SOLDI a tá TITU sa ozvala, normálne na ňu stále myslím, že čo sa jej mohlo stať, že neprišla.....
![]()
čaute holky,Lehe no skáčeš pěkně,jinak byla jsem na těch potratech a akorát jsem se nasrala
.Len je pěkná kráva a vubec se nestydím za to,že jsem sprostá hned ráno
![]()
Jinak Lehe já pak udělám novou tabulku na potratech a vymažu nás z ní né?
Jdu snídat bo jsem vytočená a musím si udělat hoooodně sladký čaj
Smouli Titu se ozvala včera na grafy,nešel ji PC a u dr nebyla,protože má dovolenou,tak pujde až v uterý.
Někdo ten její příspěvek hodil i sem včera,asi si to přehlídla
![]()
natulaa ja som mala včera takú príšernú bolesť hlavy, že som bola na PC len málinko - tak asi preto, ale idem hneť napísať SOLDI lebo aj ona bola zvedavá, že ako TITU dopadla…
Smouli mě bolí dneska hlava,bolela trošku,ale jak jsem se nasrala s tou pipinou ,ak začala víc,nasnídám se a vemu si ibalgin,nebudu se trápit celý den
![]()
dobre ranko babulky, ja chcem ist spat na konika
neodpisala niekomu janocka na druhu IP? Lebo mne este nie
Smouli dnes mame asi rovnaku teplotku, aj ked ja som merala asi o pol hodinu skor, lebo tak som sa zobudila, ale neriesim to, teraz je to nepodstatne, dolezity je vysledok ![]()
elllla píše:
dobre ranko babulky, tak mrcha dorazila vcera neskoro vecer v plnej parade...... nejako to na mna dolahlo a asi dam pauzu v snazeni aspon na nejaky cas… od vcera si uz davam lieky na alergiu a uvidime, co bude dalej… ach ach… idem si vas precitat… som rada, ze som vas nasla pred par mesiacmi, ste super.
Ellla to ma mrzi, aj my sme rady, ze si s nami, babulky mne je tak smutno, ja sa chcem vratit na konika, boli sme tam taka zohrata partia, aj ked aj tu sa da fungovat, ale je to inom. ![]()
sarah, vitaj u nas
mas krasny grafik, IP na 7DPO, len tak dalej… hadam sa u nas nezdrzis dlho a budes tehulka ![]()
toji, velmi dobre si im napisala na konovi…
ja som rozhodnuta sa tam nevratit, kym nezmenia pravidla… nech si pridu o uzivatelov a o prachy, potom im to hadam trkne…
Kyticka, nezabudni sa tu ukazat, ak budes potrebovat poradit ![]()
lehe, a co testik???? zacina sa rysovat na FF jeden z pripadov tehu grafikov okrem 3-fazovych a to je grafik s tvarom pismena „W“ a na tvojom to vidim ![]()
ahojte dievcata, tak ja som zasa trosku skocila hore, typicke, u mna to znamena, ze zajtra bude pokles a zacne spinenie. nie ze by som bola az taky pesimista, ale skusenost mam taku ![]()
budem sa opakovat, ale som rada, ze ste ma vzali medzi seba, sice teraz cez sviatky tu asi zavesena nebudem.
pisala som uz aj editke, aby sa pridala, tak dufam, ze ju tu cochvila mame a bude nas veeela veeela ![]()
dijefcatko píše:
ahojte dievcata, tak ja som zasa trosku skocila hore, typicke, u mna to znamena, ze zajtra bude pokles a zacne spinenie. nie ze by som bola az taky pesimista, ale skusenost mam taku
budem sa opakovat, ale som rada, ze ste ma vzali medzi seba, sice teraz cez sviatky tu asi zavesena nebudem.
pisala som uz aj editke, aby sa pridala, tak dufam, ze ju tu cochvila mame a bude nas veeela veeela
a kedy planujes skusit testik? aku mas dlhu LF?
ja som zistila, ze nemam doma nic nakupene… a ide velka noc… patrilo by sa ist na poriadny nakup, ale sa tak nanic citim a mm sam nepojde… ach ach… ani len cokoladove vajcia doma nemam, ani velkonocnu sunku, klobasky, chlebik, zeleninku, proste nic… to bude den… su obchody dnes vobec otvorene? hypertesco asi hej, ze?